icon

Tipy na obutie bábätiek na jeseň a zimu

vanessa0311
26. aug 2025

Ahojte idem si po radu od skúsených. Ide jeseň/zima a ja neviem čo obuť mojim 6m dvojičkam (cez jeden budú mať 7-9m) Ak ešte není počasie na fusak/ overal ale už je vonku chladnejšie čo ste dávali na nôžky? Pančušky a ponožky? Alebo je lepšie nejaké zateplené papučky?

anjelicek26
26. aug 2025

normalne pancusky a na to hrube ponozky... na jesen das deku, neskor fusak... topanky nepotrebuju zatial vonku chodit nebudu... ja som mala na jesen lodger fusak, je to fajn, najprv na nom sedel a mal ho otvoreny, neskor prekryla nozicky, je to fajn a neni to proste zimny fusak... teda ale zacinali sme september lahka deka, potom jesenny fusak, potom zimny...

denkabemommy
26. aug 2025

@vanessa0311 ja som dávala také teplé návleky - napr Reima ich majú (ale aj kopec iných značiek). Dieťa to netlačí a môže si hýbať prštekmi, takže nikdy nemali studené nôžky (ani v nosiči)

kiki68
26. aug 2025

Ked je chladno su take navleky, mam to doma este po synovi. Kdesi v erstnings family to mali a mama kdesi v TN kupila tiez nieco take. A aj Lidl to mal tu v Rakusku.

luckajozko21
26. aug 2025

vodoodpudive capacky z hmka https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.124789800... A popozeraj ich na bazare, kt. sa tu nesmie menovat. Mesiac dozadu som ich predavala za zlomok ceny. Je tam toho vela