Aké máte skúsenosti s liekom Trittico?
Prosim vas mate s tymto liekom niekto skusenosti? Trpim nespavostou uz vyse stvrt roka,mozno aj viac a predpisala mi ho psychiatricka. Uz pred dvoma mesiacmi asi, ale stale som nenabrala odvahu ho zacat brat. Nemam depresiu, len ma trapi to nespanie. Preto by som chcela vediet, ci ho mal niekto prepdisany prave na tento ucel a ci a ako zabral a popripade neziaduce ucinky. Nasla som v temach tu na Konikovi o tomto lieku diskusie, ale iba ohladom deprsie a ako ho vacsina brala este s kombinaciu inych antidepresiv.
Uz som momentalne na tom tak, ze ked si nedam liek na spanie, tak proste nezaspim. A zacinam si mysliet, ze to Trittico bude asi lepsie riesenie.
Nebrala som ho doteraz aj preto, lebo boli este aj take noci, ked som spala, aj na dovolenke 3 tyzdne napriklad, ale akonahle som zas doma, je to jedna hroza.
A mimo liekov na spanie mam vyskusene uz hadam vsetko. Medovka, pivo, vino dva deci pred spanim, melatonin, magnezium, valeriana....nula bodov.
@nefertitka kamaratka ich zacala brat a teda spanok v pohode. Mala ich na doporucenie kamratky - ktora z nich bola nadsena. Len co si dala tabletku tak padala do postele. Mala z nich zial neziaduce ucinky. Zacala mat depresie, upadala do pocitu beznadeje, a zacala mat sklony k samovrazde. Musela ich vysadit. Pozerali sme online recenzie na ceskych serveroch a teda, ziadna slava. Bolo vela negativnych skusenosti. Presla na Sertivan tento tyzden.
@kittykat22
Ahoj,prosim,ako je na tom kamaratka?Nieco podobne prezivame aj my z Trittica

@bruja nie