icon

Aké očkovanie je potrebné pri ceste do Indie?

7. nov 2025

Ahojte
Manžel pôjde na služobnú cestu do Indie , ja pôjdem s ním. Prosím, ak ste sa dali očkovať tak proti čomu ?
Ďakujem.

Strana
z2
anonym_850e35
7. nov 2025

@anonym_autor google?

anonym_f1b696
7. nov 2025

Manzel keď šiel do Indie, tak volal do ambulancie tropickej medicíny a tam sa ho pýtali, či pôjde niekde mimo mesta (do pralesa). Keďže tam šiel na konferenciu (pobehal aj pamiatky, aj ine mesta), nešiel tam s Bubom za dobrodružstvom, tak sa neockoval. Vtedy neboli povinné ziadne ockovania.

autor
7. nov 2025
@anonym_850e35

@anonym_autor google?

@anonym_850e35 si asi nepoužila. Ja sa pýtam na vlastné skúsenosti, nie na google.

anonym_850e35
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_850e35 si asi nepoužila. Ja sa pýtam na vlastné skúsenosti, nie na google.

@anonym_autor
O vlastných skúsenostiach nikde nepíšeš

autor
7. nov 2025
@anonym_f1b696

Manzel keď šiel do Indie, tak volal do ambulancie tropickej medicíny a tam sa ho pýtali, či pôjde niekde mimo mesta (do pralesa). Keďže tam šiel na konferenciu (pobehal aj pamiatky, aj ine mesta), nešiel tam s Bubom za dobrodružstvom, tak sa neockoval. Vtedy neboli povinné ziadne ockovania.

@anonym_f1b696 žiadny prales, len Kalkata. Viem, že povinné nie sú žiadne. Ďakujem za skúsenosť

autor
7. nov 2025
@anonym_850e35

@anonym_autor

@anonym_850e35 prosím , ak ste sa dali očkovať tak proti čomu je čo ?
Pýtam sa na google ? Nie.

anonym_f1b696
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f1b696 žiadny prales, len Kalkata. Viem, že povinné nie sú žiadne. Ďakujem za skúsenosť

@anonym_autor precestoval naozaj už celý svet a dal sa očkovať až tento rok pred cestou do Brazílie (ked tam bol prvykrat, tak bol nezaockovany) proti žltej zimnici, hep.A a horúčke dengue 🙂

lasona
7. nov 2025

Boli sme s malým na sri Lanke. Nemali sme ziadne očkovania navyše. Ani malý,(on este nemal ziadne vtedy)a my ze nepotrebujeme, keď som sa doktorky pýtala. Nosila som dezinfekciu, dávala pozor co jeme . Ale pili sme aj vodu normálne z vodovodu, boli sme vsetci ôk.

autor
7. nov 2025
@anonym_f1b696

@anonym_autor precestoval naozaj už celý svet a dal sa očkovať až tento rok pred cestou do Brazílie (ked tam bol prvykrat, tak bol nezaockovany) proti žltej zimnici, hep.A a horúčke dengue 🙂

@anonym_f1b696 ďakujem ešte raz. Budeme kontaktovať aj dr., ale osobná skúsenosť je skvelá vec.

simsalabim
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moje deti isli do ambulancie cudzokrajnych chorob a absolvovali ockovania, co im odporucali. Co konkretne, si uz nepamatam.

anonym_f1b696
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f1b696 ďakujem ešte raz. Budeme kontaktovať aj dr., ale osobná skúsenosť je skvelá vec.

@anonym_autor zavolaj si do ambulancie cudzokrajných chorôb, tam ti poradia.

autor
7. nov 2025
@lasona

Boli sme s malým na sri Lanke. Nemali sme ziadne očkovania navyše. Ani malý,(on este nemal ziadne vtedy)a my ze nepotrebujeme, keď som sa doktorky pýtala. Nosila som dezinfekciu, dávala pozor co jeme . Ale pili sme aj vodu normálne z vodovodu, boli sme vsetci ôk.

@lasona ďakujem

autor
7. nov 2025
@anonym_f1b696

@anonym_autor zavolaj si do ambulancie cudzokrajných chorôb, tam ti poradia.

@anonym_f1b696 áno, zavoláme aj tam. Vďaka

autor
7. nov 2025
@simsalabim

@anonym_autor moje deti isli do ambulancie cudzokrajnych chorob a absolvovali ockovania, co im odporucali. Co konkretne, si uz nepamatam.

@simsalabim nejdú s nami deti, ideme len ja a muž. Ale zavoláme tam. Ďakujem

simsalabim
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor upresnujem - moje dospele deti.

autor
7. nov 2025
@simsalabim

@anonym_autor upresnujem - moje dospele deti.

