Aké sú vaše skúsenosti s B komplex Zentiva?
Ahojte ake mate skusenosti
B komplex ako kazdy iny
To je jedno ake Bcka si kupis
Ze sme mali po nich prilis zlty moc. Inak nic, normalny B komplex.
@martaamirko je to B , nevidim v nich žiaden rozdiel ..
@diewcatqoo po kazdom Béčku je žltší moč
@dadka1997 ja viem 🙂
ja napr viac dôverujem značke Jamieson...
@diewcatqoo zlty moc mate z nespotrebovaneho riboflavinu, telo si vzalo kolko potrebovalo a zvysok sa vyluci mocom. Je to pri podavani B-komplexu bezna vec
@viestta ja viem 🙂 pisem to len kvoli tomu, aby to autorku neprekvapilo.
@76california
pozrela som si zlozenie Jamieson, ma viac vitaminov v zlozeni ako B-komplex forte ( co je ten silnejsi od zentivy ) a aj vyssie davky, no nemozem si pomoct, ale ma extremne vysoke hodnoty vit B. hoci sa vit B dokaze z tela vylucit, ale mne sa zda zbytocne zatazovat organizmus tym,a by sa musel filtrovat take davky vitaminov. zbytocne pretazovanie.
podla udajov, ktore som nasla, obsahuje 166-20000% dennej davky ( v zavislosti od konretneho vitaminu )
B-komplex forte zentiva som brala v obdobi, ked som trpela tazkym nedostatkom niektoreho vit B a teda bol ucinny hned. neviem presne ktory vitamon mi chybal,a le nedostatok bol u mna zrejme dost zavazny. myslim si to preto, ze priznaky nedstatku zacali ako opakujuce sa afty ustach, mala som ich naraz via,c boli zapalene a zle sa hojili, takmer rok som mala s tymto problem s tym, ze z 30dni v mesiaci som mala 25 bolestive afty a 5dni som ich mala,a le uz sa hojili a neboleli. prakticky som mala dlhe mesiace afty stale. okrem toho som mala dokonca zapal dasien za zubami, nedokazala soms a ani napit, nieto este jest. mmala som zvycsene uzliny pod sankou a horucky. to vsetko z nedostatku. alergo/imunologicka mi nasadila antivirotika + odporucila viacere vitaminy , zlepsilos a to len nachvilu, no afty som mala stale. o nejky cas opat rovnaky zapal, mala som v zasobe antivirotika. potom som si nasadila B-komplex forte zentiva na preliecenie, hcoi som ho uz predtym uzivala, ale eln kratkodobo, a teda te zabral, zrazu mi doslo, ze afty nemam. no nebola som schopna ho vysadit 6m, lebo sa mi okamzite objavovali znovu.
@majamat fuha, vdaka za skusenot, ako sa to potom vyvijalo, resp uz nemas nedostatok vit b? Ako sa Ti to upravilo? Ja Jamieson ako znacku uprednostnujem - z tych dostupnych v kamennych lekarnach alebo potom lipozomalne doplnky, popravde, vitb som Jamieson zatial nemala, ale mam pupalku, omega 3, glukosamin, c na cmulanire. raz davno som citala porovnania - a nebol to PRclanok, mam to v pamãti, tak asi preto tuto znacmu uprednostnujem....
@76california proti znacke ako takej nemam nic,a le tie B-cka mi pridu fakt vela.
mne sa to potom upravilo, je to uz niekolko rokov a sem tam,a k sa mi viac rovnia afty, dam si prakrat B-komplex forte a prejde to. medzitym som mala pobdobie, ekd som mala potvrdeny nedostatok vit D .
hrozne,stale neico. to som mala potvrdene z odberov,a le to uz je tiez asi 8r.

ake skusenosti, su ti viacere vit B, nie su to antibiotika