icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

tinika
9. okt 2017

@angd ja mam diastazu na 4 prsty, na praej strane ma to aj picha často + citim hrudky ako keby čreva, jedna fyzio poveala ze mam aj pruh tak som zvedava čo povedia lekari

salvia450
11. okt 2017

@misena741 pas som nosila poctivo 6 tyžd.

salvia450
11. okt 2017

@misena741 nemozte mi poslat foto vasho rezu? Na porovnanie s mojim 🙂

misena741
12. okt 2017
celasapremenim
12. okt 2017

baby aj mne poslite, mna to tiez caka

najorbitka
13. okt 2017

Prosím vás kto je ten rozhodujúci lekár čo povie že to môžem mať operované zadarmo? Obvodná ma pozrela a že tú diastazu mám ale na pruh to nevypada. Poslala ma chirurgicke tam idem buduci týždeň. Ja mám aj škaredú jazvu a zrasty po operácii slepého čreva. Mala som vtedy veľké problémy a mám rez aj v strede a tam som mala zavedenú hadicku a mám to také nepekné a vlastne aj to mi spôsobuje ten previs. Môže aj to byť plus aby som to mala zadarmo? Ďakujem za odpovede 😃

angd
13. okt 2017

@najorbitka pod do skupiny Abdominalna plastika brucha, tam všetko nájdeš. Rozhodujúci je len ten pruh....a to potrebujú od klasickeho chirurga

najorbitka
14. okt 2017

@angd Ďakujem 😃

misena741
5. nov 2017

pridane foto, mesiac po operacii

celasapremenim
5. nov 2017

@misena741 misi, kto ta operoval? a tie nezrovnalosti po bokoch, to sa ete vystre? baby a to treba rezat takto az na tie bedrove kosti? ...mne, ked ukazoval, kadial sa bude viest rez, tak to bolo sa mi zda o dost nizsie.....tiez, ako specifikujete lekarovy, aky chcete pupok? da sa to vobec? ....kurnik ma plesne...po mesiaci som cakala, ze uz to bude take usadene trosku ten rez

misena741
5. nov 2017

@celasapremenim ano to by sa malo uparavit, je to este skoro, povedal že efekt bude viditelny o 6 mes.

stacinka69
5. nov 2017

@misena741 bolelo to? Idem aj ja

misena741
5. nov 2017

@stacinka69 dalo sa to vydrzat. prvy den bol bolestvy, na druhy den ok, az večer som si dala od bolesti. viac uz nie. potom bolo problematicke spanie, lebo ja spim na boku, teraz som musela rovno.ale myslim si že je to ok.

stacinka69
5. nov 2017

@misena741 supis lebo ja idem aj na opravu implosov aj brucho ja mám diastazu

celasapremenim
5. nov 2017

ok, ja mam otazku, ked si po operacii, kedy ti daju pradlo a kedy ten pas stahovaci a ako dlho co nosis......tiez ako sa clovek citi po dvoch tyzdnoch, kedy sa vystrie a ked budem chodit do roboty, je to vidno pod vecami tie hovadiny? viete to mat cely cas, ze aj v noci na sebe ...a kolko toho pradla spodneho mate...to je take vysoke pod prsia hej? predpokladam ze strasna umelina...ja neviem ako hento dam, ja na tele iba bavlnu

misi a ako vysoko nad ohanbim mas ten rez...schova sa to fakt do pradla??

celasapremenim
5. nov 2017

a to ti nesili, to ti len lepili hej?

misena741
5. nov 2017

@celasapremenim mne dali len pas.nosit ho mam 6 týž. ja som isla na 5 den do roboty. troska bol narocný, ale za 2 týž. budes uplne ok.pas nosim len cez den.vidno to je, ale podla toho co budes nosit. ak nejake volnejsie saty je to ok. ja som sestricka, troska som mala problem obliect nohavice. od ohanbia je to este vysoko, lebo sa to este upravi. malo by to klesnut, teraz to mam take napnute.ale povedal, že sa to casom spravi

misena741
5. nov 2017

@celasapremenim normalne site, asi 80 stehov+pupok

tinika
5. nov 2017

@celasapremenim a to si predstav ze ja mam sancu ist na operaciu len v juli jaka to bude zabava v tych horučavach

celasapremenim
5. nov 2017

@tinika no to ano......

@misena741 mne povedal, ze to mi nebude sit, ale lepit, ze tam sa teda ani stehy neriesia a co som tu pozerala, tak som mala dojem, ze sa pod tym musia nosit aj nejake akoze nohavicky vysoke..jaaa teda nevim :D

ja si idem termin dohodnut na januar, alebo februar.....

julinka885
28. mar 2018

Ahojte kočky! Som presne týždeň po abdominoplastike. Predtým než som sa rozhodla ísť, som si celú túto konverzáciu (od 2012🤤) prečítala.
Aj keď je to trochu náročné, lebo mám dve deti 7 a 2, išla by som do toho zas. Operoval ma Mudr. Pridávka v stredu, v piatok ma prepustili, v pondelok vybral dreny. Už v sobotu som zvládla ľahký obed a vyvesit štyri práčky. Ale ťažké veci nedviham, na to si dávam pozor.
Najviac som sa bála bolestí, ale som po 2 sekciách a toto je prechádzka ružovou záhradou. Odporúčam!!!

weronika171717
15. jún 2018

Žienky, ktorého lekára by ste odporučili na abdominoplastiku?

celasapremenim
15. jún 2018

@julinka885 každý to ma po tejto operacii inak, tiež mám iné skúsenosti a pre mňa bol toto ťažký zákrok, v žiadnom prípade by som nepovedala, že ľahšie ako čr...na dávanie sa dokopy...asi je to individuálne, aj podľa toho, čo človeku presne ruesia

tinika
15. jún 2018

@weronika171717 podla toho kde byvas aby si to nemala daleko daj info

weronika171717
16. jún 2018

@tinika na dialke nezalezi, to chcem pre maminu, ale najlepsi by bol niekto od Trencina po Poprad

tinika
16. jún 2018

@weronika171717 ja som bola v Šaci, dr. Lengyel som spokojna

evkaivanicova
23. júl 2018

Ahojte mna caka 10.8 abdomino plastika som zvedava ako to bude urcite dam foto idem tu v BB k pani dr Žabkovej.Drzte mi palce

beruska2311
4. aug 2018

@evkaivanicova a platíš niečo?

evkaivanicova
5. aug 2018

@beruska2311 nie idem cez poistovnu mam diastazu a herniu tak som zvedava uz sa to krati 😊

evkaivanicova
Autor odpoveď zmazal