Aké čapíky pomôžu na vaginálnu mykózu?
Ake capiky su dobre na vagin.mykozu?
mykoza sa zvykne vracaj spät,tak vzdy to preliecte
dobra je aj navsteva lekara,mame narok na preventivky zadarmo
Super kombinacia je canesten combi lokalne + 1 tabletka Mycomax ustne. Mycomax zaberie aj samostatne, ale ak je to silna mykoza, z mojich skusenosti je lepsie to kombinovat.
ja capiky nepouzivam, ja som roztok rosalgin
Ak sa to vlecie dlhsie, k lekarovi. Suhlasim so @simsalabim, casto pomoze este pridat oralnu tabletku. A nezabudnut liecit aj partnera, aj ked nemusi mat ziadne potiaze. Nech si on dava ten Canesten krem, lebo inak sa vam to bude tocit v kruhu... A on nemusi mat fakt ziadne potiaze, nic cervene, nic.
Potom nezabudni znovu "spamatat" floru v posve, kup si nejake capiky s mliecnymi bakteriami, aby sa ti to nevratilo.
mne sa osvedcil jedine fungicidin dnu aj von staci malicko je to antibiotikum canesten a take veci ee nic nezaberalo u mna
a neviete mi povedať ako mám mať istotu že už mykóza ustúpila? Ak už nie su žiadne problémy?
Canesten je vraj naj na tieto problemy ;) A tak isto odporucam, aby sa aj manzel natieral 🙂 lebo sa toho nezbavis tak skoro 🙂 aaa potom preventivne ... na intimnu hygienu ani nie tie specialne mydla .... ale normalne detske mydlo Nivea co je tekute ;) toto je super ;) PH 0 🙂 uplne idealne 🙂 tak isto by sa intimky nemali nosit a ani tampony pouzivat ;) Farebne a parfumovane toaletne papiere ;) vsetko to moze sposobovat mykozu 🙂
@090379 ak uz nic nepali .. alebo nestipe ;) ak uz nie ste podrazdena... a nic vam nevadi ... neprekaza ;) v tedy by to uz malo byt ok ;)
@katusinka Mycomax oralne, Canesten je super a ja som dostala ešte aj vaginalne capiky, ale si nepamätám názov a môj zlatý gynekológ mi dal ešte Rosalgin vaginalny výplach, aj to mi zabralo. A ako píšu baby žiadne intímny ani parfumovane toaletné papiere... A malo by to prejsť. A ja som sa ešte umývala aj po každej malej potrebe. Držím palce nech to rýchlo prejde, je to strašne nepríjemne...
-mňa tiež často trápia zápaly, avšak odkedy používam jednu mastičku vaginálne ako čípok na báze len prírodných zložiek nepotrebujem žiadne čípky od lekárky, stačí 2-3 dni používať mastičku a je znova všetko tak ako má byť "tam dole"

@katusinka skús canesten kombi,obsahuje aj čapíky aj krém,nezabudnúť na hygienu (ideálna čistá voda,prípadne gél z dubovej kôry od wtc,ale to sa ťažko zháňa),bavlnená bielizeň a vylúčenie intimiek.