Aká je najlepšia klinika na operáciu očí?
@bella2211 hlavne taku, ktora ma dobre recenzie, su tam odbornici a nebudu ta “nutit” podstupit operaciu hned v den vysetrenia a vysvetlia ti nielen tie pozitiva ale aj negativa
Operácia čoho konkrétne? Mesto?
@taktotedanie ďakujem krásne 😊..
@laurinka27 krátkozrakosť, astigmatizmus.. - 4,5 jedno.. Druhé - 2.5..mám 49 a zisťujem, že už aj na blízko sa zrak zhoršuje
@bella2211 hlavne taku, ktora ma dobre recenzie, su tam odbornici a nebudu ta “nutit” podstupit operaciu hned v den vysetrenia a vysvetlia ti nielen tie pozitiva ale aj negativa
@taktotedanie ďakujem krásne 😊.. Podľa recenzií som iclinic vylúčila. Je mi jedno v akom meste na Slovensku to bude.. Ide mi o najvyššiu kvalitu..
@taktotedanie ďakujem krásne 😊.. Podľa recenzií som iclinic vylúčila. Je mi jedno v akom meste na Slovensku to bude.. Ide mi o najvyššiu kvalitu..
@bella2211 vo vasom veku by som klasicku laserovu neodporucala, moze tam byt problem potom do buducna s kataraktou
Skusila by som kliniku vesely treba zhodnotit ci vobec ste vhodny kadnidifat
@bella2211 vo vasom veku by som klasicku laserovu neodporucala, moze tam byt problem potom do buducna s kataraktou
Skusila by som kliniku vesely treba zhodnotit ci vobec ste vhodny kadnidifat
@taktotedanie ďakujem veľmi pekne za odpoveď
Excimer v BA. Maju spickovy pristroj aj lekarov, chodia tam ludia zo zahranicia aj celebrity.
Ja idem v auguste do neovizie v Bratislave. Aj keď to mám od ruky a v konečnom dôsledku strávim väčšinu týždňa kvôli operácii v Bratislave tak som sa rozhodla pre nich.
Ja idem v auguste do neovizie v Bratislave. Aj keď to mám od ruky a v konečnom dôsledku strávim väčšinu týždňa kvôli operácii v Bratislave tak som sa rozhodla pre nich.
@anonym_b37e08 áno, nad touto rozmýšľam aj ja😊
@bella2211 ja idem v stredu do excimeru do BA ale zas problem zhanam nejaky zlavovy kupon nema niektora prosim vas? A to som sa dneska obiednavala
@bella2211 jednoznačne Excimer v Bratislave,bola som na operácii, odporúčam 😊 chodia tam aj známi ľudia,... majú perfektný prístup, špičkové stroje. Keby dačo,vedia vás inde nasmerovať.

Operácia čoho konkrétne? Mesto?