icon

Aké vložky sú najlepšie?

betuska81
24. feb 2014

Ahojte babeny moje, už dlhšie som rozmýšľala, že otvorím diskusiu práve na túto tému. Chcela by som počuť Vaše názory, aké vložky sú podľa Vás tie najlepšie, najpohodlnejšie . No tak pre mna určite klasika always. Oranžové ultra, sú pohodlné, a dobre absorbuju. No dobré su i always normal, jemno oranžovy obal, no su trošku hrubšie. V poslednom čase som si strašne zvykla na naturela ultra normal. Tie sú skvelé . Jedna moja kamarátka, sa mi sťažovala že voňavé vložky jej robia šarapatu - svrbenie. Nie je jediná, ktorá sa mi na to sťažovala. Máte stým nejaké skusenosti? Prečo je to tak? Aké vložky su Vaše naj? Ktoré nemáte radi? Píšte názory 🙂 Pekný deň sa praje .

danielita18
24. feb 2014

@lopka1313 presne mne always pripadajú ako igelit ja som raz si musela pozicat vlozku a kamaratka mala len always aja som sa tak vysypala ze som týzden mala problem sa toho zbavit no hrúza

jaja865
24. feb 2014

@betuska81 dakujem za temu, baby ma tak navnadili, ze uz mam ten kalisek objednany 🙂

mowinka1
24. feb 2014

ako často vylievate kalisek? bolo tu spomenuté 10-12 hod. no to sa mi zdá príliš dlho nechať v sebe "starú" krv

simsalabim
25. feb 2014

@mowinka1 ja vylievam povacsine 3x, (stacilo by 2x, rano, vecer, ale je to zvyk, pridem z roboty a vylejem) v 1 den, ked mam najsilnejsie krvacanie, tak asi 4x, ale to je preto, ze ja pouzivam poharik s malym objemom, vacsi b sa asi tak casto vylievat nemusel.

jerryjanka
25. feb 2014

ja ako kedy - ja mavam velmi silnu ms na začiatku, ale tak tie 3 razy - ked mam potrebu aj 4x neskôr už len rano a večer

kiki68
25. feb 2014

najlepsi je kalisok,mala som aj jednoraove,tie boli uplne ze super, potom ked nic ine tak tampony,tam asi najlepsie obycajny tampax, vlozky ziadne,ani intimky,proste nijake, chytam z nich infekciu na kozu tam dole.
Ja som menila kaliskok asi kazdych 5 hodin a to mavam slabu ms. Infekcie vnutri som nikdy nemala ziadne.

bibuska22
26. feb 2014

ahojte, prosím Vás, ak je niekto veľmi spokojný s kalíškom veľkosti A /alebo menší b/ poradte mi, odporučte mi stránku, chcela by som to vyskúšať, ale je ich tak veľa na trhu, že si neviem vybrať 🙂 a hlavne - niektoré ženy píšu , že im nesadla veľkosť a sú príliš hrubé a pod, ďakujem!

zinocka
26. feb 2014

@bibuska22 ja som skusala len ladycup ten mensi a za seba nemozem odporucat, velmi mi to vnutri vadilo, zhorsovalo menstruacne krce... dievcata mi odporucali vyskusat nejaky makksi. zase ine si to chvalia... nikomu sadne prvy co si kupi, niekto musi poskusat viac. ja som po tejto skusenosti ine zatial neskusala...

berinka42
26. feb 2014

tiez always ale tie sensitive, nemaju taky gumovy povrch ako tie druhe a ani neviem, ze ich mam.

wampik
26. feb 2014

Ja odporúčam vložky pompadour od českej firmy dedra. Majú balvnený povrch a sú extra savé,nočná dokonca extra dlhá 28cm. https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=DA5636 skúste pozrieť aj video porovnanie s bežnými vložkami.

bibuska22
26. feb 2014

@zinocka ďakujem velmi pekne za odpoved, no ved práve toho sa aj ja bojím,aby to nebolo "tvrde" , ale kde taky menší kúpiť a nechce sa mi každú chvílu iný skúšať...dííík

mmmmmm1
27. feb 2014

Začala som hľadať iný druh vložiek na aké som bola zvyknutá, nakoľko ma trápila silná menštruácia. Hľadala som na internete a našla som stránku www.silver-plus.sk, na ktorej sa dajú zakúpiť aniónové vložky WinCare. Naozaj vrelo odporúčam! Tieto vložky sú nielen liečivé pre ženy, ktoré trápia mykózy, ale taktiež majú skutočne vysokú absorbciu. Sú síce drahšie, ale skutočne sa ich oplatí vyskúšať 🙂

zinocka
4. mar 2014

@mmmmmm1 no tak to ja som tieto vlozky tiez kedysi skusala a za mna vyhodene peniaze 😀 nula bodov, mykoza sa zhorsila, pozitivny efekt ziadny

nini1010
4. mar 2014

Pre mňa top Bella perfecta ružovo-žlté alebo fialové.dostala som sa k ním úplne náhodou a odvtedy používam len tie.príjemné,pohodlné,spoľahlivé.Always odjakživa neznášam.ten materiál mi je veľmi nepríjemný na telo a stale mám pocit že sa z neho s prepáčením tam dole potim.účel plnia dobre ale neznesiem ich na sebe.

