Ako bojovať s bolesťou a nafukovaním brucha?
Ahojte,dlhšie sledujem nafúknutie,nemyslim si že to bude intolerancia na potravy pretože stale jem všetko a niekedy ma napr po káve nafúkne niekedy nie a posledy ma nafúklo z jablko. Dlhodobo ma boli ked si stlačim brucho hore v strede a na ľavo. Neviem prosím ako by som to mohla riesit ? Ďakujem
Mozes to riesit navstevou lekara.
Mozes to riesit navstevou lekara.
@anonym_49ed3d samozrejme sa chystam ale prechádzam k novej lekárke a až od 1.12. sa stanem jej pacientkou takze som to chcela aspon zatial zmierniť nejako
docasne mozes pridat probiotika, pripadne matovy caj, vylucit nafukujuce jedla a pridat nejaku prechadzku aby si pohybom pomohla peristalitke
@anonym_49ed3d samozrejme sa chystam ale prechádzam k novej lekárke a až od 1.12. sa stanem jej pacientkou takze som to chcela aspon zatial zmierniť nejako
@adka12601 gastro. Napadlo mi SIBO - napr jablka pri nom zhorsuju stav.
Ahoj, ja akurát presne toto riešim, na sono mi zistili kameň na zlcniku…čakám na výsledky odberov a ďalšie pokyny 🤷🏼♀️
Ahoj, ja akurát presne toto riešim, na sono mi zistili kameň na zlcniku…čakám na výsledky odberov a ďalšie pokyny 🤷🏼♀️
@anonym_74c9dc ou aj ta bolelo ked si si stlačila brucho ? Mna napríklad boli v strede a na ľavo.
@anonym_74c9dc ou aj ta bolelo ked si si stlačila brucho ? Mna napríklad boli v strede a na ľavo.
@adka12601 boli ale povedala by som tak všade, nie konkrétne jedno miesto…ale keď robila sono tak som cítila :D
@adka12601 boli ale povedala by som tak všade, nie konkrétne jedno miesto…ale keď robila sono tak som cítila :D
@kvietok1992 a na sono vás zobrali hneď či ste čakali dlhšie ?
@kvietok1992 a na sono vás zobrali hneď či ste čakali dlhšie ?
@adka12601 ja som si platila lebo v dvoch na poisťovňu mi povedali že termíny až február/msrec

Možnože ti nesedia len niektoré kombinácie. Mne napríklad mlieko vôbec nič nerobí, nemám absolútne žiadnu intoleranciu, ale akonáhle si ho šupnem do kávy, tak koniec, musím letieť na wc. 🙂 🙉