Aj vy ste boli počas tohto leta chorí?
Ahojte,
len taký výlev a štatistika 😊
Aj vy ste toto leto chorí?
Za celý svoj život som nebola v lete chorá a tento rok okrem mňa poznám ďalších ľudí, ktorí náhle ochoreli.
Je to normálne? 😏
Ja som vzdy v jari ale leto jesen nic a v zime začnem celu jar
Nie, nikto z rodiny, minimalne 10 rokov.
máš na mysli konkr. diagn.? lebo ja mám problém už 2 m s okom a manž. mal 2 dni hnačky.
@prosimopomoc moji dostali kiahne, minulý rok obaja antibiotika, kaslali komplet cele leto 🤷♀️
Áno, manžel už pár dní, mňa to chytilo včera a deti dnes (horúčka, bolesť hrdla, hlavy, celého tela)
Áno, manžel už pár dní, mňa to chytilo včera a deti dnes (horúčka, bolesť hrdla, hlavy, celého tela)
@anonym_2dfb43 presne toto isté mám aj ja
@prosimopomoc Tento rok nie,ale minuly rok bola chora v lete.
Áno , 3 týždne
Zatiaľ nie, klop klop. Ale neviem čo je na tom čudné ochorieť v lete. 38 stupňov potom 20 a dážď, niekoho len ofukne a je dva týždne nepoužiteľný.
Ano, bola. Po dlhých rokoch.
Ja hned na zaciatku jula, nadcha vsetko...
6.7.som zrazu uuupl e stratila hlas.
Dr.mi nic nedalalen sinupret a podobne hluposti.co som si dokazala kupit aj bez receptu.
Hlas sa mi celkom vratil tusim min.tyzden-jja somfakt nevedela rozpravat...
A este kaslem,rano ma dusia hlieny...stale nie som fit...
Cele leto chora
Ešte niekedy cca v polke juna tiež už bolo teplo..klasika hrdlo, hlas, nádcha a kašeľ
@prosimopomoc asi 4.7 má začal bolieť zub ale len tak mierne, ale do pondelka.mi napuchla celá hlava niekoľko nocí som od bolesti nespala, potom som bola desať dní.na ATB, ešte pár dní probiotiká lebo som hnačkovala od ATB, tri dni mi bolo lepšie, ale stále som chodila na čistenie kanálikov, keď dcéra doniesla z tábora črevnú chrýpku, ja oslabená som chytila dva krát ale prešlo celou rodinou. Keď mi bolo.lepšie tak som šla konečne do práce a chytila od šéfky ďalšu pliagu niečo covid, bolesti hlavy, kĺbov, hrdla teploty aj som sa dusila. Keď v piatok dcéra zahlásila že ju bolí hrdlo už som vedela že čoskoro budem zas chorá. Kvôli tomuto všetkému zub ešte stále nemám v poriadku, ale už som sa zmierila s tým že tento mesiac ani mať nebudem
Nebývame v lete chorí.Mna osobne leto,slnko,teplo dobijaju a cítim sa najlepšie z celého roka.Ja mám problém v zime,hlavne keď trvá dlho a je fakt zima.Nedostatok slnka je asi najhorší.Tak január/ február chytám depky.Chori ako tak nebývame.
@prosimopomoc z nasej rodiny našťastie nikto
Nie
Zvycajne nebyvam, ale toto leto... Predminuly vikend bolest hrdla strasna, 38 teplota, neskutocny kasel vlhky, dutiny upchate. Akurat antibiotika doberam, uz len dokasliavam, ale obcas ma to tak vychyti v noci... Muz tiez chytil ten kasel. Neviem, v Prahe som to lapla, asi v akvaparku. K tomu som si pred odchodom vytkla clenok a stale ho citim, pobolieva niekedy, lebo v Prahe sme mali narocny program. Z dovolenky som si hned musela 3 dni dalsie volno vziat, vsak som ledva dosla k dr. v pondelok.
@prosimopomoc normálne rozmýšľam ,kedy som bola naposledy chora
@prosimopomoc Ja ano, po roku a pol bez choroby a hned chutovka, z ktorej sa neviem uz 3 tyzdne vyhrabat :(
A co by na to malo byt nenormalne? Nie, nebola som chora, kamaratka bola-este je, jedno ak druhe je uplne normalne.
Dnes ráno syn horúčky- angína. Muž pred 2 týždňami tiež angína. Ale taká, že takýto chorý bol možno naposledy pred 20 rokmi.
Noe nebola. Okrem covidu asi pred 3 rokmi som 18 rokov nebola na PN...A predtým roky tiez nie.

@prosimopomoc moje dieta doteraz kazde leto chore, vlastne aj starsia vzdy angina. Nechcem zakriknut, toto leto su ok.