icon

Ako minimalizovať zápach alkoholu z úst?

9. mar 2025

Dobrý deň, chcem sa opýtať, aký alkohol po vypití je najmenej cítiť z úst, alebo keď sa vyparuje z tela po dobu 1,5h od vypitia? Množstvo 0,1- 0,15l. Dá sa to nejako zamaskovať, aby nebol zo mňa cítiť alkohol?
Len pre info. Alkohol nepijem vôbec, ale sú situácie v živote, kedy som veľmi vystresovana z istých udalosti, čo musím neodkladne riešiť a takto si pomôžem. Max. 4x do roka. Viac nie. Vďaka

januska12323
9. mar 2025

Jeden pohárik po hodine necítiť aj keby si čo vypila.

deti95060810
9. mar 2025

daj si žuvačku...
mne mm tvrdí že si dal len jeden a smrdí ešte aj nad ránom.... domov príde z poobednej... 😉

veltraud
9. mar 2025

Podla mna najmenej citit priesvitne kvalitne alkoholy - vodka, dobry gin, tequila. A najviac podla mna vino a pivo

nynia
9. mar 2025

Ziaden nebude citit po hodine a pol ked si das len deci 🤣 alebo este po si daj zuvacku, vycisti zuby alebo pouzi ustnu vodu, daj si taky sprej na sviezi dych zvyknu ich mat v drogerkach a budes mat vacsiu istotu. Listerine zubne vody su asi take najintenzivnejsie.

bejbypd
9. mar 2025

Vodka...nie je cítiť ani keď si dáš viac ..preto ju často pijú alkoholici ..ale po hodine a pol naozaj od jedného pohárika nie je cítiť ziaden

sissy27
9. mar 2025

Viac ako “co (ne)citit” by som riesila “ako si pomoct v stresovych situaciach bez navykovych latok”. Leno toto je cesta do pekla…

autor
9. mar 2025

@januska12323 nemyslela som 1 pohárik, píšem tam 2 až 3 poldeci. Takéto množstvo môže byť cítiť?

januska12323
9. mar 2025

2 až 3 poldeci si nepísala, také množstvo ak bežne nepiješ nielen cítiť ale aj vidieť. Ak teda myslíš tvrdý alkohol typu vodka, gin, rum...

valikasikulova
9. mar 2025

@januska12323 ved napísala v uvode deci -deci a pol cize 2-3 poldecaky a do poldecaku pivo víno liať nebude cize tvrdé 🙂

viestta
9. mar 2025

A preco potrebujes zamaskovat pach alkoholu? Toto by ma zaujimalo. Lebo ak si obcas clovek da, napriklad na oslave, v romantickej chvilke na naladu, s priatelmi pri pokece... nezda sa mi to nijak zavazne. Zavaznejsie je v tvojom pripade, ze potrebujes si hrknut "na nervy", "na stres"... Bez alkoholu to nevies spracovat? A este to potrebujes zamaskovat. Kvoli comu? No neviem, mne tu na tom nieco nesedi.

januska12323
9. mar 2025

@valikasikulova tak neviem rátať 😁

miskakyska
9. mar 2025

@viestta to bude nejaká, čo sa pred okolím tvári,ako zarytá abstinentka 😁

iwesska
9. mar 2025

Daj si radsej Lexaurin,nic nebude citit.

aandrea9
9. mar 2025

Niečo musíš neodkladne riešiť, dáš si stamperlik a ideš riešiť s alkoholom v krvi? Ved si daj za jeden večer a basta 🤷‍♀️

viestta
9. mar 2025

@miskakyska alebo tie 3 poldecaky nebudu len raz za kvartal

sszuzu8
9. mar 2025

Ale cítiť to a veľmi dlho.. Nepomôže nič ani žuvačka proste ten pach je už v človeku. Som na toto extrémne citlivá nedokážem byt pri ľuďoch co si vypili nadrapuje ma

misanthropicdann
11. mar 2025

Daj si strúčik cesnaku, 😀

lightworker
11. mar 2025

Žutie cerstveho zazvoru, nemas za co ;) Zazvor je pre vsetko.. aj ked nepijes(ako ja).

alexanderkovacs
15. mar 2025

3 poldeci budu citit aj o 2h. A vkrvi budes mat 6-8h . Stresove situacie riesitbalkoholom je to najhorsie co mozes spravit. Logicky a racionalne uz rozmyslat nebudes, budu na tebe vidiet ze mas daco vypite a rovna cesta k alkoholizmu.

angela85
15. mar 2025

To akože niekto celý rok nepije a raz za štvrťrok si dá 3 pol decaky tvrdého a jeho trápi aby to nebolo cítiť. Akoze ja si dám cca raz za dva týždne 1,5 dcl bieleho a keď je situácia že sa viac pije ,tak keby si dám 3 pohare tak už je mne už dosť vidieť... Akoze ja stresové situácie,čo som teraz mala pred skúškami tak som riešila skôr magnezkom, či gaujacuran

priscilla07
16. mar 2025

Choď na liečenie 🥴. Nič horšie ako alkoholizmus u žien