icon

Aké kúpele navštíviť po operácii kolena?

120898ka
17. jan 2024

Ahojte aké kúpele odporúčate po operácii kolena?Ďakujem

kakakina
17. jan 2024

Mne po výmene bedrového boli odporúčene Dudince.Idem koncom mesiaca

stanulienkat
17. jan 2024

Skoro všetky kúpele sú zamerané na pohybové ústrojenstvo, takže to máš úplne jedno. Ja odporúčam Turčianske Teplice, alebo Bojnice. V Dudinciach skapal pes.

kakakina
17. jan 2024

@stanulienkat bola si v Dudinciach?Lebo ja som z osobných skúsenosti dostala referencie práve na Dudince. Turcianske vraj už veľmi komerčne , platiacim sa venujú, cez poisťovňu kašlú , a to iste Piešťany

luga_luga
17. jan 2024

na pohybove ustrojenstvo su dobre Piestany, bola som minuly rok, mozem odporucit

stanulienkat
17. jan 2024

@kakakina Samozrejme, že som bola, inak by som to nepísala. Najviac odporúčam Bojnice-prekrásne prostredie, výborné procedúry. V Turčianskych nemôžem povedať pol slova, že by sa mi niekto nevenoval. V Dudinciach nie je žiadne kultúrne vyžitie, nie je tam kam ísť, ani na prechádzku, nič sa tam nedá robiť. Ale tiež poznám ľudí, ktorým sa tam páčilo. Ja som tam skoro zahynula od nudy. Piešťany sú samozrejme tiež dobré, ale patria medzi najdrahšie.

96barbora
17. jan 2024

Piestany.

anonym_cdcc1d
8. aug 2025

@120898ka mne sa pozdávajú Dudince. Bola som 2x. Raz s členkom a raz s kolenom. Ako samoplatca na týždeň. Voda je unikátna. Personál veľmi ústretový. Procedúry sa snažia napasovat tak, aby človeka veľmi neprehanali, ak prídete skôr a majú voľno, vezmú vás. Teraz som v Turčianskych Tepliciach. Absolútny nezáujem recepčný h a viacerých z personálu, ako sa hosť cíti. Ak sa chcete niečo dozvedieť, musíte sa vedieť veľmi cielene. Lebo sa vás hneď, ako vás odbiju veľmi stručnou a nekompletnou informáciou, chcú zbaviť. Ako nováčik však ešte neviete ako presne položiť otázku, aby ste sa aj niečo dozvedeli, nečakáte také usecne odpovede. Takže napr.bazen je otvorený do 20.00, ale hoci som včera došla pred 14.00, nepovedali mi, ze sa z technických pričiň sa zavrie o 15.30. Potom som sa prehnala do bazéna v budove oproti. Keby som sa neopýtala pri vstupe, ci je s minerálnou vodou, vošla by som do toho bez minerálnej vody. Okrem toho zariadenie zdá sa uprednostňuje rodiny s deťmi, pred ľuďmi s pohybovým obmedzeniami, co v bazéne nie je príjemné. Niekde už majú pri vchode bezbariérové plošiny, ale niekde sú iba schody, co mi kvôli kolenu nevyhovuje. Hoci niekde sa vyžaduje ticho, napr. V smaragdivom bazéne, na parafíne ide radio neprijemne nahlas. Hoci je po 22.00, pod oknami hučí hudba, takže teraz v lete mam radšej zavreté okno a aj tak cítiť dunenie hudby. To sa hodí možno do prímorského letoviska, ale nie do kúpeľov, kde si chcem oddýchnuť. Pokiaľ vám teda ide o zdravie, odporúčam Dudince.