Ako minimalizovať zápach alkoholu z úst?
Dobrý deň, chcem sa opýtať, aký alkohol po vypití je najmenej cítiť z úst, alebo keď sa vyparuje z tela po dobu 1,5h od vypitia? Množstvo 0,1- 0,15l. Dá sa to nejako zamaskovať, aby nebol zo mňa cítiť alkohol?
Len pre info. Alkohol nepijem vôbec, ale sú situácie v živote, kedy som veľmi vystresovana z istých udalosti, čo musím neodkladne riešiť a takto si pomôžem. Max. 4x do roka. Viac nie. Vďaka
daj si žuvačku...
mne mm tvrdí že si dal len jeden a smrdí ešte aj nad ránom.... domov príde z poobednej... 😉
Podla mna najmenej citit priesvitne kvalitne alkoholy - vodka, dobry gin, tequila. A najviac podla mna vino a pivo
Ziaden nebude citit po hodine a pol ked si das len deci 🤣 alebo este po si daj zuvacku, vycisti zuby alebo pouzi ustnu vodu, daj si taky sprej na sviezi dych zvyknu ich mat v drogerkach a budes mat vacsiu istotu. Listerine zubne vody su asi take najintenzivnejsie.
Vodka...nie je cítiť ani keď si dáš viac ..preto ju často pijú alkoholici ..ale po hodine a pol naozaj od jedného pohárika nie je cítiť ziaden
Viac ako “co (ne)citit” by som riesila “ako si pomoct v stresovych situaciach bez navykovych latok”. Leno toto je cesta do pekla…
@januska12323 nemyslela som 1 pohárik, píšem tam 2 až 3 poldeci. Takéto množstvo môže byť cítiť?
2 až 3 poldeci si nepísala, také množstvo ak bežne nepiješ nielen cítiť ale aj vidieť. Ak teda myslíš tvrdý alkohol typu vodka, gin, rum...
@januska12323 ved napísala v uvode deci -deci a pol cize 2-3 poldecaky a do poldecaku pivo víno liať nebude cize tvrdé 🙂
A preco potrebujes zamaskovat pach alkoholu? Toto by ma zaujimalo. Lebo ak si obcas clovek da, napriklad na oslave, v romantickej chvilke na naladu, s priatelmi pri pokece... nezda sa mi to nijak zavazne. Zavaznejsie je v tvojom pripade, ze potrebujes si hrknut "na nervy", "na stres"... Bez alkoholu to nevies spracovat? A este to potrebujes zamaskovat. Kvoli comu? No neviem, mne tu na tom nieco nesedi.
@valikasikulova tak neviem rátať 😁
@viestta to bude nejaká, čo sa pred okolím tvári,ako zarytá abstinentka 😁
Daj si radsej Lexaurin,nic nebude citit.
Niečo musíš neodkladne riešiť, dáš si stamperlik a ideš riešiť s alkoholom v krvi? Ved si daj za jeden večer a basta 🤷♀️
@miskakyska alebo tie 3 poldecaky nebudu len raz za kvartal
Ale cítiť to a veľmi dlho.. Nepomôže nič ani žuvačka proste ten pach je už v človeku. Som na toto extrémne citlivá nedokážem byt pri ľuďoch co si vypili nadrapuje ma
Daj si strúčik cesnaku, 😀
Žutie cerstveho zazvoru, nemas za co ;) Zazvor je pre vsetko.. aj ked nepijes(ako ja).
3 poldeci budu citit aj o 2h. A vkrvi budes mat 6-8h . Stresove situacie riesitbalkoholom je to najhorsie co mozes spravit. Logicky a racionalne uz rozmyslat nebudes, budu na tebe vidiet ze mas daco vypite a rovna cesta k alkoholizmu.
To akože niekto celý rok nepije a raz za štvrťrok si dá 3 pol decaky tvrdého a jeho trápi aby to nebolo cítiť. Akoze ja si dám cca raz za dva týždne 1,5 dcl bieleho a keď je situácia že sa viac pije ,tak keby si dám 3 pohare tak už je mne už dosť vidieť... Akoze ja stresové situácie,čo som teraz mala pred skúškami tak som riešila skôr magnezkom, či gaujacuran
Choď na liečenie 🥴. Nič horšie ako alkoholizmus u žien

Jeden pohárik po hodine necítiť aj keby si čo vypila.