icon

Aké vložky sú najlepšie?

betuska81
24. feb 2014

Ahojte babeny moje, už dlhšie som rozmýšľala, že otvorím diskusiu práve na túto tému. Chcela by som počuť Vaše názory, aké vložky sú podľa Vás tie najlepšie, najpohodlnejšie . No tak pre mna určite klasika always. Oranžové ultra, sú pohodlné, a dobre absorbuju. No dobré su i always normal, jemno oranžovy obal, no su trošku hrubšie. V poslednom čase som si strašne zvykla na naturela ultra normal. Tie sú skvelé . Jedna moja kamarátka, sa mi sťažovala že voňavé vložky jej robia šarapatu - svrbenie. Nie je jediná, ktorá sa mi na to sťažovala. Máte stým nejaké skusenosti? Prečo je to tak? Aké vložky su Vaše naj? Ktoré nemáte radi? Píšte názory 🙂 Pekný deň sa praje .

Strana
z3
niki101988
29. aug 2014

@betuska81 Ja mám kalíšek teda už 2, lebo jeden nestačí 😀 a k tomu používam tampóny Kotex.
Vložky kedysi len Libresse a dnes najradšej žiadne , allways ako ktosi vyššie písal mi prídu ako igelitové vrecko a Naturella raz u mamy a pálilo a svrbelo ma úúplne všetko . Nepoužívam ani farebný toaletný papier alebo nejako extrémne voňavý

niki101988
29. aug 2014

@severankasr Ak takto silno menštruuješ tak by som radila navštíviť gynekológa lebo môže byť zrada aj inde 😒

severankasr
30. aug 2014

@niki101988 všetky vyšetrenia mám OK. hematologia vynikajuci obraz, gynekologia-ziadna vada a vidite, aj tak

nika82
5. jan 2015

always modre nocne na noc a inak len tampony Kotex normal

janazah
5. jún 2015

Rada by som prispela k tejto téme. Nakoľko viem, že veľa žien má problém vybrať si správne, hlavne kvôli zdravotným problémom. Skúste sa pozrieť na www.cottons.sk. Sú to vložky a tampóny bez syntetických materiálov, 100 % bavlna vysokej kvality. Austrálska firma, ktorá ponúka tieto vložky už skoro v celom svete, prišla už aj na Slovenský trh. Vložky o málilinko menej absorbujú, ale je to asi normálne, keď tam nie sú žiadne plasty a syntetiky. Ale je to skôr nebadateľný rozdiel savosti, no aspoň sa necítim ako v igelite, čo sa mi pri Allways stávalo skoro stále. A aj cena je v pohode. A tampóny sú celé bavlnené.

luc22ka
Odpoveď bola odstránená
nutrimas
21. sep 2015

@luc22ka Suhlasime s Vasim nazorom, na zaklade pozitivnych ohlasov uzivateliek sme konkretne tieto anionove vlozky zaradali aj do nasej ponuky a tesia sa naozaj velkej oblube. Mozu ich pouzit dokonca aj pani napr. pri hemoroidoch, po operaciach, pomahaju zacelit rany. Na vyber su rozne druhy, denne, nocne, intimky na kazdy den... https://www.modrykonik.sk/market/porod-sestoned...

paris3
21. sep 2015

prednedavnom by som povedala, ze najlepsie su vlozky allways platinum, take fialove. dost som pouzivala tampony, lebo vlozky neznasam. aj ked viem, ze tampony asi nie su najzdravsie.
dala som sa nahovorit a kupila som si menstruacny kalisok a uz NIKDY by som sa k vlozkam a tamponom nevratila 😉 skoda, ze som to zistila az po tolkych rokoch. vsetkym to odporucam vyskusat 😉

dorka159
Odpoveď bola odstránená
janazah
10. nov 2015

Ja len COTTONS. Je to nova znacka na trhu a aj tampony su 100% bavlna aj vlozky a cena je uplne super.

perlicka666
Odpoveď bola odstránená
ohen007
7. apr 2016

@wena Aspoň niekto, kto používa tiež tyhle Softino . Ja síce používam zelené, ale vyhovujú mi viac , než napríklad Naturella z Kauflandu . Tie boli podľa mňa príšerné ... Čisto môj názor ; ) 🙂

miriamka001
8. júl 2016
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Akékoľvek neparfumované, z tých som mala vždy problémy - svrbenie, pálenie. Na kalíšek som si nevedela zvyknúť. Ale najviac mi asi vyhovujú aniónové, hlavne na noc. JA ich objednávam z gentle day 🙂

janazah
10. júl 2016

No priznám sa, že kalíštek mi príde úplne zlý, neviem si to predstaviť pri silnom krvácaní. Ja používam novinku na trhu, značku Cottons a som nadmierne spokojná. A už je aj v niektorých kamenných predajniach.

mayra666
24. aug 2016

dievcata s kaliskami..aku znacku pouzivate? Ja mam ladycup ale pouzila som asi 2 cykly a ten uz NIKDY. Jednak som zakazdym pretiekla (kontrolovala som ho ci je dobry prisaty a bol vzdy) a potom ma z neho vsetko bolelo. Bola som taka akoby od neho nafuknuta a citlive podbrusko. Proste velmi zly bol pre mna.

tokinka222
18. mar 2017

Najlepšie na noc always classic night na deň always classic maxi síce hrubšie ale nepretecu a niesi ani drahé.

lolitha
18. mar 2020

Ja pouzivam Kotex night cierne este aj pri nich pretekam , lekarske vysledky su v poriadku

ankare
18. mar 2020

Allways cierne

mizu89
4. jún 2020

Ahojte kto má skúsenosti z vložkami z DM.Vsade v zdravotníctve mi ponúkali len tie klasické sieťované vložky.Zase počula som že vložky Sanu mini sú krátke.a čo inkontinenčné vložky.mohla by som ich použiť po pôrode.porod bude sc a tam viem že ťažko odhadnúť koľko a ako silno budem krvácať ale tak cca koľko ks vložiek na tých 5-6 dní?

ninah1486
1. dec 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som pouzivala kedysi vlozky ale presla som na menstrucne nohavicky z maluny

beahavala
2. dec 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

vlozky su pre mna strasne nepohodlne

Strana
z3