Ako liečiť úzkosť bez antidepresív?
Ahojte poraďte prosím ak máte niektoré podobný problém a vyskúšali ste už viacero antidepresív no bez zlepšenia pretože vedľajšie účinky boli silnejšie než samotná liečba. .....dá sa to aj bez nich zvládnuť?poraďte prosím dakujem
Ale kym ti zabrali tie cviky tak si nieco brala ci si stym bojovala?
Ano uzkost s telesnymi prejavmy ☹mno vsetko mi to spustila silna vyroza!zaciatkom roka a este aj ostatne veci okolo toho vsetko☹!davam si aj magnerot 1000g denne a pijem sypany zeleny caj...medovku...valerianu v tabletkach a pri sylnych zachvatoch si musim dat xanax!!
Ako prve..escitalopram.fevarin.amitriptylin.sertralin activis.alventa.escitil....ja som citila zlepsenie pocas prvych 2tyzdnoch uzitia...a potom len utlm...unava....nic viac mno cele zle
Ja sa liecim na uzkost,strach roky,beriem AD,po druhom porode mala bola zla,nespavala,bola som vycerpana sa to zhorsilo,zacala som mavat hrozne navaly tepla,v lete brutal az na odpadnutie,casom sa to zlepsilo,ale stale navali ostali,najviac mi to vadi ked som v spolocnosti,je mi na nic,mam strach sama niekam chodit, zda sa mi ze idem ako opita...rozmyslam ci to neni liekmi,ked ich tak dlho uzivam,krv v poriadku,stitna tiez,tak len s toho to musi byt,tuhne mi chrbat,krcna,musim chodit na masaze,aj to stoji peniaze.proste posledne roky nezijem,len prezivam
Vie
Ono to zacolo ked som mala original lieky co som dlho uzivala,teraz mam sertralin,to je v podstate to iste,stalo to nepredtalo,dr.povie to su zmeny v mozgu a hotovo...
@kika37 aho aj mne bolo zo zaciatku lepsie, ale ked sa mi narodila 2 dcera, ktora bola zla, nespala, totalne ma vycerpala, od vtedy sa to zhorsilo, už si uzkost robi čo chce...skusala som ine lieky, ale budila som sa spotena, bušilo srdce, uzkost strašna, tak som sa zas vratila k starym...od porodu mam strasne navaly potenia, až mi je zle, vraj uzkost, tak prezivam, ked je nejaka akcia alebo nieco len neurol pomože...
@fantafany ach jaj ja som tiez tak na tom beriem gerodorm uz rok a spim hodinu potim sa hrozne vsetko sa mi tocii ...dala mi psychiatricka ansilan a serotax no ked citam tie neziaduce ucinky bojim sa co to bude robit ked som skusila tritico tlak mi vyletel sem tam si dam frontin.chudnem biela som ako stena ach jaj to su stavy kto nezazije neuveriii
@kika37 presne, kto nezažije nepochopí, tak by som chcela normálny život, neriešiť ked niekam idem, či mi nebude zle... je to sto krát horšie ako fyzicka choroba... ja som už rozmýľala nad tým hypnotizerom v BA, len sa bojim a stojí to penazí, tuším Lajprík sa volá, som sa veľmi čudovala v tej relacii kde menia ludi, toho chlapa čo sa strašne bál zubára, ako mu z minulosti zlu skusenost vymazal a nebál sa nič toľko hodín u zubára...
@fantafany to by bolo super ja som zas nespala som ako zombiee idem chodit Na masaze a skusit terapiu kyslikom a ze vraj je dobre aj akupunktura ty mas problem aj s krcnou ze? Ja mam zlu celu chrbticu a tak ma tlaci vzadu az mi to ide do hlavy take tlaky pichanie..ach jaj fakt keby as to dalo zmenit ja by som si to aj s nejakym flegmatikom:]))))))))))))nie si na fb?ak chces najdes ma pod Marcela Starinska

@lenkaam_1 opitam sa urcite moc dakujem🙂