Absces na prsníku

marcela0110
9. mar 2017

Ahojte, mala som opakovany zapal prsnika 3krat v priebehu mesiaca. Brala som aj ATB. Na prsniku sa mi vytvoril absces. Gynekolog ma poslal na sono kde mi povedali ze zatial netreba chirurgicky zakrok ze sa to moze vstrebat. Je odvtedy tyzden zatial ho stale mam. Davala som si nato octanku a teraz davam ichtyolovu mast, zatial nemam pocit ze sa to lepsi. Mate niektora skusenost ? Vedeli by ste mi poradit co si este nato dat ? Chcela by som sa vyhnut zakroku. Dakujem.

meusicka
9. mar 2017

@marcela0110 nahrievat biolampou. mozno niekto z rodiny, znamych ma a vedel by ti pozicat. prajem skore zotavenie.
ked nie bio, tak infracervena... ja som mala zapalove lozko na hornom viecko,bola som s nim aj hospitalizovana, nahrievali az mi to nakoniec prasklo a pekne sa vycistilo.
ale biolampu povazujem za lepsiu, ma protizapalove, antibakterialne ucinky a posobi aj proti bolesti.

victory7897
9. mar 2017

Ja som mala tak isto na bradavke,dlho,možno aj 2 roky sa mi to vracalo,zmizlo a dookola..bola som vo Svidniku pri p.Zelenkovej,výborná kožna lekarka..mala som predpisane antibiotika,plus mydlo na umyvanie,naplaste,masť..proste nasadena liečba..odvtedy je to zahojene...na zakrok som chvalabohu nešla..mala jazvicka ostala ale je to v poriadku..a radim investovat do lepšej podprsenky,nie od číňanov..hneď sa mi to zhoršilo len čo som si ju obliekla.

racica12
9. mar 2017

Ja som mala 10 rokov dozadu ako 18 rocna a veru uz ma po 2 atb posielali na zakrok, avsak som sa vzdy nejak vyhovorila a 2-3tyzdne po dobrati mi absces zmizol. Antibiotika zavse potrebuju cas aby zabrali. Neskor mi imunologicka nasla streptokoka, pravdepodobne to malo suvis, skus celkovo posilnit imunitu, vyhybat sa stresu pokial sa da ;) drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!