Ako často sa sprchujete?
Ako často?
Zajtra sa opýtaš ako často chodíme na WC?
@omg1992 ani nie tiez to pouzivame na dva smery ked to ma byt dobre
2 krát denne, ráno aby ma to zobudilo a večer z hygienických dôvodov
Kazdy vecer dlha horuca sprcha.. moj najmilsi ritual.. 🙂
ALE tento mesiac nam 3 tyzdne nesla tepla voda a nechcelo sa mi nahrievat v hrncoch, tak som sa v tej ladovej sprchovala kazdy druhy den a cuduj sa svete, bola som menej citit (hlavne odspodu), ako pri kazdodennom sprchovani v teplej vode. Takze menej caste sprchovanie v ladovej vode je urcite prospesnejsie pre telo aj zivotne prostredie... lenze ja to dlhodobo nedokazem :D :D
Telo každý večer pred spaním, vlasy každý druhý- tretí deň podľa potreby.
Podľa toho čo robím počas dňa a aké je ročné obdobie. Za bežných okolností 1x denne - večer.
Ak športujem počas dňa alebo je leto tak aj 2-3x za deň
Podla potreby.
@simka1454 buď na kľude, nesmrdím vôbec. Niektoré partie tela sa dajú každý den umyť aj bez sprchy. Pracujem vo sfére, kde by som si nedovolila chodiť smradľava. A keď sa človek správne stravuje, tak aj vôňa potu nieje taká "prenikavá". Na pokožke žijú baktérie, ktoré sú potrebné pre zdravú pokožku a keď sa človek sprchuje 2x denne + ešte použije sprchový gél, tak všetky baktérie spláchne. A takto prispievame k ekzémom, vyrážkam,suchej pokožke, popraskanej pokožke a ďalším problémom. A nepomôže ani krémovánie a "hydratovanie" pokožky...
@patus_2 ked nemas bidet ano bidetovu sprchu ako sa udrziavaju medzinozne partie v cistote? V lavori? Lebo macacia metoda? Lebo ked uz vleziem do sprchy aby som oplachla medzinozie, oplachnem aj ten zvysok... (a aj tak si myslim, ze k hygienickemu standardu nepatri len oplach medzinoznych patrii)
@dskjhfdlkdjhl tiež tak
@rebrambora ja tiež tak
@oli18 každý deň niekedy aj dva krát keď treba
@laurita285 presne..a v robote ani nehovorím čo tam všetko stretnem za smradu ..aj pre to ma napadla táto otázka
@januska12323 a aj sa to niekto opýta tak čo? 😂 stále lepšie jak dookola tie isté oštate testy tu alebo iné blbosti
@viestta nedávno som bola v divadle, sedel vedľa mňa jeden chlap a som myslela, že to predstavenie nevydržím.Som už nevedela ako si mam nos chytiť. To,ze bol oblečený v starých ošuchanych rifliach, kockovanej košeli s vyhrnutymi rukávmi až po plecia, šuštiakovej bundy na kolenách a botasky na nohách, som si vravela, však okej, čo už, ale to, že smrdel od potu, neviem kedy sa ten človek naposledy sprchoval,to už bolo moc. Cez prestávku som si pod nos voňavý krém musela natrieť.
Autorka, tato stranka je aj o ocuranych testoch. Debata o sprchovani jej kredit nezvysi...
@omg1992 podobne. V lete raz, keď je potrebné aj 2. V zime uprednostňujem vaňu a každý druhý deň stačí. Ja sa v zime nepotim.
A ženy, ono niektorých ľudí cítiť, proste možno stretneš človeka čo sa sprchoval hodinu predtým a páchne ako keby sa neumyl mesiac. Napríklad moja mama má s tým problém. A niekto naopak sa neumyje 3 dni a nesmrdi. Ako súdiť niekoho koho nepoznám kvôli tomu že smrdí je cez. A potom sa nečudujme deťom že sikanuju, ak dospelý nemajú trocha pochopenia a len súdia druhých
@slavomira236 teba asitema mrhanie pitnou vodou ignorantsky nezaujima. Okrem toho si nicis kozu, co zas nezaujima mna.
Toľko koľko je treba

Denne, vecer, ked plavam, tak pred plavanim, po plavani a vecer doma. V horucavach tak 2x.