Aké sú príznaky zápalu okostice?
Prosim Vas tie co ste mali zapal okostice ake su priznaky???Mna boli jedna strana aj hore aj dole len mne to nepride ako bolest zuba skor dasien a zhorsi sa to po jedle a piti.Ked som vklude ze nejem nepijem je to ok ako nahle dam nieco do ust koniec.Ked si vyplachnem ustnou vodou tak bolest trochu prejde.
Mala som dva krát ! A bolesť to bola strašná teda ! Vysoká horúčka a dostala som na pohotovosti riadne silné lieky od bolesti a ten vikend som len ležala otapena od liekov horúčka a strašná bolesť ! Až pondelok kým som nešla k mojej zubárke ani sekunda úľava !
@ingames tak to nebude okostica chvalabohu ja mam dake dasno hore napuchnute az krvave tak neviem ci zapal dasien to len nebude ale ja neviem ci zapal dasna vystreluje bolest aj do spodnych ako keby zubov ked ten zapal je hore
Pri zapale okostice by si v noci nespal a fungoval len na liekoch od bolesti.
Mozno zapalene dasno, urcite v pondelok k zubarovi. Keby bola hrozna bolest ci teplota, tak aj na zubnu pohotovost zajtta.
Príšerná bolesť podľa mňa horšia ako pôrod keby som mala možnosť zub si v momente vytrhnem mala som antibiotiká ale kým zabrali asi na tretí deň tak som myslela že umrem.od bolesti polovica tváre má neskutočne bolela neviem to ani popisat
@anonym_autor čo vám vtedy zistili?

To je skôr hlboký lazy. Zápal okostnice tak neboli. Alebo sú to zápale e ďasná. Zubar je v tomto prípade najlepší liek. Správy rtg a uvidí ci tam je zápal za koreňom alebo co je problém. Zapálený zub vie prenášať bolesť na vsetky strany, často je problém dole a boli hore alebo cela strana. Ak je to neznesiteľná bolesť smer pohotovosť. Inak v pondelok k zubárovi