Aj vy ste boli choré cez sviatky?
My cela rodina, kazdy rad za radom. A ja som este do toho aj vracala, som myslela, ze nejaka crevna chripka. Kamoska zapal pluc.... To co tu koluje? 😩
Aj my sme boli, 3 denná choroba, vysoké teploty 😄 nuž chrípkové obdobie
Ja som 21.12. skončila na pohotovosti so zápalom priedušiek 🤦🏻♀️
Aj u nás chalani chorí, jeden 40tky horúčky, mňa to dorazilo na Štefana🤦🤦 strašne veľa chorých je teraz...ale neviem, či to bola chrípka či čo, covid to nebol, to sme testovali...
Ja som chora stale ( chronicky) ale co sa tyka choroby ako takej beznej tak vynimocne aj s mojou hroznou imunitou nie . Chvalabohu kedze mam uplne ine problemy teraz.
Ale zato 25teho vecer nam zacal asi po 5tich rokoch teplotovat syn . Vela ludi je teraz
My sme boli celá rodina pred Vianocami. Laryngitida, covid...
Je zima, ludia su chori. Ako kazdu zimu 🤷♀️
my sa drzime... klop klop...odpalila som si len ja platnicku... cize sice vsetci zdravy, ale ja som už 2 mesiace nemobilna
Syn zápal priedušiek, my ostatní kašeľ, bolesť svalov a trochu zvýšená teplota.
Jasne u nas tradicia kazdy rok. :D
My kazdy rok na sviatky sme chori. Bud chori, alebo zub boli alebo nejaky uraz. Tento rok, netusim, co sa stalo, vynimocne sme zatial ok. Ale este prazdniny neskoncili, takze co nie je, moze byt 🙂
My nie, naposledy boli deti chore v lete 🤷🏼♀️ ale taky blaznicec, navstevy hore dole, ze asi by mi lepsie bolo chorej s cajom pod paplonom 🙈
No ja som dostala nejaku expresnu virozu z piatka na sobotu, celu sobotu som pregrcala a mala horucku, davno mi uz nebolo takto zle 🥴 ... A dnes mi je uz relativne dobre. Tak ale aspon sa nemusim obavat, ze na sviatky som pribrala nejake kg navyse 🫣😅.
No jasne. Ledva som navarila veceru na Vianoce. Vsetci su uz zdravi a ja este chora. Cele sviatky v posteli alebo prechodena choroba. Dakujem pekne, ani si nestihnem poriadne oddychnut. 🙄😶
uz treti den angina a antibiotika.... len sa modlim nech som to nepreniesla aj na 5mesacnu....
Koluje to stale
Vela ludi je chorych... Moje decka uz dlhsie kaslu... Tak naozaj boli chore zaciatkom decembra... Ale kaslu stale...
No vela ludi je chorych v mojom okoli... Ja som bola tiez nachladnuta, ale nejak to preslo.
Kedysi, este davno pradavno som pravidelne vynechavala vianocne navstevy, lebo som takmer vzdy ochorela. A ked nie ja, tak moj terajsi..😅
Dcera od3.12.doma zacalo to brušnou virózou a pozo 3 balenia atb uz je tak od vcera lepsie ozaj kasel , klebsiela, zapal priedušiek začínajúci Zapal pluc mycoplazmy, manzel bol tak tyzden k.o. A syn tyzden pred svistkami len nadcha a mna to chytilo 22.12 hrdlo , hlava príšerná Bolest hlavy 24.12. Cely clovek a tie dutiny no des , bez nadchy bez teploty nizke crp stale v norme , kasel vlhký zatekaju hlieny este vobec nie som fit . Dutiny este bolia celé zle tieto sviatky a tak som sa tešila ze si oddýchnem no nemyslela som si ze s bolesťami dutin 🥲
U nás začali byť deti choré 23.12 a ja som padla s Covidom 25.12….do dnes som ležala a modlila sa, aby to už prešlo🙏🏽 a od dnes je už chorý aj manžel a teda ešte sme nikto neni úplne fit 😓
@alexandra_j22 ten vovid tiez ako ja najskor hrdlo hlava , dutiny , cely clovek , kasel vlhký …. Lebo voci test mi nevysiel ale mne to pripada ako covid .
@tanika no ja som si test nerobila ale: neskutočná bodavá bolesť hlavy, bolesť všetkých kostí v tele, hrudník pri kašli ma strašne bolel a stratila som čuch a chuť a prespala som skoro 4dni..a v kuse zimnica a hneď na to úplne prepotená 🤒 strašnee…takýto hrozný priebeh som ešte nemala
Dcérka teplotovala minuly týždeň, zo začiatku vysoké teploty 39 lieky na horúčku každé 4 hodiny a teraz zase začala nádcha ale taka ze, už ma cely noštek červený nepomáha nic. Včera začal syn, teraz vystúpila teplota na 39,3 dávame zábaly... A do toho ja soplim už druhý deň a boli ma hlava príšerne, nevyspata už 7 deň čo sledujem deti v noci. Ach jaj nech to už skonci a sme zdraví.
My sme boli tiež.. manžela seklo a ja som mala angínu.
My už ťaháme od 14.12. Najprv mladší syn, potom starší, počas sviatkov presne muž a teraz ja. Všetci sme si prešli brutálnymi horúčkami, nepríjemným kašlom, deti total vlhkým že až na grcanie im šlo my zas kombinácia suchý vlhký ale hnusne záchvatový. No hrozné vianočné sviatky.
Či to bol covid alebo mycoplazmy nevieme. Ale máme info že sme mali v synovej triede pozitívnu na mykoplazmy. Covid testy nevyšli ale tie už nevychádzajú tak často a na mykoplazmy nám doktorka krvné testy robiť neplánuje lebo veď načo... :-/
Chora nie , len má "seklo" dva dni som prelezala a tretí má už mrle zrali
Ja som skoncila na urgente so seknutymi krizami...takže tiež sa tesim🤪🙈🙈
Ja som na týždeň zaľahla s chrípkou. To sa mi už dávno nestalo.
Ja uz tomuto nerozumiem. Kazdy rok su v zimnom obdobi choroby,tak co sa cuduje stale niekto? Ano aj my sme boli chori a takisto aj minule Vianoce.
Ja som chorá už 3 týždne. Teda v takých etapách. Na chvíľu to prejde, a zas sa to vráti, a tak dokola. Už to ani neriešim 🙄
My sme boli tiež chorý celá rodina syn silnú chrípku ja zápal pľúc muž chrípka a dcéra posledná leží horuckach.

Dcéra mala angínu a aj syn a ja teraz zápal pľúc takže