Dobrý vie mi niekto poradiť?Malemu 3mesacnemu bábätku sa vytvoril absces vo vnútri konečníka a je aj dosť blízko konečníka-netusim z coho keďže je ešte dojčení na mojom mliecku...podľa Dr.vraj z tlačenia pri kakani,ale koliky sme nemali...maly veľa papa,ale aj veľa kaka...Brali sme na to ATB a mastila som mu to masťou (Dr.nas nechcela poslat na chirurgiu,že vyskusame ine spôsoby a nie rezanie)to si ani nechcem predstavit ako by sme to zvládli s hygienou...masaker u tak malého babatka🙁Ale všetko krasne do týždňa prešlo no po vysadení ATB mám pocit,že mu tam opäť niečo rastie je to zatial mensie,ale nanovo ohraničené a tvrdé no bez toho vnútorného mäkkého puzdierka...aspoň zatial...urcite zájdem ešte za Dr.no má niekto podobnú skúsenosť,či radu na prírodnú liečbu alebo co robit aby to zmizlo?a pod.budem rada za každú spravu.Dakujem!!!
@jajuly mojho makeho operovali ked mal 7 mesiacov, mal to na zadku pri konecniku:-/, tiez sme skusali masticky , atb nie, nepomohlo tak sme museli ist rezat, vytvorilo sa mu to z vlhcenych utierok a kremu na zadocek, upchali mu to nejake pory a koli tomu sa to vytvorilo, odvtedy som zadocek po kakani umyvala mydlovou vodou a uz sa mu to nikdy nevratilo.