icon

3 roky sa liečim na panickú poruchu a neviem, či som správne liečená

26. jún 2020

Dievčatá viete mi poradiť ? Asi 3 roky sa liečim na panickú poruchu, ale ked si to tak vezmem, tak neviem či to lekári dobre liečia.Mávam také stavy, že som velmi nervozná, nič ma nebaví, každého neznášam s každým sa iba hádam.Tie stavy sú dlhodobé. Prvé som si myslela že to mam takú povahu ale začínam rozmýšlať že to asi nebude tým.Aj moj prvý vzťah skončil tak, velmi som priatela lubila, ale ked z ničoho nič na mňa prišiel hnev tak som sa s ním hádala pre maličkosti do nepríčetna, vela krát som mu vykričala velmi zlé veci. Psychický bol vyčerpaný tak ako som vyčerpaná ja zo seba.A teraz som nato prišla že som chorá :/ Co to môže byť,? Nervozita, záchvaty hnedu, nič ma nebaví, k tomu bolesti hlavy...

suzitok
26. jún 2020

Ak si liecena u psychiatra, treba tieto stavy konzultovať snim, možno treba upravit dávkovanie, alebo zmenit liek

caroline_
26. jún 2020

ahoj,presne viem o com hovoris...vsetky tie priznaky co popisujes suvisia s panickou poruchou, mne pomohla zmena stravy, a meditovanie, lieky som brala no nula bodov, lieky riesia priznaky nie pricinu..ked chces mozes mi napisat 🙂

luccija
26. jún 2020

Ventilujes sa nejako?cvičis, robíš niečo čo Ťa baví?Tie hádky môže byť aj histrionska porucha
@suzitok také stavy mala aj predtým.
Panicka porucha nemá s tym nič spoločné to je skôr úzkosť, búšenie srdca, arytmia veľa úzkosti, nepoja, ktoré prejdú do panickych atakov.A kľudne to môže byť taký typ hadavej povahy, nikdy nespokojnej.Skus porozmýšľať odkedy si si všimla zmenu povahy puberta?dospelosť?po neúspechu?nie je niekto z rodičov takej povahy?

lunnita
27. jún 2020

Treba medikamentoznu liecbu kombinovat s psychoterapiou