icon

Ako odstrániť kurie oko?

smejinka
25. jún 2013

Ahojte baby, prosím vas,podarilo sa niektorej ucinne odstranit kurie oko na chodidle? ja ho mam asi pol roka,skusam naplasti, bananovu supku, lastovicnik a nic nepomaha.dakujem za kazdu radu

andromeda_ja
22. apr 2015

@459520800 Podla fotky to nevyzera na kurie oko, ale bradavicu. Vobec nevypalovat - to je zbytocne a navyse bolestive. V lekarni dostat lapisovu tycinku. S nou potierat - ono to tak velmi zhnedne az scerna a casom sa cela bradavica vysusi a vymrvi von a co je najlepsie, uz sa nevrati.

monci84
22. apr 2015

@veronikafisi zatial som pouzila 3...staci to na to aby to odpadlo? alebo mam pouzit viac?

459520800
22. apr 2015

@andromeda_ja ...mozno to vyzera ako bradavica ale je to kurie oko...bola som s tym aj u pedikerky ale zoskrabala mi len kozu..koren tam ostal...vypalit si to nedam to je zbytocne....a ja som v zahranici tu sato neda kupit bohuzial..

veronikafisi
22. apr 2015

@459520800 neviem kolko krat treba davat, lebo synovi sme ani nedavali pravidelne... ale davala som mu tam cibulu tak cca 2 tyzdne.. ale dokopy som mu dala mozno 4x... treba pockat a davat pokial uvidis ze ti to černá... podla mna tou cibulou nic nepokazis :D a uvidis mozno pomoze 🙂 a ten opuch to mas pravdu, ze nejalepsie by bolo keby si nemusela do prace a mohla oddychovat... tak uz ostava len setrit sa... skore uzdravenie prajem, este mala rada, davaj si ten zabal na celu noc (ak teda vydrzis ten zapach :D)

veronikafisi
22. apr 2015

@459520800 *oprava: najlepsie

459520800
22. apr 2015

@veronikafisi No ja som vydrzala aj horsie ako ten zapach...hlavne nech to zmizne....Cibulu davam na celu noc....Boliet ma to chvalabohu prestalo a ta noha je opuchnuta asi dlhsie..len som si to nejako nevsimla 😀
Dakujem peknee za vsetkoo.... 🙂

ginger163
22. apr 2015

ja som mala tiež na nohe, zospodu na päte a nemohla som sa ho zbaviť dva roky.. možno to bude znieť blbo ale ja som ho udusila 😀 😀 😀 😀 😀 niekde som čítala že prelepiť obyč lepiacou páskou, tak som to skusila .. po pár dňoch zmizlo, krásne mi to vytiahlo aj koreň, kedže ja som ho mala už aj hlboko... držím palce 😝

monci84
28. apr 2015

dnes som sa ho konecne zbavila :D

yollanda
28. apr 2015

mne uz 7x vypalovali a drzi jak svina. a to som pedikerka

aristka
28. apr 2015

@459520800 tá noha nevyzerá dobre ,celé sa to zapálilo a potrebovalo by to odborné riešenie a atb masť ,bez lekára sa to asi neobíde ....

459520800
29. apr 2015

@aristka ...mne to tiez drzi ..nechce ist von...a ten zapaluz nemam..pouzivam Verucid to je nieco ako Duo film...tiez taky priesvitny lak ato mi pomohlo..cele mi to odpuchlo...k lekarovi nepojdem ani za svet...na Slovensku by som sla ale tu tnie..radsej budem trpiet 😀

staronova
29. apr 2015

@459520800 nohu treba namočiť do kúpela a so škrabkou zoškrabať odumretu vrstvu oka.....pomaly to pozoškrabuješ, neboj....

aristka
29. apr 2015

@459520800 presne ako piše
@staronova močiť nohu a pomali davať dolu ,kludne pridaj aj rumanček nech to vysúša a vytiahne zapal ak zoženieš ,je dobre ,že ti to odpuchlo,ale pedikerka to zjavne spravila neodborne ,plus ti tam niečo zaniesla...no bojuj....

