Máte skúsenosti s abscesom vo vnútri konečníka u 3-mesacačného bábätka?

jajuly
25. máj 2019

Dobrý vie mi niekto poradiť?Malemu 3mesacnemu bábätku sa vytvoril absces vo vnútri konečníka a je aj dosť blízko konečníka-netusim z coho keďže je ešte dojčení na mojom mliecku...podľa Dr.vraj z tlačenia pri kakani,ale koliky sme nemali...maly veľa papa,ale aj veľa kaka...Brali sme na to ATB a mastila som mu to masťou (Dr.nas nechcela poslat na chirurgiu,že vyskusame ine spôsoby a nie rezanie)to si ani nechcem predstavit ako by sme to zvládli s hygienou...masaker u tak malého babatka🙁Ale všetko krasne do týždňa prešlo no po vysadení ATB mám pocit,že mu tam opäť niečo rastie je to zatial mensie,ale nanovo ohraničené a tvrdé no bez toho vnútorného mäkkého puzdierka...aspoň zatial...urcite zájdem ešte za Dr.no má niekto podobnú skúsenosť,či radu na prírodnú liečbu alebo co robit aby to zmizlo?a pod.budem rada za každú spravu.Dakujem!!!

83lenka83
26. máj 2019

@jajuly mojho makeho operovali ked mal 7 mesiacov, mal to na zadku pri konecniku:-/, tiez sme skusali masticky , atb nie, nepomohlo tak sme museli ist rezat, vytvorilo sa mu to z vlhcenych utierok a kremu na zadocek, upchali mu to nejake pory a koli tomu sa to vytvorilo, odvtedy som zadocek po kakani umyvala mydlovou vodou a uz sa mu to nikdy nevratilo.

jajuly
autor
26. máj 2019

@83lenka83 a mydlo ake?tak som zvedavá čo nam Dr naordinuje😕A hygienu ste ako riešili?dlho sa to hojilo?

83lenka83
26. máj 2019

@jajuly on mal jazvu celu zalepenu takym stvorcekom a po kazdom pokakani som mu to odlepila, umyla a prelepila, pouzivala som detsky sprchovy gel

83lenka83
26. máj 2019

@jajuly hojilo sa to asi mesiac, stale sa mu tam objavila biela bodka, tu som prepichla, hnis vytlacila, liehom vycistila a opat zalepila.

jajuly
autor
26. máj 2019

@83lenka83 Dakujem za info Lenka aspoň kvôli prehľadu...uvidime ako dopadneme my😏urcite bolo aj placu pri vytláčaní,či drobec to zvládol v pohode?a boli ste aj hospitalizovaní v nemocnici?alebo to bol jednodňový zákrok?

83lenka83
26. máj 2019

@jajuly boli sme 3 dni v nemocnici, doma to uz bolo bez placu ale v nemocnici horor, mal urobenu drenaznu rurku a ked sa pokakal tak sa mu to zaniesli aj do rany a tu mu cistili liehom bez umrtvenia, bol to horor :-/

jajuly
autor
26. máj 2019

@83lenka83 Dakujem za konverzáciu a informácie ak by niečo môžem vam napisat?vopred vdaka!

83lenka83
26. máj 2019

@jajuly nieje za co, kludne ma kontaktujte ak budete mat dalsie otazky, pekny den.