icon

AIMOVIG-biologická liečba migrény-brala ste niektorá?

laskonka80
23. feb 2020

Ahojte, mala ste niektorá na liečbu migrény novú liečbu -injekcie Aimovig?Pomohla Vám?

Strana
z7
lydkaf1
26. jan 2024

@kvalasekova Dobrý deň ďakujem za odpoveď. Ešte sa chcem spýtať že koľko migrény ste mali za mesiac aby ste mohli podstúpiť biologickú liečbu? Pocula som že to poisťovne nechcú veľmi schváliť.

kvalasekova
27. jan 2024

@lydkaf1 mavala som tak 10 silnych migren a zvysok z mesiaca ma hlava denne aspon pobolievala. Ja som nemala problem so schvalenim, ale presla som predtym kazdou moznou liecbou

felicita2
28. feb 2024

@lydkaf1 ahoj, ako si znášala ten Sandomigran? Pomohol? Vedľajšie účinky? Teraz mi ho predpísala neurologička, lebo sa mi migrény zvýšili na 11- 12 za mesiac 3- 4 dňové. Pred bioliečbou musím najprv brať 3 druhy liekov. Začínam Sandomigranom....ďakujem

francesska2
5. mar 2024

@simma42 ahoj, prosím ťa aké konkrétne nežiadúce účinky sa ti prejavili po tých antiepileptikách? A ako si na tom teraz s migrénami a biologickou liečbou? To sa tie injekcie pichajú doživotne raz mesačne, či pár injekcií a koniec? Ďakujem

hippovka
9. mar 2024

@simma42 prosím ta, ešte beries aimovig? Kolko doplacas teraz 25e?

terezia150
26. máj 2024

@julinqua dobrý deň môžem sa spýtať na liek Sandomigran? Odkedy ho užívam na migrénu pribrala som 8 kíl môže to byť s tých liekov? Ešte doplním ze sa neprejedam práveže naopak drzim roky diétu

laskonka80
autor
26. máj 2024

@terezia150 pozrite či je priberanie napísané v nežiadúcich účinkoch

chiccco
26. máj 2024

@terezia150 áno priberá sa mňa na to upozornila lekárka

andrejka67
10. júl 2024

@julinqua zaoberáte sa aj liecbou Tinnitusu? Dá sa pri silnom tinnituse aplikovať aj Botox? Ďakujem za odpoveď

terezia150
11. júl 2024

@chiccco ďakujem a mňa neupozornila.

Strana
z7