Ako efektívne vyliečiť recidivujúce mandle?
Dobrý deň viete mi prosím poradiť ako vyliečiť mandle? Viem že sú všelijaké tabletky len nemám o tom prehľad vždy sa niečo dobre nájde. Posledné 3 roky mi stále z ničoho nič sa zväčšujú mandle necítim sa dobre brala som 4x do roka antibiotiká. Bola som u orl tam mi kázala ísť dať vybrať ale že to nie je take zle ale že na toto je liečba penicilinom a na to mám alergiu a po výbere mandlí treba oddych a ja mám malé dieťa čiže to nejde a manželovi nedajú tak dlho dovolenku. Chodím imunologicke najskôr bolo dobre dala mi broncho vaxom ale zase sa mi zväčšili. Nemáte nejaký overený recept ako vyriešiť tento problém s mandlami? Ďakujem za každú dobrú radu
@dzescebuly ved to, niekto si povie co take mandle ale niektori ludia vedia tak ignorovat svoje zdravie ze to je az neskutocne a potom vedia len nadavat ale ze im lekar 100x povie ze treba toto a toto a tvrdohlavy slovak si aj tak spravi podla seba a bude sa vyhovarat a vyhovarat a hladat rozne ine cesty ´liecbý ktore aj tak nikam nevedu
@taktotedanie
@dzescebuly tak ja mam, čo sa mandli týka opačne skúsenosti. Pred rokmi vyberali zaradom všetko a teraz mi to príde tak, že strašia so všetkým, len aby "nemuseli" (?)... tiež som si vypocula aká je to vážna operácia, nebezpečná... na otázku prečo pred rokmi nás tlačili aj s dcérou hneď do vybratia som odpoveď nedostala...

@taktotedanie kto nezažije ten nepochopí čo všetko dokážu "napáchať" v tele poškodené mandle,a potom keď sa niečo narýchlo skomplikuje šup šup nadávať na nemocnicu,lekárov, zdravotníctvo...🤦