icon

Zlé meranie barefoot topánok

mrs_m
7. júl 2025

Ahojte. Poraďte, kde je chyba. Dcéra nosila topánky na striedačku s inými 2 týždne, nesťažovala sa. Po výlete má na malíčkoch pľuzgiere. Podľa popisu v obchode má topánka vnútornú šírku 6,8 cm. Na fotke vidíte dnešné meranie, noha bosá našliapnutá, obkreslená ostrou tenkou farbičkou, má šírku 6,5 cm. Vedľa toho vložka z topánky, ktorá má ledva 6,5 cm šírku. Uviedli zlé informácie v obchode? Či ja tú nohu zle meriam? Nosí barefoot od mala, doteraz ak nesedeli, tak boli vždy skôr širšie tie topánky. Ako ich mám teda kupovať? Lebo vyhodených 40 euro za topánky ma dosť štve. Osobne sa bohužiaľ nedá len tak ísť, najbližší barefoot obchod je ďaleko. Že som si to ja trúba nepremerala hneď, ale obchod známy spoľahlivý, dcéra spokojná, tak som neriešila.

Zlé meranie barefoot topánok
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nevenka
7. júl 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat u nas je to naopak, dcera ma bananik nozku a nemoze mat rovnu topanku. Vyhovuju jej Koel.
Tu mne tiez pride, ze by potrebovala napriklad sirsie v oblasti toho malicka, mozno Jonap, ja mam take. Ale mna tiez tlacia, len bohuzial, ja mam detsku velkost, siroku nohu, padnutu priecnu klenbu, tak musim mat daky kompromis. Ale dievcatko by tlacit veru nemali.

majamat
Autor odpoveď zmazal