@simsalabim aha tak 😄 prepáč, to mi nenapadlo akosi.

anonym_09639e
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak pôjdete v obdobi dažďov tak aj antimalariká (tabletky) a už spomenutá žltačka zimnica zimnica

amdornik
7. nov 2025
@anonym_850e35

@anonym_autor

@anonym_850e35 pýta sa toto:
Prosím, ak ste sa dali očkovať tak proti čomu ?

tak myslím, že sa to pýta používateľov modrého koníka a nie pána googla. Tak buď poraď osobnú skúsenosť alebo choď o diskusiu ďalej. Prečo do nej rýpeš?

autorka, ja neviem, nebola som v indii, ale toto mi nedalo, prepáč.

autor
7. nov 2025
@anonym_09639e

@anonym_autor ak pôjdete v obdobi dažďov tak aj antimalariká (tabletky) a už spomenutá žltačka zimnica zimnica

@anonym_09639e vo februári. Nemám ešte vôbec nič načítané. Prišlo to nečakane 😄 ale ja som rada pripravená, tak zisťujem vopred.

autor
7. nov 2025
@amdornik

@anonym_850e35 pýta sa toto:
Prosím, ak ste sa dali očkovať tak proti čomu ?

tak myslím, že sa to pýta používateľov modrého koníka a nie pána googla. Tak buď poraď osobnú skúsenosť alebo choď o diskusiu ďalej. Prečo do nej rýpeš?

autorka, ja neviem, nebola som v indii, ale toto mi nedalo, prepáč.

@amdornik ďakujem ti.
Už len za to, že chápeš čo sa pýtam.

anonym_09639e
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_09639e vo februári. Nemám ešte vôbec nič načítané. Prišlo to nečakane 😄 ale ja som rada pripravená, tak zisťujem vopred.

@anonym_autor niekto tu už radil v BA možno aj v KE je oddelenie geografickej / tropickej medicíny a tam fakt dobre poradia
Porovnávať Kalkate a turistickú Srí Lanku je úplne od veci
Kalkata je veľmi špinavá, obrovské množstvo ľudí, chudoba, …

autor
7. nov 2025
@anonym_09639e

@anonym_autor niekto tu už radil v BA možno aj v KE je oddelenie geografickej / tropickej medicíny a tam fakt dobre poradia

@anonym_09639e áno, ja viem že Srí Lanka a Kalkata sú úplne mimo od seba , ale aspoň netrepla google do éteru lebo si potrebuje rypnúť.
A zas viem ja, čo mám brať v úvahu a čo nie.
My sme blízko Ba takže tam to budem riešiť.

anonym_69edf2
7. nov 2025
@anonym_09639e

@anonym_09639e To je ako porovnavat BA a Lunik IX😃 Asi sa chcela pochvalit, ze bola na Sri Lanke.

autor
7. nov 2025
@anonym_69edf2

@anonym_09639e To je ako porovnavat BA a Lunik IX😃 Asi sa chcela pochvalit, ze bola na Sri Lanke.

@anonym_69edf2 ale no ták. Udržme tu hladinu nezhadzovania niekoho. Ďakujem

anonym_029594
7. nov 2025

Bola som v Indii, nedavali sme žiadne špeciálne ockovanie. Moze sa odporúčať v tomto prípade sa dat zaočkovať proti brusnemu tifusu. Aj som bola zaočkovať ale bolo to kvoli našej ceste do juhoafrickej republiky + štáty strednej afriky. Úprimne ockovanie mi len rozhadzalo brucho, ktore predtým bolo v poriadku. Od vtedy som sa očkovať nedala. Bola som tento rok aj v Brazílii a tiez žiadne očkovania (žltú zimnicu) som neriešila.

autor
7. nov 2025
@anonym_029594

Bola som v Indii, nedavali sme žiadne špeciálne ockovanie. Moze sa odporúčať v tomto prípade sa dat zaočkovať proti brusnemu tifusu. Aj som bola zaočkovať ale bolo to kvoli našej ceste do juhoafrickej republiky + štáty strednej afriky. Úprimne ockovanie mi len rozhadzalo brucho, ktore predtým bolo v poriadku. Od vtedy som sa očkovať nedala. Bola som tento rok aj v Brazílii a tiez žiadne očkovania (žltú zimnicu) som neriešila.

@anonym_029594 ďakujem

nikoletta1712
7. nov 2025

@anonym_autor Pred dvoma rokmi som bola v New Delhi a nebolo povinné očkovanie…
No zaočkovaná som bola proti hepatitíde…

autor
7. nov 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Pred dvoma rokmi som bola v New Delhi a nebolo povinné očkovanie…
No zaočkovaná som bola proti hepatitíde…

@nikoletta1712 ďakujem

nikoletta1712
7. nov 2025
@anonym_029594

@anonym_029594 Ahoj, môžem sa opýtať?…

anonym_850e35
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale fakt túto otázku môžeš aj tam vyhľadať len viem na čo keď tu dostaneš odpovede nie?👍

Strana
z2