icon

Sú chlapčenské legíny vhodné do školy?

30. aug 2024

Dávali ste deťom? Je to ok aj v škole?
V škôlke bežne sme využívali, boli ideálne na prechod aj na zimu do triedy a pohodlné, dávali ste niekto aj v škole?

Strana
z3
martinka13
31. aug 2024

Tak neviem, ale do školy sa nechodí v teplákoch a v prípade chlapcov určite ani nie v legínach. Teda ak legíny znamená to, čo zvyklo....

letfenixa
31. aug 2024

@martinka13 95 % žiakov ZŠ chodí v teplakoch.

zorkahorka
31. aug 2024

V skolke mal, ale v skole nie. Uz je velky

zorkahorka
31. aug 2024

@martinka13 ako kde, u nas v skole moze byt v teplakoch. Moj syn napriklad rifle ani nechce, su prenho nepohodlne

kristiii
31. aug 2024

Aj u nás chodia decká prevažne v teplákoch. Sú športová škola, tak možno preto. Syn síce nešportuje, ale veľmi rád sa prisposobil 😄. Neskôr prešiel na kapsáče, ale dlho nosil tepláky. Ale teda legíny nenosil nikdy. Aj keď chápem, že ak je syn chudunký, tak na ňom legíny vypadajú v podstate ako tepláky. Rob ako myslíš autorka, ja si myslím, že syn ti aj tak po pár dňoch dá najavo, či ich nosiť chce alebo nie. Môj mi tiež veľmi rýchlo vysvetlil, že rifle ani iné nohavice nikto nenosí.

kristiii
31. aug 2024

@araavdva zas nepreháňaj, ja som celý minimálne prvý stupeň nosila kaliopky 🤣 a legíny neznášam a tepláky nosím len na doma. Nemyslím si, že to ako sa vedia niektorí dogabať na rôzne príležitosti závisí od toho, v čom chodili oblečení ako deti.

ivkaivka9
31. aug 2024

Každá baba ho chcela za frajera, lebo mal v škôlke copík a legíny... No skoro ma prekotilo 😂

sticker
autor
31. aug 2024

@ivkaivka9 tak deti v škôlke majú evidentne viac rozumu ako poniektorí dospelí, ja sa zas za hlavu chytám koľko posmešných komentárov k tým chlapčenským leginam v škôlke pribudlo tuto. 🤦🏼‍♀️

tamitamitami
31. aug 2024

Za mňa úplne normálna vec chlapčenské legíny, aj do školy úplne vpohode pre prváka.... napríklad lindex má veľmi pekné.

tamitamitami
31. aug 2024

Napríklad takto by som vpohode poslala chlapca do školy (prváka), vo vyšších ročníkoch už by som volila skôr rifle. Ale prváci sa ešte stále veľa hrajú.

zorkahorka
31. aug 2024

@autorka moj syn jednu zimu nosil v skolke leginy. Mal z lindexu a dokupila som v tescu obyc cierne pre duevcata. Je to lepsie ako pancuchace. Tie su pre deti ako za trest. Zle sa obliekaju. Na leginy sa leosie natahuju aj oteplovaky.
Niektori chlapci nosia na leginach sortky, aby sa citili lepsie. Takto moj syn a ostatni chlapci chodia na jar a v jeseni na futbalove zapasy a treningy. Ma elastaky a na tom kratasy. Nic nezvycajne

zorkahorka
31. aug 2024

@ivkaivka9 deti v skolke vobec neriesia, ze leginy su prioritne pre baby 🙈

mahuliena_biela
31. aug 2024

Áno, dávam. Má aj tenšie, aj zateplené. Moje dieťa je taký chudý chrústik, takže všetko mu je široké v páse. Tak legíny sú dobrá voľba. A tie kecy, že legíny nie sú pre chlapcov si vôbec nevšímam, lebo sú. Väčšinou kupujem také rifľového vzhľadu, aj modré aj čierne. Tepláky by som do školy nedala, hoci veľa detí vidím v škole aj v teplákoch.

beloved
31. aug 2024

@ivkaivka9 Asi som uz stara skola, ale tiez som ostala nad tymto cumiet 🙈
Zlate nase casy, ked sme my boli detmi...

pomantac
31. aug 2024

@tamitamitami "čisté" pyžamo za mňa. A vôbec nie oblečenie do školy...

janka95
31. aug 2024

Môj legíny v živote nemal ale za to nosí aj tepláčky. Také moderné riflový vzhľad a podobne mu hľadám. Ja by som tiež nechcela v rifloch sedieť denno denne. Chlapci za to nemôžu že nemajú pohodlné leginky 5ks v balení ako dievčatká :D tým sa proste lepšie kupuje :D

letfenixa
31. aug 2024

@mahuliena_biela môjmu zužujem v páse aj leginy.

cafelatte
31. aug 2024

@tamitamitami tak toto je pyžamo po dome😄

tamitamitami
31. aug 2024

@cafelatte Mne sa to zase páči, ja si pyžamo predstavujem inak 😂. Moja malá bežné nosí lindex komplety a vôbec mi to nepríde ako pyžamo.

klip0
31. aug 2024

Podľa mňa je jedno čo má.na sebe ak je čistý. Ale pozastavuje ma jedna vec. A to ako riešiš koľko dievčat chce tvojho 6 ročného syna. To fakt ? To je tvoja pýcha, cieľ, alebo čo ?

kuki13
31. aug 2024

Môj nosil celú skolku teplaky. Leginy nemal nikdy na sebe, nepáči sa mu to. Ani mne nie. V skole už teplaky nie (majú to upravene v školskom poriadku aj) miesto toho pohodlné mäkké rifle na gumicku.
Ty daj dieťaťu podľa seba, ako to cítiš, netreba sa riadiť podľa ostatných.

mahuliena_biela
31. aug 2024

@letfenixa som si myslela, že iba môj je taký tenký 🤣, zje dokopy asi 5 vecí

evaachesa
31. aug 2024

@tamitamitami podobné pyžamo mal syn do škôlky. 😁

Strana
z3