kikusi
4. mar 2014

Aj mne vadia Alwaysky su take plastove, v hypernove kupujem take v ruzovom obale ich znacka su makkucke.

lenushka058
4. mar 2014

Alwaysky nikdy viac! používala som a potom zrazu som dostala takú alergiu, normálne svrbenie a až také chrasty mi nabehli no hrôza. Používam buď Naturelky -ale už aj tie mi začínajú vadiť, asi to flákajú pri výrobe alebo z DM ich značku tie sú super 🙂

marta68
28. máj 2014

@kiki68 A proč ty jednorázové kalíšky už nepoužíváš?

kiki68
28. máj 2014

@marta68 mala som jednorazove a tu stranku kde som obejdnavala zrusili,tak idem objednat nejaky ten trvanlivy. Este som mala doma zasobu tamponov,tak som to nejako dominala a teraz uz len kalisok.
Vlozky nikdy viac...

stanislavao
28. máj 2014

Always su hrozne umele, sice alsorbuju, ale poti sa v tom clovek, neprijemne su na telo. Naturela su super. prijemne, jemnucke ,dobra absorpcia. naozaj su prijemne a nepoznam ine, take dobre. a neni su ani drahe. aj slipove maju dobre.

andrejka2424
28. máj 2014

mne najlepšie vyhovujú always sensitive-majú jemný povrch,nie ten umelinový ako klasické

marta68
29. máj 2014

@kiki68 Nevím, jak na Slovensku, ale v ČR se dají na webu koupit. Třeba by se dala domluvit i doprava na Slovensko. Zkus zadat jednorázový kalíšek, nebo jeho název (Softcup).

severankasr
29. máj 2014

je tu nejaka maminka, ktora krvaca velmi silno? mne vsetky vlozky pretecu, za den miniem aj 12 az 15 kusov, nemate nejake osvedcene na velmi silnu menstruaciu?

jara24
29. máj 2014

@simsalabim
@jerryjanka
Kalisok pouzivate aj v noci? Pre mna je predstava dlhodobo zavedeneho cudzieho telesa v tele dost neprijemna. Tampony nemozem pouzivat, skusala som asi 3x, zakazdym som dostala nenormalne krce do brucha a pocit na odpadnutie.

Este sa chcem opytat - netusite niekto, ci je vhodne pouzivat kalisok pri endometrioze?

simsalabim
29. máj 2014

@jara24 samozrejme, aj v noci. Kalicok sa podla mna zavadza jednoduchsie, lebo na rozdiel od tamponov ho vies zvlhcit (vodou, lubrikacnym gelom), aby lahko vlklzol dnu.

angelinka13
20. jún 2014

Ja pouzivam cisto bavlnene vlozky MASMI, su bez chemie, striedam cez den v tamponami tej istej znacky, som velmi spokojna.

daduska132
23. jún 2014

ahojte prosím Vás máte niekto skúsenosti s aniónovými vložkami? http://www.dixo.sk/bioanion-damske-vlozky-10-ba... .. ževraj je to dobre aj keď máte časté zápali

sasa1105
23. jún 2014

Kde by som vedela pozrieť kališok? Pre mňa sú vyhovujúce Naturrela vložky a tampóny o.b.

podkolienka951
1. júl 2014

ja používam Bella for Teens Ultra Energy. Som s nimi spokojná. Pokryté sú sieťkou Silky Drai so systémom mikrokanálikov, ktoré rýchlo odvádzajú vlhkosť a udržiavajú ju vo vnútri vložky. Obsahujú špeciálny gél, ktorý zabezpečuje ešte lepšiu savosť vložky a dokonalý pocit sucha. Budete sa cítiť bezpečne po celý deň.

nutrimas
29. aug 2014

Odporucame Vam z nasej ponuky cisto prirodne 100% bavlnene vlozky znacky MASMI, nebielene, bez chloru a syntetickych latok, neparfumovane. Dostupne su v roznych variantach, na denne, nocne pouzitie, intimky, flexibilne. Taktiez tampony v roznych velkostiach podla intenzity krvacania, s aplikatorom, aj bez neho.
Vyhody:
- pomáhajú udržiavať optimálne pH vnútornych pohl. orgánov
- znižujú riziko vzniku podráždenia a alergií
- udržujú optimálnu vlhkosť, čím chránia pokožku
- sú biologicky odbúrateľné a ani pri ich výrobe nedochádza k zaťažovaniu životného prostredia
- sú dokonale priedušné, vďaka tomu, že ich vlákna umožňujú ľahký priechod vzduchu
- zásluhou 100% prírodného materiálu nedochádza k vzniku nepríjemných pachov

milota164
29. aug 2014

ja pouzivam naturella vlozky a ob tampony