Aké zdravotné problémy sa vám vyskytli po tehotenstve?
Iba sa mi zhoršil pms a počas menštruácie mi je strašne zle. A plus bolesti chrbta
Problem s chrbticou,sex.problemy,zhorseny PMS a caste problemy so zapalom vajecnikov (pricina sa nenasla)
Depresie úzkosti a vysoký tlak
Vysoky krvný tlak
Bolesti klbov a zhorseny zrak
Bolesti panvy, silnejsia menstruacia, horsi zrak, bolest pankreasu. Inak fyzicky vyzeram ovela lepsie.
Cystokela, hernia pupka, hernia chrbtice L3,4a 5, obrovska diastaza😢
Ale som rodila 2dieta ako 37r a 3dieta po 40ke..Do vtedy som bola štíhla a nosila som oblečenie č.36
Teraz nosím č 42
Obcas si ucvrknem a mam silnejsi menzes
Bolesti kĺbov, hlavy
Bol to masaker. Cely clovek. Kazdeho pol roka nieco. Davala som sa roky dokopy.
Žiadne 🙂
@stanulienkat tiež mam tento problém 6 m po pôrode. Už mi je trápne chodiť vždy s niečím iným k lekárovi
Baby ktoré ste mali bolesti kĺbov.. Ako dlho to trvalo? Či ostalo vám to do dnes?
Mne ostala cukrovka z tehotenskej na 2typ,klby ma prestali cca pol roka po porode boliet
@mamamasama ako viete že vás bolí pankreas?
@autorka mňa bolia stále. 9 rokov po pôrode
Ja mam bolesti chrbta, rebier. Tiež som myslela ze pankreas ale 3x robene sono aj počas tehu a všetko ôk, uzavreli ze chrbtica. Je pravda ze keď spím len s jednou dcérou je to lepšie, keď sú obidve na mne pricucnute ma všetko boli. A zatiaľ mam kolisave hodnoty cukru takže som sledovaná, meriam cukor a Dr tvrdí, ze u mňa prepukne cukrovka 1typu. Takže uvidíme co bude.
Krcove zily,kt treba operovat a si klby mi obcas uskocia ;D (chrbat/krize)
Bolesti kĺbov, po pôrode keď som si čupla a mala som sa postaviť, tak som myslela, že mi odídu kolená. Normálne som sa z nich nemohla zdvihnúť, úplne ako keby som mala ďalších 30kg na sebe. No a tie bolesti mám doteraz. No a kríže, platnička. A o postave ani nehovorim. Rozšírila sa mi panva, a spodné brucho mám čo som predtým nemala. K prsiam sa nevyjadrujem 😂
Chrbát, kĺby, a MS a plodne dni mam také ze bolesti neskutočne akurát ležím v posteli mam plodne dni a už 2 tabletka mi nezabrala.
Asi všetko🙂 chrbát, kĺby, oči, zlcnik, crevne, žalúdočnéproblémy, dokonca teraz sme prisli sj ba nejaký zensky problem pravdepodobne vznikol pri tom mojom "kvalitne odvedenom" porode a následnej "dokladnej" kontrole, z toho mam podla všetkého aj všemožne bolesti brucha/krizov... :D k tomu potom hneď aj imunita, orl veci hádam v kuse... MS a pod to sni neriešim... prsia ma boli rak 2 týždne v mesiaci
Ako fakt mne je to už smiešne, aj ked to nie je smiešne.
mne ostal vysoký tlak, mala som preeklampsiu v I. aj v II. tehotenstve, od druhého pôrodu som 7. rok...
Diastaza, ta sposobuje radu zdravotnych problemov
Prechodne zhorseny zrak a diastaza.
Mne tiez klby, az mi opuchali na rukach. Bola som aj u lekarky, ci nemam reumu spustenu, ale vsetko ok. Najhorsie to bolo tak 3 mesiace po porode a tak polrok po porode ustalo.
Joj dievčatá to je strašné, vidím že kĺby a chrbát prevládajú. Ja mám strašné bolesti kĺbov hlavne ráno. Objednala som výživu tak uvidíme, dúfam že pomôže. Chrbát tiež katastrofa ale to nejak skúšam dať dokopy masážami. Mala som preeklampsiu takže bielkoviny v moči som mala ešte 4 mesiace po pôrode ( teraz neviem nebola som ešte na kontrole). Vysoký tlak som mala, meriam doma - ok, u lekára vysoký. Oči sa mi pokazili čo som nikdy nemala problém. Nejaký uzol sa mi urobil na štítnej žľaze. Neviem schudnúť viac ako 2kg, z 54 som na 73kg :( počas ovulácie sa cítim ako pred ms.. no a ako tu jedna z vás písala... Prsia to sú jedna pohroma.. Mne je blbé už partnerovi každý týždeň hovoriť čo ma bolí a čo mi je. Mám 30 rokov.. K dr mi je už tiež blbé chodiť vždy s niečím novým a popravde ani sa mi nechce. Ale trošku ste ma upokojili že nieosm sama. Niekedy som už mala pocit že sa veľmi sledujem a sama si to namyslam
@cucica tiež mám trochu opuch pri kolene zvnútra.. Taká ako keby hrčka. Tiež sa bojím že reuma
Tak skoc lekarke, mne obvodacka zobrala krv, je tam nejaka velicina, co by to poukazala, keby je to reuma. Ale neboj, to je len nasledok zataze na organizmus pocas tehotenstva podla mna.

Žiadne