icon

Ako dlho ste vydržali na 3 - 4 hodinách spánku?

23. mar 2022
Strana
z2
stastna17
23. mar 2022

2 roky , mala som dvojicky ktore spali na striedacku po hodine...zvykla som si. cleu noc prespali ked isli do skoly.

sszuzu8
23. mar 2022

roky

kozova87
23. mar 2022

2 roky

tenerifka
23. mar 2022

Po 2 dñoch som bola na pokraji kolapsu, 3.deñ som potom spala 9 hodin v kuse. Dokazem byt dlhsie bez jedla, ale bez spanku by som dlhsie neprezila

pribinak
23. mar 2022

3 roky, syn veľmi zle spával ako bábätko a malé dieťa

zmrzlinka2021
23. mar 2022

Dva dni, potom by som sa dostala do kolapsu. Mám to x-krát odskúšané a moje telo potrebuje proste spať, inak nefunguje

janula12345
23. mar 2022

Zena matka vydrzi, kolko treba. Ja som to mala cca rok, potom prisiel posun ze som spala uz aj 5 hodin 😁. Samozrejme, si to vybralo svoju dan v podobe nabratych kil, nervoznej matky... ale pride zlepsenie, neboj.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
saemi
23. mar 2022

fungujem tak roky... neviem spať... niekedy asi nespím ani vôbec...
a už som si tak zvykla... bola som spachtoš.. ale dcéra 3.5r od narodenia nespala... tak som si asi zvykla.. teraz má vyšše 10r.

mirkava
23. mar 2022

2 roky..

zuzahajdulka
Autor odpoveď zmazal
kornelies
23. mar 2022

@stastna17 Zalezi aku mas potrebu spanku. Ja velku (dokazem kludne spat 10 hodin, idealne 11 hodin). Pri mojich detoch to bolo 5-6 hodin, 8 rokov. 🤨

maribell
23. mar 2022

Ako už písali vyššie, záleží aký má človek rebríček potrieb...ja mám spánok najvyššie ako sa len dá a pravdepodobne by som skolabovala už po prvej takej noci 😅 ..

kaja01
23. mar 2022

Roky som spávala 3-4 hodiny, ale čím som staršia tak sa mi to posunulo na 5-6 hodín.

ckatka
23. mar 2022

Ono záleží či si vieš odpočinúť aj inak. Ja napríklad vypínam mozog pri kojeni....na záchode....A vypne ma vždy keď to naozaj treba aj cez deň. Manžel musí postrazit.

kellypiu
23. mar 2022

asi dva roky to u nas trvalo a teda telo si zvyklo, potom ked sa to utriaslo tak som mala aj problem si dlhsie pospat, ale teda teraz je mi lepsie, ked sa mozem aj 7 hodin vyspat 😀

michellia
23. mar 2022

Kolko bolo treba, zober si, ze to je len obdobie. To si ja zvyknem dost casto hovorit :D

mamina0078
23. mar 2022

Roky ale urcite to nebolo najlepsie obdobie pre moje zdravie a psychiku.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
stastna17
24. mar 2022

@kittykat22 👍 bože to fakt su komentáre

domak2
24. mar 2022

@kittykat22 tak zo zadania nevieme ako to autor myslí, či sa jedná o deti, kedy človek potom prehodí na automatiku a nejak prezije deň alebo chce robiť v troch pracach a jedna z nich je operovanie ťažkých strojov 🤷‍♀️

klip0
24. mar 2022

@kittykat22 k tomu mi napadol tento obrázok 😅

jarnajar
24. mar 2022

Rok kvôli práci. Pri deťoch spávam chvalabohu 5-7, aj keď prerušovaných, ale vďaka za to :D

bikarbona
24. mar 2022

Ja by som kolabovala do par dni.

terry658
24. mar 2022

Celé roky aj menej ako 2-3hodiny. Niektoré mesiace len 0,5 hodiny a niektoré dni vôbec. Robila som pri dvoch malých deťoch výšku a nemala som rodinu, ktorá by mi dieťa cez deň postrážila aby som sa mohla učiť. Tak som sa učila v noci, keď deti zaspali. Samozrejme vybralo si to svoju daň.

ls85
24. mar 2022

@kittykat22 😄👍🏻

mimikarol
24. mar 2022

Vydrzala by som maximálne dve noci/dni, potom by som ako sa poznám zomrela na migrénu. Stačilo mi keď sa nám narodila malá, v noci sa budila len na kŕmenie a prebaľovanie a ja som si potom ľahla a spala ďalej. Budila som sa s panikou kde je, či som ju už kŕmila, našťastie to trvalo len 5 týždňov. Už má 7 rokov a viac krát sa stalo, že ma budila v noci keď chcela ísť na wcko a ja som sa nezobudila, alebo som si to nepamätala, len muž mi to ráno hovoril. Ja potrebujem veľa spať, kľudne aj 10 hodín, inak je zle. Keď som ako slobodná chodievala na rannú do roboty bolievala ma v kuse hlava (a to som ešte nemavala migrény), to bolo pre mňa ako mučenie to vstávanie nad ránom

jana_eyre_2
24. mar 2022

3-4 roky, kým sa ustálil spánok najmladšieho syna.. veľmi, veľmi zle spával a nervacil zo spánku.. dnes už dokážem spat 6h,.premna veľký úspech, lebo je to zväčša neprerusovany spánok, resp.je sporadickejsie že sa vnoci zobudim..
Keď to.trvalo tie 4h spánku, bolo to už dosť zle.. mala som migrény, bola som nervózna, naštvaná permanentne, zaspala som často aj uprostred rozhovoru.. veľmi zle, treba to dohnať nejako na striedačku s mužom.. môj sa bohužiaľ vôbec v noci nezobudil, zato ja mám hrozne plytký spánok, stačí že mrnci niekto a som hore a znova zaspávam ťažko..

lucia147852
24. mar 2022

U mna 2 dni. Potom zaspim aj po sediacky a neni možné má zobudiť. Bez jedla vydržím, ale spánok moje telo nevie oželieť.

Strana
z2