icon

Ako často sa sprchujete?

20. okt 2023

Ako často?

simsalabim
20. okt 2023

Denne, vecer, ked plavam, tak pred plavanim, po plavani a vecer doma. V horucavach tak 2x.

majlo1234
20. okt 2023

@omg1992 aj v umyvadle si mozes umyt pisulaka😂 netreba ani bidet, my zeny to mame tazsie

viestta
20. okt 2023

@omg1992 cervicka otrasies, (ked si myslis, ze to staci, tak v pohode, aj tak ho na ine nepouzivas) ale co ta zadna dierka? Tu netreba umyvat?

januska12323
20. okt 2023

Zajtra sa opýtaš ako často chodíme na WC?

pralinka25
20. okt 2023

@omg1992 ani nie tiez to pouzivame na dva smery ked to ma byt dobre

sissy27
20. okt 2023

@omg1992 wau. Podla niekoho je uplne ok umyvat si vtaka a prdel raz za dva dni (ak aspon to 🙈).

jaroe
20. okt 2023

@simka1454 určité partie sa dajú držať v čistote aj bez každodenného sprchovania celého tela. Aj podľa mňa je každodenná sprcha masaker pre pokožku.

viestta
20. okt 2023

@jaroe kazdodenna sprcha nemusi byt pre pokozku masaker, nie je podmienka pouzivat chemiu, staci rychlo oplachnut telo teplou vodou. Chemiu len vtedy ak je to oddovodnene. Aj na intimne partie sa odporuca iba cista voda, bez chemie.

simka1454
20. okt 2023

@jaroe masaker pre pokožku je hlavne ten pot čo je po celom dni. Neviem a nechcem si ani predstaviť ako vyzerá človek, ktorý sa neosprchuje 3 dní. A to je potom masaker aj pre okolie. Ale mam na to iba jedno slovo-fuj

macekovam
20. okt 2023

@simka1454 presne.. Fuj.. Fuj.. Fuj.. A ešte keď si to ma ľahnúť do postele také smradlave.. No fuj!

zuzkavizka
20. okt 2023

2 krát denne, ráno aby ma to zobudilo a večer z hygienických dôvodov

radkaradix
20. okt 2023

Kazdy vecer dlha horuca sprcha.. moj najmilsi ritual.. 🙂
ALE tento mesiac nam 3 tyzdne nesla tepla voda a nechcelo sa mi nahrievat v hrncoch, tak som sa v tej ladovej sprchovala kazdy druhy den a cuduj sa svete, bola som menej citit (hlavne odspodu), ako pri kazdodennom sprchovani v teplej vode. Takze menej caste sprchovanie v ladovej vode je urcite prospesnejsie pre telo aj zivotne prostredie... lenze ja to dlhodobo nedokazem :D :D

tehotna40
20. okt 2023

Telo každý večer pred spaním, vlasy každý druhý- tretí deň podľa potreby.

candii
20. okt 2023

Podľa toho čo robím počas dňa a aké je ročné obdobie. Za bežných okolností 1x denne - večer.
Ak športujem počas dňa alebo je leto tak aj 2-3x za deň

babulkomale
20. okt 2023

Podla potreby.

patus_2
20. okt 2023

@simka1454 buď na kľude, nesmrdím vôbec. Niektoré partie tela sa dajú každý den umyť aj bez sprchy. Pracujem vo sfére, kde by som si nedovolila chodiť smradľava. A keď sa človek správne stravuje, tak aj vôňa potu nieje taká "prenikavá". Na pokožke žijú baktérie, ktoré sú potrebné pre zdravú pokožku a keď sa človek sprchuje 2x denne + ešte použije sprchový gél, tak všetky baktérie spláchne. A takto prispievame k ekzémom, vyrážkam,suchej pokožke, popraskanej pokožke a ďalším problémom. A nepomôže ani krémovánie a "hydratovanie" pokožky...

simka1454
20. okt 2023

@patus_2 áno jasne to je strašne zdravé sa neosprchovať 3 dní. Taka spotená vliezť večer do postele. A jedno v akej sfére robíš, jednoducho keď sa toľko dní neosprchuješ tak to tvoje okolie cíti.

viestta
20. okt 2023

@patus_2 ked nemas bidet ano bidetovu sprchu ako sa udrziavaju medzinozne partie v cistote? V lavori? Lebo macacia metoda? Lebo ked uz vleziem do sprchy aby som oplachla medzinozie, oplachnem aj ten zvysok... (a aj tak si myslim, ze k hygienickemu standardu nepatri len oplach medzinoznych patrii)

autor
20. okt 2023

@dskjhfdlkdjhl tiež tak

autor
20. okt 2023

@rebrambora ja tiež tak

autor
20. okt 2023

@oli18 každý deň niekedy aj dva krát keď treba

autor
20. okt 2023

@laurita285 presne..a v robote ani nehovorím čo tam všetko stretnem za smradu ..aj pre to ma napadla táto otázka

autor
20. okt 2023

@januska12323 a aj sa to niekto opýta tak čo? 😂 stále lepšie jak dookola tie isté oštate testy tu alebo iné blbosti

simka1454
20. okt 2023

@viestta nedávno som bola v divadle, sedel vedľa mňa jeden chlap a som myslela, že to predstavenie nevydržím.Som už nevedela ako si mam nos chytiť. To,ze bol oblečený v starých ošuchanych rifliach, kockovanej košeli s vyhrnutymi rukávmi až po plecia, šuštiakovej bundy na kolenách a botasky na nohách, som si vravela, však okej, čo už, ale to, že smrdel od potu, neviem kedy sa ten človek naposledy sprchoval,to už bolo moc. Cez prestávku som si pod nos voňavý krém musela natrieť.

viestta
20. okt 2023

Autorka, tato stranka je aj o ocuranych testoch. Debata o sprchovani jej kredit nezvysi...

marsmykkok
20. okt 2023

@omg1992 podobne. V lete raz, keď je potrebné aj 2. V zime uprednostňujem vaňu a každý druhý deň stačí. Ja sa v zime nepotim.

marsmykkok
20. okt 2023

A ženy, ono niektorých ľudí cítiť, proste možno stretneš človeka čo sa sprchoval hodinu predtým a páchne ako keby sa neumyl mesiac. Napríklad moja mama má s tým problém. A niekto naopak sa neumyje 3 dni a nesmrdi. Ako súdiť niekoho koho nepoznám kvôli tomu že smrdí je cez. A potom sa nečudujme deťom že sikanuju, ak dospelý nemajú trocha pochopenia a len súdia druhých

guliver19
20. okt 2023

@slavomira236 teba asitema mrhanie pitnou vodou ignorantsky nezaujima. Okrem toho si nicis kozu, co zas nezaujima mna.

minenkak
20. okt 2023

@sissy27 sprchovanie celého tela a umývanie vylucovacich a pohlavných orgánov je pekný rozdiel,ja sa tiež sprchujem dva tri krát do týždňa

sense
20. okt 2023

Toľko koľko je treba