Ako interpretovať výsledky magnetickej rezonančie?
Dobrý deň prosím Vás dnes mi došli výsledky z magnetickej a nevedel by mi ich niekto preložiť ? Či je koleno poriadku?
FP artróza gr. 1 mediálne, redukované chrupavky na med. Kondyle femuru, med facete patelly, sek.synovitis intraartikulárne FP,TF. Okrsky kostného edému. Bez infrakcie. V oboch kondyloch tibie a v proximálnej diafýze tibie viac mediálne.
Ďakujem🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mate zacinajucu artrozu..1st..zatial netreba paniku iste vas ortoped kt vas na MR poslal zacne liecit injekciami do kolena..podavaju sa kazdeho polroka pripravte si dakych 30-40e za jednu...papkajte chondroit a glukozamin na vyzivu chrupiek nech to cim dlhsie podrzite v aspon takomto stave
@monika111999 lepšie je zájsť k lekárovi , ktorý vás odoslal moja dcéra bola teraz a lekár nám volal že to potrebuje ešte konzultovať s inými lekármi on ti určite povie

hod si to do chat GPT.
Tiez som v pondelok dostala vysledky, ja nie som nejaka mega zrucna, takze mi to urobila sesterka. Nahodila vysledky do chat GPT, a vysvetlilo to v ludskej reci. Tak isto sa spytala ako sa takato situacia da riesit a tiez som dostala odpoved.
Samozrejme ber to tak ze aj to Chat GPT sa moze mylit, cize ber to s rezervou, ale aspon ti to vysvetli v ludskej reci