Treba dávať bábätku v kočíku čiapku?
Treba v kočíku novorodencovi čiapku ? Ak nefuka do kocara
novorodencovi by som dala, nema este poriadnu termoregulaciu
Ako dávam mu stále čiapočku, len sa potí strasne. Skusim mu keď tak o jednu vrstvu menej davat
Tensiu capicku?
Nemôže sa potiť s tenkou čiapkou, v takomto počasí by som dala aj hrubšiu, veď ráno boli v Ba 5stupnov
Jasne, davam aj 10 mesacnemu.
Novorodencovi určite daj čiapočku aj do kočíka, nemá ešte termo reguláciu a teplo sa stráca najmä cez hlavu. Existujú tenučké bavlnené čiapočky,v tom by sa nemal potiť,veď je ešte pomerne chladno, najmä ráno
Daj mu tenkú čiapku, ak sa potí. Nemá hrubú deku? Výborné sú z merino baby. Je to termoregulátor. Robia z nej i deky. Mám z nich pulovre. Ak je teplo, chladia a keď je chladnejšie, hrejú.
Prať len ak sú špinavé. Inak zavesiť na ramienko a prevetrať.
Prať ručne vo vlažnej vode a usušiť na sušiaku- vystreté. Aby sa nenatiahla.
Moje dieťa má 2r a bez čiapky vonku nebolo. Ci už to bol klobúk, tenká čiapka, šiltovka, hrubá čiapka. Vždy mal niečo na hlave.
Teraz urcite ano, ked sa poti, uber vrstvy na tele, mozno tam je naobliekany. V lete ciapku v kociku mat nemusi. Samozrejme na neho nesmie svietit slnko. Zasa netreba to s ciapkami prehanat, dieta nemusi mat za kazdych okolnosti ciapku na hlave, ale novorodenec este ano (okrem interieru a horuceho leta, podla aktualnej situacie…)
Tenky čiapočku som dávala vždy aj keď bolo 30 stupňov, bože a teraz taká zima ani by ma nenapadlo takú otázku sa spytat
Urcite tensiu dat
Vsak je zima.. na to ani nemusim mat deti aby som vedela ze urcite ciapku treba.. a to babo iba leží to je dalsia vec. Ine je staršie jasiace sa dieťa tam už neviem ako.
.
Som jediná, ktorá nedáva? 😅 môj má ale už 3 mesiace. Ak sa potí treba určite ubrať vrstvy
Som jediná, ktorá nedáva? 😅 môj má ale už 3 mesiace. Ak sa potí treba určite ubrať vrstvy
@smajliica za 3 2 1 ta tu ukameňujú .. 😂🫣

Teraz? Samozrejme.