Výhodný nákup bavlnených pančúch Tatrasvit pre deti
Kúpili by ste teraz bavlnené pančuchy Tatrasvit pre deti na budúci rok, keď sú výhodne vo výpredaji?
A akú vziať veľkosť pre 6 ročného, keď teraz meria 110 cm a 10 ročný 134 cm?
@katkaseiner Áno, teraz ich nosí v zime..
Nekúpila by som.
Na čo?
Uvidis o rok.
To 10r ideš kúpiť 10pancuch?
Mne 10r ani jeden nenosil pančuchy..
@katkaseiner tak 6 a 9 je podla mna dost velky rozdiel si myslim 🙂
Nie nekúpila by som, nemáme veľké zimy a máš veľké deti o rok už nemusia pančuchy zniesť.
Oni sú zvyknutí pančuchy nosiť veľa.
*nekúpila
Opravujem
Nekupila by som. Ale az mas vestecku gulu a vies aki budi velki a ze to budi s radostou nosit tak nech sa paci
@vanilkovazmrzka Tatrsvit má veľkosti po 10 tak som myslela, že 120 a 140 by mohlo byť .
termopradlo je ovela praktickejšie
Ja by som nekupovala
môj už nosil cegečky v tom veku ...
@panipanka ale ona hovori ze ma 10rocneho pre boha... ved by bol moj 9rocny na smiech... syn mi nenosi od skoly pancuchy vobec. Nosil ich v skolke - ak vobec, lebo aj to mal radsej spodky. Ani nahodou by ich do skoly neobliekol - navyse v skole maju teplo, nepotrebuje pod rifle nic. Ale som si na 100% ista ze uz ako 6rocny by mi ich nenosil lebo by sa mu smiali...
tatrasvit pančuchy boli vždy väčšie čo si ja pamätám,teda ak nosil 104 tak velkosť 104 mu bola velka,ale kupovala som ich naposledy už ozaj dávno
termopradlo resp.spodne pradlo z lidla sme potom kupovali,je ovela lepšie ako punčocháče
@sagitta33 pozri, ked kupis vacsie, pockaju ich, ak pancuchy nosia. Objednaj a lahko doobjednas mensie alebo vacsie
@shee11
Termo nechcú, že hryzie, a vadí im tie švy.
@lucia13022023
To som počuť nechcela, pretože sú vraj veľmi zľavnené.
Neviem prečo by nemali za rok pančuchy nosiť keď im nevadí tento rok.
Keby sa im smiali v škole tak ich môžu nosiť doma.
Kto už dnes nosí pančuchy? Pre pána,tento muciaci nástroj nášho detstva by už mal byť dávno zabudnuty
Ahoj,určite by som kúpila. Prečo nie? Mladšiemu dieťaťu určite a staršiemu aspoň jeden, dva kusy. Pôjdete sa lyzovat ,sankovat,pod oteplovacky. Pančuchy nie sú žiaden muciaci nástroj. Je to parádna vec. Ved aj my ženy nosíme kadejaké pancuchy,roznej hrúbky a ešte sme kvôli tomu neumreli. Náhodou je to super vec. A vždy lepšie kúpiť v zľave ako potom na zimu naháňať drahé 😉
@sagitta33 tak načo sa pýtaš keď chceš počuť iba jednu odpoveď? Však už si rozhodnutá 🤣
@doriiis uplny suhlas...neznasala som ako dieta pancuchy
je vela druhov spodkov, z funkcnych materialov, bavlnené s elastanom, merino... Hlavne tie športové sú úplne hladké a mega ľahko sa obliekajú.

10rocny ti to bude nosit? Moj 9rocny uz roky pancuchy neoblecie, max v zime termopradlo, ale pancuchy nehrozia...