Ako efektívne pribrať pri rýchlom metabolizme?
Ahojte
Prosim čo dodržiavať? Je pravda ze posledné týždne nemam vôbec pravidelnú stravu beham ako sponave pradlo do toho mam dcerku okolo nej na zahradu dnu vzdy vsade je čo robiť normalne sa necitim dobre aka som chuda... Nepristane mi to . Chcela by som pribrať. Mám veľký vydaj energie a rýchli metabolizmus... Nepravidelná strava , vela fyzickej aktivity, aj po psychickej stránke je toho na mňa dosť...
Rozky ze sadlem, tak sme sa volakedy vykrmovali😆 ale zdravsia bude normalna strava pravidelna
ranajky, desiata, obed, olovrant, večera, druhá večera (tvaroh napríklad). maso, vajcia, jogurty, šunka, zelenina, ja som aj vločky ovsene tlačila do seba, banany, ovocie, maso, maso maso, tvarohy, tvarohy, tvarohy a PRAVIDELNE JEST. RANO nie rano o pol11, ale rano o 8mej už treba mať ranajky. Vecer aj o 9tej tvaroh. a druhy den to iste. PRAVIDELNOST V JEDENI. A zázrakom kilá išli hore.
popri strave ešte Nutridrinky
Zarad ZDRAVE potraviny bohate na tuky, ako napr. orechy, avokado, strukoviny, oleje, vajcia, maso, tucne mliecne vyrobky a pod. No a ako bolo pisane vyssie, treba zacat pravidelne jest.
Ak sa chceš len zaobaliť tukom, tak kombinácia cukor+tuk je vedecky potvrdená. Ale to nie je zdravotne dobre. Takže zaraď bielkoviny, tuky, sacharidy, pravidelne 5x denne a aj cvič, aby si začala naberať svaly.
Daj si veľa sacharidov - pečiva a cukry. Tuky sa spália aj tak, z tých nebudeš priberať
Tiež som tým prešla,, mala som 28 rokov a 39 kg. Nič mi nepomohlo a to som na obed zjedla pol kurčaťa a kopec ryže. Sladkosti od rána do večera. Mávala som silný menzes, môj gynekológ mi predpísal HAK a po roku mi vybehol tlak, štítna žľaza prestala pracovať a kilá vyleteli do nebies. Tak som riešila, ako to zhodiť 🫣.
Stravuj sa pravidelne a zdravo. Určite nepridávaj kvôli romu tuky ale HLAVNE: SPOMAĽ!!!,Lebo život ti to v sekunde zariadi tak že budeš musieť. Viem o čom hovorím. A naučila som sa to. Naozaj ubrať plyn a viac oddychovať. Váha bude ten najmenší problém, keď začneš mať vážne zdarvotné problémy alebo sa úplne zrútiš. A potom budeš len snívať aby si to mohla vrátiť späť.

Začni pravidelne jesť, neviem akú zázračnú radu čakáš.