icon

Aké sú príznaky rakoviny kostí?

21. sep 2024

Stretli ste sa s tým niekto? Aké sú príznaky?

stanulienkat
21. sep 2024

@dennissa16 naozaj si myslim, ze je to ta ista. A popravde-aka otazka, taka odpived. Autorke nestacia vysetrenia, co jej robili lekari a vsetky su negativne. Stale sa dozaduje dalsich a dalsich. Koho normalne napadne pri bolesti klbov rakovina? Nikoho.

dennissa16
21. sep 2024

@stanulienkat a na základe čoho si to myslíš? Lebo si to myslíš skoro o každom

stanulienkat
21. sep 2024

@dennissa16 rovnake priznaky, rovnake dotazy, rovnake vysetrenia. Ale viem, ze takito su tu asi 3-4. Mozno sa mylim, ale nemyslim. Aj tak nie je v poriadku mysliet na rakovinu pri tychto priznakoch. Duplom, ked ma kopu negativnych vysledkov.

autor
21. sep 2024

@stanulienkat z krvi sa nedá rakovina zistiť

stanulienkat
21. sep 2024

Ak mas zapalove parametre a leukocyty v norme, tak rakovinu nemas. Uz prosim ta neries rakovinu.

dobryden
21. sep 2024

A reumatolog ti nic nezistil?

misiak7777
21. sep 2024

@autorka keďže som mala kostny nádor, tak viem že rengen by ti ho našiel 😉 takže keď si mala snímky čisté, tak rakovinu nemáš

autor
21. sep 2024

@dobryden nebola som u neho len z krvi reumatologicke testy vyšli dobre

autor
21. sep 2024

@misiak7777 mala som robený snímok kolena nie stehennej kosti a podľa dr bolo bez štrukturálnych zmien Ale ja som prišla s tým že ma bolelo koleno tak aby vtedy vylúčil zlomeninu.

misiak7777
21. sep 2024

Tak ťa bolí koleno alebo stehno??

autor
21. sep 2024

@misiak7777 teraz stehno/stehenna kosť blízko kolena a ráno mám to koleno ako keby stuhnuté a musím to rozcvicit aby sa to zmiernilo

autor
21. sep 2024

Ale tu bolesť pociťujem počas celého dňa len ráno to je najhoršie . Na pár dni mi to prešlo a zas sa to vrátilo .

misiak7777
21. sep 2024

Rakovina sa ti nebude presúvať z kolená do stehna a naopak. Ty budeš mať problém so svalmi alebo vazivami

autor
21. sep 2024

@misiak7777 stále je to na tom istom mieste , kde sa nachádza šľacha tak približne v tej oblasti. To je medzi kolenom a stehnom. So svalom nemám nič lebo som bola na sone a nič tam nenašli

misiak7777
21. sep 2024

Tak si si práve odpovedala.. smer fyzioterapeut

autor
21. sep 2024

@misiak7777 bola som a pravidelne som chodila a nepomohlo mi to nič, stále rovnaké.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
21. sep 2024

Ale nie bolesť svalu

misiak7777
21. sep 2024

Tak smer ortopédia

dobryden
22. sep 2024

Tak chod este k nemu,pises ze rano si stuhnuta a najvatsia bolest je rano.Tak by som rozhodne sla aj tam.

autor
22. sep 2024

@dobryden ale nebolia pri reume náhodou kĺby? Palce na rukách, nohách, lakte, kolena? Mňa boli stehenný kosť v tej oblasti čo som zakrúžkovala

majamat
22. sep 2024

to co si oznacila na foto, tma kost nie je, ta je v strede. to je sval,a lebo slacha.
to, ez ti na sone nic nenasli, ved nemuseli, kalsicke pretazenie ti zobrazovacie medotdy nenajdu, to sa neda takto vysetrit.

to ako ked ams ludi, co ich bolia krize a na rtg,c i aj inde nemaju zoadny nalez. pretoze je to spsoobene pretazeni,. to nei je ochorneie ako take, to je proste sposobene dysharmoniou v praci svalov a klbov, resp medzi jednotlivymi svalmi, nespravnym postojo tela, nespravnym jednostrannym zatazovanim a kldune toto moze spsoobovat aj zmeneny psychicky stav. psychicke napatie vyvolava napatie celeho telo a tym su napnute aj svaly, cize opat vznika stav, ktory nie je vhodny pre spravne fungovanie tela.
samozrejme aj nepsravna zivotosprava toto moze sposobit. su potraviny, ktore sposobuju zvysenu zapalovu pohotovost organizmu, pripadne zadrziavanie vody v organizme, pri nespravnej funcii creva trpi cele telo, tiez pri nedostatku tekutin mozu byt aj klbove problemy, tkaniva su moc "presusene", nedostatkom vitmainov mozu mat tiez niektore tkanova nizsiu kvalitu.
je habadej inych pricin, ktore mozes mat, rakovina je ta najposlednejsia.

majamat
22. sep 2024

pozri kade ide kost. skor blizsie k vonkajsej strane stehna, vobec nie tade, kde ta to boli.
neviem preco si odstranila obrazok.

aspergerka
22. sep 2024

@egonsk zaujímavá otázka, myslíš že má tetaniu a uvoľnené svaly nebolia?

egonsk
22. sep 2024

@aspergerka tetaniu nepoznam, ale podvedome bolesti psychickeho typu bolia aj pri sexe a orgazme, vlastne ho aj obmedzuju, kdezto fyzicke bolesti prave na kratky cas (minuty az hodiny) pri tom ustupia, lebo naval hormonov uspesne vyblokuje tieto receptory.

autor
22. sep 2024

@majamat to dajak omylom som odstránila 😅🤦🏻‍♀️ mňa to boli v tej zakrúžkovanej časti. S tým že na oboch nohách no viac na pravej, keď si idem čupnut alebo napríklad pri drepy to tam cítim ale to je raka bolesť jak keby z kosti vychádzala, niekde z hĺbky, nie bolesť svalu.

aspergerka
22. sep 2024

@egonsk už chapem, a v podstate tetania je ochorenie spustené stresom a psychickou nepohodou má veľa prejavov, okrem iného bolesti svalov... Dik za odpoveď

autor
22. sep 2024

@majamat že rakovina by ta nenapadla, mňa napadla, pozri sa na ten obrázok. Presne v tej časti ma to tiež boli.

misiak7777
22. sep 2024

Ešte raz, rakovinu by ti našli 🤦 už aj ja mám z teba pocit, že to bude psychika

autor
22. sep 2024

@misiak7777 a ty si mala aké príznaky ?