2 mesiace som bez menštruácie
Už 2 meisace som nedostala menštuaciu.Tehotna som neni,lebo som si robila tehotenský test,a ten mi vyšiel negatívne.Ku gynekologovi sa mi moc nechcem íst.Mam uplne nafuknutne brucho ako tehotna,a niekedy aj cítim ako keby mala ta menštruacia príst,a potom nič.Podľa vas čo to môže byť?
@majjjjuska ahoj. Podľa mňa to môže byť kľudne aj cysta , ale ja na tvojom mieste by som určite zašla za gynekologom. On je lekár, zistí Ti aj príčinu. Nečakaj dlho, lebo môže byť aj neskoro!!
@majjjjuska - Urcite netreba meskanie menstruacie brat na lahku vahu, pricin moze byt viacero - cysty, hormonalna nerovnovaha, a pripadne aj tehotestvo - tehutesty na domace pouzitie nie su 100%. Najlepsie bude, ked navstivite svojho gynekologa, aby zistil pricinu a navrhol dalsi postup.
Radi by sme dali do pozornosti jeden z velmi ucinnych prirodnych prostriedkov, ktr. harmonizuje zenske vnutro, pomaha zharmonizovat hladinu hormonov -pupalkovy olej. Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer, nema ziadne vedlajsie ucinky, pomaha pri bolestivej, nepravidelnej menstruacii, cystach myomoch, menopauze a pod.
Pupalkovy olej 100% za studena lisovany, ako aj mnhoe ine prirodne oleje, prirodnu kozmetiku, ekodrogeriu, zdravu vyzivu a jej doplnky najdete na nasom eshope. Navstivte nasu online poradnu, ochotne a radi Vam poradime pri vybere.
@serpentino
@patricia2006
mate uplnu pravdu,to dobre viem a asi aj budem musieť íst čím skôr ku gynekologovi či chcem alebo nie ☹ aj teraz mam take tlaky do brucha,že rozmýšľam či nemam íst na pohotovosť,lebo sa zle cítim ☹
@nutrimas
a kolko mi vydrží taky olej,ked sa to pije každy den?maju ho ženy vyskušané,či to pomaha?
@majjjjuska - Vsetky prirodne oleje, ktr. mame v ponuke, je nutne spotrebovat do 3 mesiacov od otvorenia. 250ml Vam vydrzi cca. na 1,5-2mesiace, zalezi podla davky uzivania. Odporucana davka je 1 kavova lyzicka rano a vecer. Mame nan len pozitivne referencie.
@majjjjuska keď ti náhodou praskne cysta tak to bude ozaj už neskoro ísť .......
@majjjjuska Prosim ta ser na nejake oleje,ktore tu niekto ponuka anonymne,neriskuj zbytocne,co ked si tehotna a si iba ublizis..ved za to nic nedas,ked pojdes sa dat na pohotovost vysetrit,ved su tam od toho...radsej ist raz zbytocne ako cakat a potom mat viac problemov..tak naco cakas..dufam,ze uz si isla a ked prides,tak napis ako si dopadla,ale urcite chod 🙂
@majjjjuska Ako si dopadla?
@serpentino myslím si,že som tehotna neni,lebo aj test mi to ukazal a ešte aj tie tlaky v bruchu,asi by som ich nemala.ešte som nebola ale zajtra rano volam môjmu gynekologovi a držte palce,aby bolo všetko o.k ☹
@halit13 keby som ju mala a praskla by mi,čo by sa stalo?
@majjjjuska Ja som mala take bolesti brucha,ze si to ani nevies predstavit,skrabala som vyslovene steny,dodnes neviem preco,ale ta bolest bola ukrutna...hltala som jeden liek od bolesti za druhym,nic nepomahalo...a podotykam,nemala som ani sajnu,ze som tehotna,nakolko mi doktor povedal,ze nie som..keby som len tusila ani jeden liek nezhltnem...bola som v zahranici,tak som cakala 4 dni,kedy pocestujem na SK..obvodna ma hned poslala ku gynekologovi a ten mi povedal,ze som uz v 10 tyzdni
@majjjjuska tak napríklad zábal dutiny brušnej .....
smola,smola ešte aj dovolenku ma tento týžden moj gynekolog ☹ to snad ani neni možne ☹
@serpentino robila som si včera další teh.test a znovu mi vyšiel negatívny

@majjjjuska... Aj ked sa ti nechce budes musiet ist k doktorovi,jedine on ti da odpoved na tvoju otazku..my to nemame odkial vediet,ze preco si ju nedostala....ja som tiez nemala vyse 2 mesiacov,lekar mi bral aj krv ci som tehotna..poobede mi zavolal,ze uz ma vysledky a nie som...a pritom som bola uz 2,5 mesiaca tehotna,nepytaj sa ma ako je to mozne,lebo ja sama neviem...a uz okolo pobehuje 4 rocny syncek...niekedy si tych testov musis urobit aj 3,niekedy nestaci len 1..ale moze to mat viac pricin,mozes byt len prechladnuta alebo stres...tak co najskor chod k doktorovi a budes mat klud 🙂