459520800
29. apr 2015

Ved mocim, kazdy vecer v slanej vode, stale si to zoskrabujem..vidno mi aj tie male cierne korienky, no vyzera to uz lepsie...ten zapal som mala asi z roboty...strasne vela som robila a noha mi neoddychovala...ale ja to nevzdam 🙂

andrejta
29. apr 2015

@459520800 mne pomohli švédske kvapky. nakvapkať na vatu alebo vatový tampón a pripevniť na kurie oko, najlepšie počas noci, ak sa ti dá tak aj cez deň - niekoľko dní za sebou, za pár dní sa vylúplo samé, vyskúšaj. mne nepomohlo ani vypaľovanie dusíkom

natalushka
29. apr 2015

Ahoj..necitala som celu diskusiu..tiez som maal kurie oko,nic nepomahalo..dusik,veci z lekarne,cibula,kupele..nic..az raz zabralo..nakrajaj si polku citrona na kocky,zalej octom a nechaj aspon 24h luhovat v chladnicke..a potom kazdy den,ja som si to davala vzdy na noc,do toho roztoku namoc vatu(ja som stiahla z tyciniek do usi,malo to taku akurat velkost na oko),daj na oko,prelep a rano daj dolu..pekne mi to "vyzralo" a odvtedy mam svaty pokoj..

staronova
30. apr 2015

@459520800 ja som to tiež takto dlho zoškrabovala...neboj ked su korienky už čierne, za chvílu to bude preč....len trpezlivosť....

459520800
30. apr 2015

@staronova Prvykrat som si dala kozu prec a vyzeralo to ako keby som tam uz nic nemala...lenze po par dnoch taka bolest ze som skoro odpadla..a trapim sa s tym uz asi 3 mesiace...a zoskrabujem si to ziletkou lebo to ide najlepsie

staronova
30. apr 2015

@459520800 preboha žiletkou nie....kúp si pemzu, alebo škrabku na päty....ja som to mala dobrý polrok a tiež velké....som sa hanbila chodiť pedikérke, lebo vždy ma upozornovala, že máte na nohe kurie oko...ked som šla naposledy, tak mi vravela, že už vám to vyšlo...som si neskutočne vydýchla...

459520800
30. apr 2015

@staronova Keby som mala moznost ist k nejakej pedikerke idem...ale to neni mozne..a co som citala pemza nieje dobra..a ziletkou si odstranujem len ten zaschnuty lak..koza sa mi neda dat prec....

petrasalajova
26. jún 2015

@namornicka ahoj prosím tá aké sú tie homeopatiká na kurier oká?
Ďakujem

namornicka
26. jún 2015

Ja tie názvy neviem, to bral manžel a poradila mu to MUDr. čo tie kurie oká odstraňovala.

luciadominika
26. jún 2015

ahoj, skus si davat aloe vera. odrez kusok, a stale si to potieraj s tou vodickou. potom si to daj do chladnicky. azpokial nevyzmykas stavicku 😉

jukov
26. jún 2015

lastovičníkom, je to taká ako by burina s malými žltými kvietkami

jukov
26. jún 2015

ešte k tomu lastovičníku, stonku rozlom, bude v nej žltá vodička a stým natierať, ale nesmie sa to dávať na otvorenú ranu, účinkuje na 100%, máme to odskúšané

zuzana93
25. júl 2015

Skúšali ste namočenú vatu v octe prikladať na kurie oko? Vraj to stačí prelepiť na pár hodín a párkrát to zopakovať. Niekde som to čítala, práve to mám na nohe, tak uvidíme :D Nemáte nejaké skúsenosti??

ellasofia
25. feb 2016

ahojte,
skúste navštíviť pedikúru, aby ste si bola istá, že je to kurie oko, môže to byť aj bradavica. Ak je to kurie oko, vyberie vám to aj pedikérka.

www.pedikurasupova.sk

danielabal369
25. feb 2016

Ja mám tiež kurie oko na chodidle. Bola som aj u kožnej, vypálila mi ho a dala mi naň KOLODIUM FORTE. Po 10 dňoch používania tejto vodičky, dalo sa mi pekne vylúpnuť bez bolesti. O 2 mesiace sa mi však objavilo opat. Už asi 3 krát.

liana03
25. feb 2016

Výborný je Acetocaustin, dá sa objednať na stránke docsimon.sk, funguje zaručene, natierala som mame, mala kurie oká veľmi dlho cca 5-7 rokov, po tejto aplikácii zmizli, ale vypaľuje to hneď po prvom natretí - treba opatrne, je to veľmi silné, my sme opakovali 3 x

danielabal369
25. feb 2016

Inak, našla som aj nejaké ludové recepty, ale ešte som ich neskúšala:
1/Citrónovú šťavu zmiešajte s octom a do tejto tekutiny namočte tampon. Ten priložte na kurie oko a zaviažte.
2/ Nasoľte plátok cibule, priložte na kurie oko a zaviažte.
3/ Nakrájajte cesnak na plátky a priložte na kurie oko, zaviažte, nechajte posobit celu noc.