icon

Tipy na cenovo dostupné barefoot snehule pre 2-ročné deti

4. nov 2025

Ahojte
Idem si pre radu. Malemu sme doposial vsetky topanocky kupovali od Bundgaardu - stihla nozicka, vyssi nart.
Na zimu mame zatial kupene Bundgaard zateplene gumaky (ocakavam klasicku kosicku zimu s minimom snehu, sucho/resp.blato). Planujem mu dokupit Bundgaard zimne zateplete Petit topanky. Avsak chcela by som mu este kupit nejake snehulky pre pripad, ze nebodaj v Kosiciach nasnezi na ten den-dva, resp. keby sa slo niekam kde je sneh, no ratam ze vela takych dni nebude a preto sa mi za snehulky nechce davat cca 70e ako Bundgaardy stoja. Nosene kupovat nechcem, ale ani nejake pofiderne no name s dropom/opatkom.
Viete prosim o nejakej znacke snehuliek pre stihlejsie nozky s vyssim nartom, ideal barefoot, ktore ale nestoja 70e? Mozno zvazim i non barefoot ak by ste mali nejaky dobry tip.
Dakujem.

really8
5. nov 2025

@anonym_autor ak si ich obuje jeden dvakrat je to uplne zbytocne kupovat. Aj keby jej obujes "topanky na podpatku" nic sa nestane. A aj keby ste isli na tyzden na lyzovacku vobec jej neublizi sk nebudu barefoot (skus pozriet par nazorov pediatrov a podologov na barefoot). Pre potreby ktore popisujes ak uz teda musis nakupovat ti budu stacit hocijake snehule z deichmanu alebo ccc.

amelia89
5. nov 2025

naozaj sa nic nestane ak si da parkrat obyc snehule - podstatna je bota v ktorej chodi vacsinu casu.
ale ja kupujem detom aj froddo alebo lurchi snehule, su lacnejsie nez bundgaard a teraz cez black friday budu este zlavy na to

helena1982
5. nov 2025

Susedka objednava z aliexpresu alebo z podobnej stranky synovi barefoot. Uz kupovala viackrat a su ozaj v pohode, normalne ako keby kupila tuto niekde v predajni. 70 eur by som za topanky, ktore sa urcite nevynosia nedala. Naco? Kvoli tomu, aby si ukazala, co ma na nohach?

autor
5. nov 2025
@helena1982

Susedka objednava z aliexpresu alebo z podobnej stranky synovi barefoot. Uz kupovala viackrat a su ozaj v pohode, normalne ako keby kupila tuto niekde v predajni. 70 eur by som za topanky, ktore sa urcite nevynosia nedala. Naco? Kvoli tomu, aby si ukazala, co ma na nohach?

@helena1982 Ved pisem, ze prave tolko dat za snehule nechcem. Z aliexpresu dat malemu dietatu topanky to je take, ze si zarabas na fyzio problem do buducna. Moj nazor, Vas nazor.

autor
5. nov 2025
@really8

@anonym_autor ak si ich obuje jeden dvakrat je to uplne zbytocne kupovat. Aj keby jej obujes "topanky na podpatku" nic sa nestane. A aj keby ste isli na tyzden na lyzovacku vobec jej neublizi sk nebudu barefoot (skus pozriet par nazorov pediatrov a podologov na barefoot). Pre potreby ktore popisujes ak uz teda musis nakupovat ti budu stacit hocijake snehule z deichmanu alebo ccc.

@really8 Jj, asi to tak urobim ako pisete. Pozerala som, ze napr McKinley ma v pohode ponuku a aj znacky, ktore spominate.

helena1982
5. nov 2025

@anonym_autor Nemusi byt. Praveze tam vies niekedy kupit aj lepsie veci ako kupis tu v obchodoch. To ze kupujes v znackovej predajni este nemusi znamenat, ze tie topanky alebo teda cokolvek bude automaticky aj dobre.

anonym_5a9b22
5. nov 2025

Na tvojom mieste by som kúpila z bazáru. Už som takto kúpila topánky, ktoré som vedela že využije minimálne. Pozerám vždy podrážky a vložky ak sú či nie sú vyšúchané do nejakeho smeru, čiže či dietatko v nich nechodilo nejak zle.

karla21
27. nov 2025
@amelia89

naozaj sa nic nestane ak si da parkrat obyc snehule - podstatna je bota v ktorej chodi vacsinu casu.
ale ja kupujem detom aj froddo alebo lurchi snehule, su lacnejsie nez bundgaard a teraz cez black friday budu este zlavy na to

@amelia89 prosím nemajú deti studené nohy v snehuliach froddo ? Mne mala keď prídeme teda teple nemá a ja som si ich teraz kúpila a mne ako stojím chvíľu tak je zima od spodu .

anonym_6bec24
27. nov 2025

Decathlon, lurchi, reima.. vsetko ok.. na tu chvilu co zaziju sneh stacia bohato aj z decathlonu a to fakt zvladli aj mokry snej, nohy teple, nesmykalo sa v nich a pod..

karla21
30. nov 2025

@anonym_autor ahoj . Mne boli tie gumaky čo máte odporúčané namiesto snehul. Ako sa ti zdá teplotný komfort ? Prídu ti aj do mrazu ? Dakjjem

autor
30. nov 2025
@karla21

@anonym_autor ahoj . Mne boli tie gumaky čo máte odporúčané namiesto snehul. Ako sa ti zdá teplotný komfort ? Prídu ti aj do mrazu ? Dakjjem

@karla21 Ano, mame tie nizke zateplene Malik. Oni su pekne na spodku aj komplet po bokoch zateplene ovcou vlnou. Spodok sa da vybrat a lahko vratit naspat. Maly ich nosi do clapkanice a do blata ked je cca pod +7 no nemrzne - v tomto teplotnom rozmedzi su velmi fajn. Nad +7 mal nezateplene gumaky od rovnakej znacky. Ale pod nulu ked uz vlastne blato ani nie je by som mu ich nedala, predsa su to stale gumaky. Vtedy mu uz davam snehulky. My sme mali McKinley snehule, ale tie neobul kvoli vyssiemu nartu, tak som rezignovala a nakoniec kupila uplne lacne snehulky z lidlu za 10eur, su na suchy zips, takze nozku lahko obuje.

autor
30. nov 2025
@anonym_autor

@karla21 Ano, mame tie nizke zateplene Malik. Oni su pekne na spodku aj komplet po bokoch zateplene ovcou vlnou. Spodok sa da vybrat a lahko vratit naspat. Maly ich nosi do clapkanice a do blata ked je cca pod +7 no nemrzne - v tomto teplotnom rozmedzi su velmi fajn. Nad +7 mal nezateplene gumaky od rovnakej znacky. Ale pod nulu ked uz vlastne blato ani nie je by som mu ich nedala, predsa su to stale gumaky. Vtedy mu uz davam snehulky. My sme mali McKinley snehule, ale tie neobul kvoli vyssiemu nartu, tak som rezignovala a nakoniec kupila uplne lacne snehulky z lidlu za 10eur, su na suchy zips, takze nozku lahko obuje.

@anonym_autor Este mi napadlo, ze ak by bol sneh a lad, tak by sa mu v tych Malikoch asi i smykalo. Nemaju sice uplne hladku podrazku, ale zato ani nie taku tu ako snehule. Za mna Maliky nie su ideal na denne prechadzky do mrazu. Daju sa sice stiahnut gumickou, ale snehule tu nozku este viac zateplia a obopnu.