Sú tieto dievčenské šaty zožlnuté?
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať. Kúpila som dievčenské šaty z V, stav nové bez visačky. Mne ale prídu zožlnuté. Našiel by sa tu niekto, kto takéto šaty mal a vedel by mi poradiť?

No ak ta biela nie je biela, tak sa mohli oprat s dacim, co to zafarbilo. Mne sa to stalo, ked som prala take farebne obliecky na periny, bolo tam strasne vela farieb a aj biela. A potom plachta zlta, tak som to dala spolu, vsak aj zlta tam bola. A ta biela ostala uplne nazltla...
za mňa nie, respektíve klasika ak máš na jednom kúsku aj bielu aj pastelové aj tmavé farby, po opratí tá biela nie je biela...
Predávajúca tvrdí, že ich neprala a len jej stáli v skrini na vešiaku.
toto bolo origo nie biele ako sneh
ani mne neprídu zožltnuté.
Zozltnutne nie. Skor akoby vyblednute. No mozno take maju byt. Dnes uz su rozne tie materialy a aj odtiene nielen vyrazne....
Dcera mala tento vzor aj tricko aj leginy a bolo to rovnake... nenapadlo by ma, ze to tak akoze nema byt.
Ahoj,aj my sme ich mali a boli taketo,nie snehobiele.
Mne to ani od výroby nepríde, že majú byť biele.
Ďakujem všetkým za odpovede.
Tiež ich mala dcéra a boli rovnakej farby ako tieto tvoje na foto. Biela nebola biela, ale "smotanová" aj všetky ostatné boli také "tlmené" farby.
Mne sa nezdajú, ale z fotiek je to ťažko spoznať
Ďakujem žienky. Už som bola sklamaná, lebo na jej fotografiách to bolo biele. Teraz sa mi aj nazbierali zlé skúsenosti, kde som očividne špinavý a nosený tovar mohla vrátiť na vlastné náklady.
Tá biela asi ani nebola biela ale krémová, maslová
Ja tam vidim nerovnomerne zlte flaky.
Mne prídu modré 😀
Kazdy telefon nefoti dobre a aj kazda obrazovka, zobrazuje inak. Preto potom vznikaju taketo nedorozumenia. Vzdy pocitam s tym, ked nakupujem cez net, ze to moze byt aj ine, ako som to videla ja.
@mk1111111111 s tým súhlasím, ja som objednala z v... mikinu čo podľa fotiek mala takú tmavoružovú farbu čo milujem, prišla mi bordová čo nemám rada. A kedže išlo o Adidas, pozerala som aj na internete či takýto model je na stránkach alebo je to Adidas z Turecka alebo Egypta a našla som ju aj na originálnych eshopoch a aj tam to bolo tak fotené že vyzerala tmavoružovo. Proste niektoré farby inak vyzerajú na fotke a inak v reáli. Tieto šaty veru nemajú pekné žiarivé farby a preto ich asi aj niekto ako nové predával, lebo sa mu nepáčili, ale proste mobil odfotil krajšie a preto je zakladateľka diskusie sklamaná...
Sú ok, máme rovnaké a biele nikdy neboli, skôr také maslové.
@marsmykkok ved to, je to vseobecne zname, tiez nechapem, ze sa niekto tomu cuduje. To je riziko bazaroveho a netoveho predaja

Z fotiek sa mi nezdaju, mozno na tej prvej smerom k pazuche