icon

Ako odstrániť bradavice na chodidle?

kristina27299
30. apr 2019

Žienky poraďte niečo čo funguje na bradavice, neviem sa toho už viac ako rok zbaviť. 😖Dnes už pristupujem s bolesťami. Za každú radu,tip Ďakujem❤️

Strana
z3
kukulienka83
19. jan 2021

@minyminy ocot klasický a odmixi sa to cca za 24 hodín a potom oddeľuje po šupkach , tu priložíme na postihnuté miesto, mama to dávala sestre na noc, obviazala a pekne to vytiahlo a odpadlo

madanna
20. jan 2021

Prosím veľmi prosím, neviem čo robiť, duofilm nezabral, ani ocot a citrón (čo mi iba doslova vyžralo kožu a s bradavicami ani nepohlo).. Cesnakový olej som tiež skúsila a nič. Mám malé deti a ku kožnej nemôžem chodiť na vypaľovanie. Akú hlivu ste užívali, pripadne sa nebránim ani nejakej "diéte", zmena stravovania, aby to zmizlo..

jaborka
20. jan 2021

@madanna hliva ustricová 2mesiace tablety som užívala a propolisovu tinkturuobviazala a vymenila aj 3xdenne obväz a za týždeň sa mi ako čierna chrasta urobila potom som si to vymocila a odstrihla

madanna
20. jan 2021

@jaborka propolisovu tinkturu ste prosím kde zohnali?

jaborka
21. jan 2021

@madanna priamo od včeliara, lebo ta je silnejšia, najprv si spravte na pokožke skúšku či nejste alergická na propolis

madanna
21. jan 2021

@jaborka ďakujem, poskúšam 🙂

minyminy
21. jan 2021

@lulu1812 ako odpadli? Ved to je vnutri ..

lulu1812
22. jan 2021

@minyminy normalne odpadli. Zacalo to cernat od korena a potom to slo dole cele

zdenin
28. jún 2021

Myslite ze su preč alebo su hlbšie? Ja som uz zufala

nikolino
24. okt 2022

@jaborka ahoj tie obklady si davala na noc ?

jaborka
26. okt 2022

@nikolino dávala som ráno a večer, niekedy aj 3krat za deň, najlepšie naplánovať na víkend aby si sa toho zbavila, čím častejšie tým sa to rýchlejšie zahojí

nikolino
26. okt 2022

@jaborka vdaka

katarina197711
1. mar 2024

vyskúšala som Kolium forte roztok a po týždni pravidelného používania bradavica na nohe odpadla, okolie som potierala kremom ako mi poradili v lekárni a pomohlo..

luciastrelcikova
19. aug 2024

Dobrý deň.
Mam bradavice na chodidle a používala som teraz chvíľu duofilm po dvoch dňoch kedy som ho nepoužila (z dôvodu vedľajšieho účinku, z bolesti) mi začínajú ,,korienky" černať. Chcem sa spýtať či to je v poriadku a či je to znamenie, že vypadne alebo sa niečo deje.
Prajem pekný deň a ďakujem za každú odpoveď.

evaachesa
19. aug 2024

@luciastrelcikova určite to treba používať dlhšie. Mne osobne ale nezabral ani po mesiaci používania. Môžem ale odporúčať tieto nálepky na kurie oká od drmax. Každý večer som si nalepila novú nálepku a mala som ju na nohe nonstop až do ďalšieho prelepenia. Mala som tú bradavice strašne hlboko aj keď sa to zo začiatku nezdalo. Spotrebovala som necelé 2 balenia a zbavila som sa toho nadobro.

luciastrelcikova
19. aug 2024

@evaachesa Ďakujem a zároveň sa Vás chcem spýtať ako dlho Vám trvalo sa zbaviť bradavice s týmito náplasťami?

ja_bb
19. aug 2024

@luciastrelcikova ja synovi bradavice,sice na ruke,ale asi je povod rovnaký, natieram lastovicnikom,stavou z tej bylinky, po niekolkych dnoch odpadne,lebo sa vysusi. Viem,že je aj v lekarni nejaký pripravok z lastovicnika,ale neviem aký je silny,ja to davam z tej bylinky.

luciastrelcikova
19. aug 2024

@ja_bb ďakujem vyskúšam zohnať 🙂

evaachesa
20. aug 2024

@luciastrelcikova v balení je 12 čiže 12 dní prvé balenie a z druhého možno nejakých 7 ks, takže cca 19 dní.
...lenže ja som to mala strašne hlboko...vždy som niečo po kúsku odstránila...vystrihávala som nožičkami. Predtým som sa trápila s duofilmom a skúšala som to opätovne možno aj 2-3x ale nikdy som sa toho nezbavila. Tým že tie nálepky tam celý čas pôsobia to odstránili poriadne.

katarina197711
22. aug 2024

@luciastrelcikova roztok na bradavice sa vola Kolodium forte a pomáha, treba pravidelne natierať

elly23
6. okt 2024

@kukulienka83 a ako dlho má byť tá cibuľa namočená v octe? Stačí obyčajný ocot?

kukulienka83
7. okt 2024

@elly23 áno obyčajný a aspoň 24 hodín a môže sa aplikovať

adelajda23
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3