Som v 14. týždni a bola som dvakrát chorá behom týždňa

martina6339
9. mar 2014

ahojte mamičky minuly piatok som ochorela nebolo to nič vážne nádcha, bolesti svalov....vyležala som to do utorka ma to prešlo a včera večer som znovu začala mať nádchu a dnes som mala už aj teplotu 37,7.... dala som si radšej polku paralenu......môže toto všetko ubížiť môjmu babätku ? myslíím to že som znovu chorá.....som na konci 14 týždňa a zajtra idem na dalšiu poradňu.....napíšte mi nato svoj názor ;)

hviezdicka111
9. mar 2014

@martina6339 ja som bola pocas tehotenstva nachladnuta nespocetnekrat....paralen mozes, nepokazis tym nic...aj ked ja som to riesila cajikmi, atd...paralen az ked bolo velmi nutne cca od 38...skor som nedavala...
inak neviem, ja som sa napr. dost chranila pred nachladnutim, aj tak som bola pocas tehu casto chora...

tanija
9. mar 2014

Aj ja som uz druhykrat chora, prvykrat to bola len nadcha, ale teraz mam aj antibiotika. Daj si paralen a snaz sa znizit teplotu. Paralen sa moze, to sa nemusis bat.

mm2008
9. mar 2014

@martina6339 ahoj, neboj sa, paralen neuškodí... ale nemal by sa podávať už v 3. trimestri... ty si v podstate v takom "medziobdobí..." po prvom a ešte pred tretím trimestrom. takže nemal by byť žiaden problém... len tie teploty sú asi vyššie ako bežne. zbehla by som aj k dr... pretože tá bolesť svalov - môže i nemusí znamenať chrípku... ja by som bolesť svalov až tak za " nič vážne" nepovažovala... ale neboj, určite bude napokon všetko v poriadku. drž sa a prajem skoré uzdravenie.

martina6339
autor
9. mar 2014

no teplotu mam 38 a taku som mala aj rano .....ten paralen som si dala a poctivo cajikujem a odpocivam len dufam ze to skoro prejde ......dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre