icon

Ako interpretovať výsledky magnetickej rezonančie?

monika111999
17. jan 2025

Dobrý deň prosím Vás dnes mi došli výsledky z magnetickej a nevedel by mi ich niekto preložiť ? Či je koleno poriadku?
FP artróza gr. 1 mediálne, redukované chrupavky na med. Kondyle femuru, med facete patelly, sek.synovitis intraartikulárne FP,TF. Okrsky kostného edému. Bez infrakcie. V oboch kondyloch tibie a v proximálnej diafýze tibie viac mediálne.
Ďakujem🙏🏻🙏🏻🙏🏻

katkaseiner
17. jan 2025

hod si to do chat GPT.
Tiez som v pondelok dostala vysledky, ja nie som nejaka mega zrucna, takze mi to urobila sesterka. Nahodila vysledky do chat GPT, a vysvetlilo to v ludskej reci. Tak isto sa spytala ako sa takato situacia da riesit a tiez som dostala odpoved.
Samozrejme ber to tak ze aj to Chat GPT sa moze mylit, cize ber to s rezervou, ale aspon ti to vysvetli v ludskej reci

katty123456
17. jan 2025

mate zacinajucu artrozu..1st..zatial netreba paniku iste vas ortoped kt vas na MR poslal zacne liecit injekciami do kolena..podavaju sa kazdeho polroka pripravte si dakych 30-40e za jednu...papkajte chondroit a glukozamin na vyzivu chrupiek nech to cim dlhsie podrzite v aspon takomto stave

andrejka1974
17. jan 2025

@monika111999 lepšie je zájsť k lekárovi , ktorý vás odoslal moja dcéra bola teraz a lekár nám volal že to potrebuje ešte konzultovať s inými lekármi on ti určite povie