Ako odstrániť bradavice na chodidle?
Žienky poraďte niečo čo funguje na bradavice, neviem sa toho už viac ako rok zbaviť. 😖Dnes už pristupujem s bolesťami. Za každú radu,tip Ďakujem❤️
Prosím veľmi prosím, neviem čo robiť, duofilm nezabral, ani ocot a citrón (čo mi iba doslova vyžralo kožu a s bradavicami ani nepohlo).. Cesnakový olej som tiež skúsila a nič. Mám malé deti a ku kožnej nemôžem chodiť na vypaľovanie. Akú hlivu ste užívali, pripadne sa nebránim ani nejakej "diéte", zmena stravovania, aby to zmizlo..
vyskúšala som Kolium forte roztok a po týždni pravidelného používania bradavica na nohe odpadla, okolie som potierala kremom ako mi poradili v lekárni a pomohlo..
Dobrý deň.
Mam bradavice na chodidle a používala som teraz chvíľu duofilm po dvoch dňoch kedy som ho nepoužila (z dôvodu vedľajšieho účinku, z bolesti) mi začínajú ,,korienky" černať. Chcem sa spýtať či to je v poriadku a či je to znamenie, že vypadne alebo sa niečo deje.
Prajem pekný deň a ďakujem za každú odpoveď.
@luciastrelcikova určite to treba používať dlhšie. Mne osobne ale nezabral ani po mesiaci používania. Môžem ale odporúčať tieto nálepky na kurie oká od drmax. Každý večer som si nalepila novú nálepku a mala som ju na nohe nonstop až do ďalšieho prelepenia. Mala som tú bradavice strašne hlboko aj keď sa to zo začiatku nezdalo. Spotrebovala som necelé 2 balenia a zbavila som sa toho nadobro.
@evaachesa Ďakujem a zároveň sa Vás chcem spýtať ako dlho Vám trvalo sa zbaviť bradavice s týmito náplasťami?
@luciastrelcikova ja synovi bradavice,sice na ruke,ale asi je povod rovnaký, natieram lastovicnikom,stavou z tej bylinky, po niekolkych dnoch odpadne,lebo sa vysusi. Viem,že je aj v lekarni nejaký pripravok z lastovicnika,ale neviem aký je silny,ja to davam z tej bylinky.
@ja_bb ďakujem vyskúšam zohnať 🙂
@luciastrelcikova v balení je 12 čiže 12 dní prvé balenie a z druhého možno nejakých 7 ks, takže cca 19 dní.
...lenže ja som to mala strašne hlboko...vždy som niečo po kúsku odstránila...vystrihávala som nožičkami. Predtým som sa trápila s duofilmom a skúšala som to opätovne možno aj 2-3x ale nikdy som sa toho nezbavila. Tým že tie nálepky tam celý čas pôsobia to odstránili poriadne.
@luciastrelcikova roztok na bradavice sa vola Kolodium forte a pomáha, treba pravidelne natierať
@kukulienka83 a ako dlho má byť tá cibuľa namočená v octe? Stačí obyčajný ocot?
@elly23 áno obyčajný a aspoň 24 hodín a môže sa aplikovať

@minyminy ocot klasický a odmixi sa to cca za 24 hodín a potom oddeľuje po šupkach , tu priložíme na postihnuté miesto, mama to dávala sestre na noc, obviazala a pekne to vytiahlo a odpadlo