Ako dlho trvajú nežiaduce účinky vakcíny?
Ahojte ak by vakcíny mali naozaj teda také následky ako zlyhanie srdca a podobne tak ako dlho môže trvať kým sa to prejaví alebo nejaká rakovina alebo podobné. To môže človek čakať roky? Kedy si človek môže povedať že je za vodou a nič mu nie je 😂 mne sa po očkovaní brutálne zhoršila chrbtica nemôžem sa ani hýbať je to čoraz horšie a plus mávam strašné extrasystoly. Nepotrebujem aby sa tu riešilo že to nie je z toho a podobne otázka totiž znela inak ďakujem
@sisaka vieš prečo sa vám niektore hoaxy zdajú pravdivé? Lebo niekedy ma hoax časť svojej správy pravdivú a časť nepravdivu. Hoaxy o vypustený z laboratoria išli v správe s tým, ze nás mocnosti chcú vyhubit. Ale to je hoax, úrady tvrdili, ze pochádza z Číny, ale nič nie je dokázané a teda musi sa to preskumat a to vyhubenie mocnostami je jasný blud. Takže vypustiť jedno doplniť druhé a už majú konspiratori pocit, ze sa ich názory plnia.
@777januska777 to je tvoj názor, vychádzaš totižto z toho, že keď si niekto mysli, že unikol z laboratória, tak si musí myslieť, že zámerne. Keď si niekto mysli, že mRNA vakcína je škodlivá, tak si musí myslieť, že je to zámer a sú v nej “čipy” na ovládanie ľudí… všakže. Lebo tak vám to podávajú média. Kto neverí všetkému, čo mu predloží propaganda tak je konšpirator, počastujeme ho nadávkami a pridáme za vlasy pritiahnuté tvrdenia, nech skeptici vyjdú z toho ako iracionálni debili s IQ 50.
Očividne to funguje.
@sisaka nie ja vychádzam z hoaxov, ktoré sa posudzovali. A o tých sa tvrdilo to, ze su hoaxy. Ako som už toľko krát vravela, toto nie je o propagande. Ja som patrila kedysi tiež ku konspiratorom, verila som tomu ako dnes toľké množstvo ľudí. Časom som si uvedomila co su hoaxy a ja im verím. A je veľmi ale veľmi ťažké z tej siete vyjsť ja sama neviem ako sa mi to podarilo. Nebola som taky človek co verí v praskovanie a ovládanie ľudstva, ale tiež skôr taky skeptik maistreamu. Dnes vidím ako ma konspiratorske stránky ovládali až tak, ze som sama pochybovala o vsetkom. To je základný princíp konspitatorskych stránok, nie ani tak uveriť vo všetky bludy co píšu, ale spôsobiť, že ľudia budú pochybovať o svete a o ľuďoch.
@777januska777 lenze cbod bol s najvatsiu pravdepodobnosťou vypustený z laboratória,si necitala spravy?Ze to naor usa uznala?J sa divím ze veríte ze covid je s netopierov,tisíce rokov tak ludia chodili okolo tych jaskýň a zhodou nahodou ked v tej oblsti ludia vytvorili laboratórium sa tak vyskytne co id a tisíc rokov nic.Cize uz je teória ze je oravdepodobne ze bol vypusteny(ja si myslim ze neúmyselne) z labku.
normalne smiesne, ake su usa zrazu validne.
pritom trumpovi nominantni - to je jedna zberba nevalifikovanych psychopatov a podivinov. este aj nasa vlada je proti nim suvix.
kennedy - to je ako keby sa mix suju s rozsom stal ministrom zdravotnictva. jeho asi najvacsia skusenost so zdravotnictvom je vdaka 15 rokom zavislosti od heroinu. od 15tich do 30 rokov sa najviac venoval vandalizmu a kradnutiu vo vlastnom gangu. obycajny hoaxer a dezinformator, ktory to nema v hlave v poriadku. si dovolim tvrdit, ze hned od prveho pohladu a posluchu to musi byt kazdemu normalnemu cloveku jasne.
@dobryden aj keby bol, potom neni dobre, ze na to nasli nejaku ucinnu vakcinu? Ako ludia sa na zaciatku predbiehali, aby tu vakcinu dostali. Pamatam si ako u muza v praci, oni robia s pfizer jeho sef a par ludi skemralo, ci nemozu tu vakcinu poskytnut prave im ako dobremu partnerovi. Samozrejme to neslo. Ono sa uz vtedy hovorilo o tom, ze to asi bol umelo vytvoreny virus, ale to je jedno, raz sa to nejak dostalo von a bolo. Dobre je to, ze sme sa relativne skoro mohli vratit k beznemu zivotu. Neviem si predstavit zit mozno 10 rokov v izolacii a stale testovat. Tie casy neboli velka nadhera
@kiki68 no ja som to nepovažovala za nutne,kedze moji znami mali koronu ako nadchu,plus my doma.Ale tak kazdy podla toho ako sa bal,moj muz toez 3x🤦♀️a vravim mu ze naco?On bol v takom strese chudak z tych reklám ze sa este ored covid vakcínou dal zaockovat na pneumokoky,lebo sa dopočul zeby to malo posilniť imunitu.
Autorka nikdy nevies co pride. Co sa tyka NU ci uz lri vakcinach ebo.liekoch aj po rokoch sa mozu prejavit. Vsetko co ide do tela moze posobit negativne aj pozitivne.na margo toho- kolegyna ma po vakcine problemy s ramenom.
@ndrag tak to mas teda stastie. V.mojom okoli ich je dost. Pocnuc mojim muzom.

@stanulienkat to sa hádaj s tvoju parťáčkou, ktorá to stále tvrdí, nie so mnou.
Ale aj ja si ešte veľmi dobre pamätám, ako sa vehementne zamietala možnosť, že by to mohlo byť z laboratória, až tak dávno to totižto nebolo