Ako dlho trvajú nežiaduce účinky vakcíny?
Ahojte ak by vakcíny mali naozaj teda také následky ako zlyhanie srdca a podobne tak ako dlho môže trvať kým sa to prejaví alebo nejaká rakovina alebo podobné. To môže človek čakať roky? Kedy si človek môže povedať že je za vodou a nič mu nie je 😂 mne sa po očkovaní brutálne zhoršila chrbtica nemôžem sa ani hýbať je to čoraz horšie a plus mávam strašné extrasystoly. Nepotrebujem aby sa tu riešilo že to nie je z toho a podobne otázka totiž znela inak ďakujem
brutalne zhorsila znamena co? napisem sem aku mas diagnozu...a co pracujes, kolko mas rokov..
ono bezne chrbtica je v riti ak napriklad nemas ziaden pohyb alebo ma clovek nadvahu ci mechanicky zatazuje
@balerina2025 mám 30 rokov mala som problém s krízami posunuté platničky trochu prešlo to na hrudný časť kedy som sa nemohla ani otáčať a stále to pichá chodila som pravidelne na fyzioterapiu nepomohlo nič momentálne to razom prešlo na krčnú chrbticu neviem sa už ani predjlonit ani nič a asi sa s tým budem musieť naučiť žiť len sa bojím čo ešte horšie môže byť.
Sesternica zas dostala infarkt ucha a nepočuje na jedno ucho tiež mladá žena
A o prípadoch rakovinu s rýchlym spadom ani nevravím nevravím že všetko súvisí s vakcínou ale bojím sa čo sa ešte môže stat
Myslis vakcinu proti tetanu?
A chrbtica? Nemladnes draha, s vekom idu rozne problemy, aj ochorenia. Netreba vsetko pripisovat vakcine, lebo aj neockovani (proti kovidu) maju problemy so srdcom, pohybovym aparatom, travenim, dokonca aj karcinomy.
Aby sa po očkovaní brutálne zhoršila chrbtica... No neviem, ale hľadaj iny dôvod. Očkovaním to určite nie je. A zvyčajne sa prejavia nežiaduce relatívne rýchlo. Aby si problémy po niekoľkých rokoch pripisovala očkovaniu, tak to je blbosť.
Vypni internety. Ocividne ti to nerobi dobre. Chod si radsej pocvicit chrbticu. Urobis aspon 1 rozumnu vec.
ano a pocula som aj o tom ze ludia dostali embolie po kovide bez ockovania asi tolko k tomu
k comu nam ma pomoct tvoj prispevok?
to ako moj nemenovany ex kamos povedal ze vsetci ockovani do 5 rokov zomrieme.
asi tolko. a co ti pomoze ked tu ludia zacnu pisat o rakovine a neviem o com???????
co zmenis ?
napis mi co zmenis
Ak nebudeš poctivo cvičiť aspoň 5x do týždňa tak sa tvoj stav bude stále len zhoršovať a čuduj sa svete, vakcína za to nemôže.
Keby to bolo z vakcíny prejavili by sa ti následky hneď.
zanedbana chrtbtica nie je z ockovania, ale zo zleho zivotneho stylu...
@januska12323 toto im nepíš, ze neziaduce ucinky sa prejavia hned.😀 Vies koľko ľudí dúfa a každý rok nám predlžuje termíny smrti?? Najprv sme mali pomriet do dvoch rokov, potom do troch. Teraz po piatich ešte stále nemrieme, tak predpokladám, že sa to pretiahne na takých 10-15 rokov po vakcine, možno aj viac.😁
@januska12323 ale mojex kamarat ze presne za 5 rokov /do 5 rokov
@viestta asi davaju vakciny na zabijanie neuronov fakt nevladzem toto citat a pritom madam mozno doma pribrala a zostarla a ma problemy s bolestami chbrta.
ja sa nedokazem zamyslat nad tym ci to je vina vakciny
mnohi z nas su ockovani a mame sa bat ze pokapeme?
narast vsetkeho je, nie len rakovin,ale vsetkeho..
moj kamos neockovany , ale ma rakovinu a aktualne aj ine problemy..a vazne...a mal kovid.
lekarka neocko mala emboliu pluc a prekonala kovid 2 x
dalsim preplo v hlave...
je na pizdu zivot. a tymto je.
Taketo blbosti, ano moze sa stat, ale to je 1 z 20tis pripadov. Ked ma niekto na srot platnicky, tak to moze zial dopadnut takto a este horsie. Mama kamosku, co jej platnicka spravila to, ze dosla domov a viezli ju bez citu v nohach do nemocky. Nebola ockovana na nic vtedy, to este nebol covid. Cize mala ockovanie iba ako decko. Mala tiez okolo 30 vtedy. Proste veci sa stavaju, staci chripka a mas v haji ucho, srdce. Ludia si myslia, ze sa nic nestane, ved len chripka, len herpes na ustach. Ale houbeles, stat sa vzdy moze. A tie rakoviny… ehm, akoze ake mame zivotne prostredie, v com sme roky vyrastali, no tak sa nam to vracia. Na to netreba ziadne vakciny, ludia hladaju nejaky zahadny akcelerator. Ako povedal jeden lekar, odvykli sme si umierat. Mame dojem, ze kazdy sa dozije 90tky.
@stanulienkat Furt nie a nie zhebnut, strasni sme 🙈🙈🙈 Po 10 rokoch to bude take ze “ aj tak ste nakazeni “ 😂 Ja som uz tiez pocula uplne ze veci, uvazujem, ze kolko tych ludi by trebalo poslat smer psychiater
K tomu "zlyhaniu srdca"...
myslíš zápal srdcového svalu? Lebo áno, vakcína to môže spustiť, ale tiež to môže spustiť chrípka a akékoľvek iné ochorenie, zápal zubu, ect. Je to raritná komplikácia, ale spúšťačom je doslova všetko, čo trochu postaví imunitný systém trochu na nohy. Takže aj vakcína. Ale zároveň vakcína nie je v tomto nebezpečnejšia než prechladnutie.
Ináč otrasne volačo.... ako informácie degradujú... je to zápal srdca, jedna babka povedala druhej a už je to zrazu zlyhanie. A začne sa to spájať iba s vakcínami, pritom sa to môže stať komukoľvek, kedykoľvek, z čohokoľvek. Ale to už nikoho nezaujíma, lebo každý počúva iba keď je to spojené s vakcínou.
A koľko to trvá? Koľko sa má človek "báť"? No toľko, koľko trvá reakcia imunitného systému. Neviem, týždeň...? Rovnako ako pri chorobe.
@balerina2025 nakoniec z nej vypadlo, ze problemy mala aj pred tym a len sa jej zhorsili. Preco sa zhorsili? Neliecene, nespravny zivotny styl, zanedbana liecba z pacientovej alebo lekarovej strany. Ono tazko nieco vysvatlovat ludom, ktori nerozlisuju pricinu a dosledok... Ja mam pocit, ze vakcine sa pripise aj zvyseny vyskyt polarnej ziary v poslednom roku, nedostavana dialnica BA-KE vratane zvysenej ceny masla pred Vianocami.
@viestta presne , tam je asi viac aspektov. aj znizeny DB napriklad.
@viestta a vies kolko takym bludom veri a zdielaju to? tato madam na mna sprosto zautocila v diskusii, ked som jej polozila jedno otázku a namiesto odpovede som dostala utok... nasledovalo rozkliknutie jej profilu a lata z ruk mi vypadla...
@kiki68 Toto je taká pravda... fakt sme si odvykli umierať a zabudli sme ako to v prírode chodí... Ja sa dostávam často do styku s divými zvieratami a teda... dĺžka života v prírode: 2-3 roky, dĺžka života v zajatí: 15-20. A ľudia sa tu čudujú, keď sa 60-tnik zloží, že ako je to možné, veď to bol "mladý človek". Prekvapenie, ale ľudia sú smrteľníci. Žiť tak 200 rokov dozadu, tak 60% z nás by sa ani nedožilo dospelosti. Presne tak, ako to chodí v prírode - bez medicíny a lekárov. Pred nejakým časom som pozerala nejakú veterinárnu show... kôň sa šmykol, capol a v podstate mu explodovali vnútornosti. Do rána bolo po ňom. Život je veľmi krehká vec.
@lizatko1009 :D To je tak PERFEKTNÉ, že ten lekár sa volá "Looney" XD Pre tých čo nevedia: loony znamená v angličtine blázon :D
Ojoj, ano, trva to roky. Ludia absolvuju ockovanie (na hocico), potom o 10 rokov ochoreju alebo umru (na hocico), a potom vyhlasuju ze to bolo z toho ockovania pred 10r ✌️
@lizatko1009 nemam slov. ale to len plytki ludia nevedia ze mrna sa vyuziva uz dlhšie
@refly 200 rokov naspat by vacsina z nas zien nedozila 35 rokov, ci uz nejaka choroba, porod. Nieco by nas mozno rychlo zlozilo. Ked citam nejake historicke veci, tak z 9 deti tam dozili 4 dospelosti a iba jedno zomrelo ma vek 75 rokov, dalsie neprezili 30tku. Take boli casy, my mame dojem, ako keby smrt bola iba nieco okrajove, co sa stane sem tam. Ale zial utrpenie a krehkost zivota je velka. Keby neni atb, tak podla mna neprezijem tuto anginu v tehu. Zlozilo by ma a dovi.
@refly inak moj ex zomrel v 46 rokoch na infarkt, hej mohlo by sa povedat, ze mlady a vakcina urcite. Ci ti ludia nevedia, ze on od 25 robil do noci, nahanal sa kym neprisli presne tie spominane problemy s platnickami, potom tam vzdy bola mierna nadvaha a nedaval pozor na jedlo. No proste si to uhnal prave zivotospravou.
@stanulienkat stále čakám, už som aj schudla nech ma ľahšie odnesú a nič
@refly ved si ju rozklikni a toto vemeno mne islo urcovat IQ🫣😂
@kiki68 Rovnako... nebyť medicíny, tak ma matka potratí a ani sa nenarodím. Veľmi veľmi, VEĽMI ma nechcelo jej telo donosiť. Ďalej by som sa udusila, lebo ma niesli už modrú do nemocnice, nemala som ani rok. A po 20-tke som dostala tiež takú nejakú pliagu, že nebyť antibiotík, tak je asi po mne. Prababka mala tiež nejakých.... 12? 13 súrodencov? Neviem už koľko prežilo, či nejaký dvaja... Viem že jeden umrel ako 2-ročný, keď obárali prasa a padol do hrnca :X
@kiki68 Tak, ja som poznala jedného 25 ročného, čo ho z ničoho nič porazilo (ešte pred koronou) Bol nový v skupinke, plánovali sme velice veľkú akciu a zo dňa na deň bolo po ňom. Veľmi aktívny, mladý človek. Ani neviem čo sa mu presne stalo, iba som počula že "niečo zo žalúdkom". Ale nič mu nebolo, len ho zrazu položilo a šmitec. Kamarátovi takto odišla aj mačka. Pekne spala na posteli, strhla sa a bolo po nej.
Dožiť sa vysokého veku je privilégium, nie samozrejmosť.

aka vakcina. prosim nezacinaj s kovidom