icon

Ako porozumieť výsledkom magnetickej rezonancie?

patricia1508
1. nov 2025

Prosím nájdem tu niekoho kto by mi vedel pomôcť odpovedať na moju otázku ohladom výsledkov z magnetickej rezonancie ?

danielahamar
1. nov 2025

Skúste to dať do AI, tu Vám asi nikto úplne nepíše, čo to je

patricia1508
autor
1. nov 2025
@danielahamar

Skúste to dať do AI, tu Vám asi nikto úplne nepíše, čo to je

@danielahamar kam prosím ?

pribinak
1. nov 2025
@patricia1508

@danielahamar kam prosím ?

@patricia1508 napr chat GPT, ale tu na koni je cela skupina zdravotníkov, skús im napísať

patricia1508
autor
1. nov 2025
@pribinak

@patricia1508 napr chat GPT, ale tu na koni je cela skupina zdravotníkov, skús im napísať

@pribinak a kde nájdem tu skupinu prosím? Neni som tu dlho s neviem kde sa to hľadá

pribinak
1. nov 2025
@patricia1508

@pribinak a kde nájdem tu skupinu prosím? Neni som tu dlho s neviem kde sa to hľadá

@patricia1508 v základom menu máš zoznam skupín

danielahamar
1. nov 2025
@patricia1508

reela
1. nov 2025

Ved daj tu nalez

patricia1508
autor
1. nov 2025
@reela

Ved daj tu nalez

@reela nechcem to takto verejne skôr do správy

billy_jean
1. nov 2025

Tak mi to kľudne pošli, snáď ti pomôžem a prečítam to. Aj keď podľa mňa ak by si si to hodila do chat gpt, tiež by si mala výsledok ... nejaký...

taktotedanie
1. nov 2025
@patricia1508

@patricia1508 zdravotníci na MK je skupina, viete to dat aj anonymne
Osobne by som neposielala laikom co sa ti tu ponukaju

anonym_68c66e
1. nov 2025
@taktotedanie

@taktotedanie
Na rozdiel od X Ray, MRI je zlozite citat preto sa vsetci lekari spoliehaju na radiologov.Takze good luck najst ho na MK.

billy_jean
1. nov 2025
@taktotedanie

@taktotedanie má to tam veľmi jasné popísané v popise všetko. V zásade to treba dodiferencovať odberom z likvoru.

taktotedanie
1. nov 2025
@anonym_68c66e

@taktotedanie
Na rozdiel od X Ray, MRI je zlozite citat preto sa vsetci lekari spoliehaju na radiologov.Takze good luck najst ho na MK.

@anonym_68c66e zaklad z popisu vie vycitat lekar
Nejdeme tu popisovat jednotlive obrazy takze nadych vydych klud

taktotedanie
1. nov 2025
@billy_jean

@taktotedanie má to tam veľmi jasné popísané v popise všetko. V zásade to treba dodiferencovať odberom z likvoru.

@billy_jean pokial niesi zdravotnik alebo lekar tak ma idivuje, ze sa takto prosikas aby ti to autorka poslala 🤷🏻‍♀️

procrastique
1. nov 2025

Máš aj popis z vyšetrenia ? či zatiaľ len snímok?

billy_jean
1. nov 2025
@taktotedanie

@billy_jean pokial niesi zdravotnik alebo lekar tak ma idivuje, ze sa takto prosikas aby ti to autorka poslala 🤷🏻‍♀️

@taktotedanie neprosikam sa jej, je najmenej pre mna precitat si popis a napisat jej k tomu tri vety. Stoji ma to 3 min mojho casu. Ak to niekomu pomoze, preco nie. Ale urcite, ak by som tam videla nieco vazne, tak by som to cloveku netlmocila a odporucala by som ho za lekarom. Na druhej strane, ak by tam bol vazny nalez, tak by sa to urgentne riesilo a clovek by to vedel a nehladal by pomoc na MK.

patricia1508
autor
1. nov 2025
@billy_jean

@taktotedanie neprosikam sa jej, je najmenej pre mna precitat si popis a napisat jej k tomu tri vety. Stoji ma to 3 min mojho casu. Ak to niekomu pomoze, preco nie. Ale urcite, ak by som tam videla nieco vazne, tak by som to cloveku netlmocila a odporucala by som ho za lekarom. Na druhej strane, ak by tam bol vazny nalez, tak by sa to urgentne riesilo a clovek by to vedel a nehladal by pomoc na MK.

@billy_jean ďakujem za vysvetlenie, ja som len potrebovala nejakú istotu či je to moc vážny nález,za každý preklad som vďačná

taktotedanie
1. nov 2025
@billy_jean

@billy_jean najmenej? Laik? Dakujem za taku rady od niekoho co nema vzdelanie

patricia1508
autor
1. nov 2025
@taktotedanie

@billy_jean najmenej? Laik? Dakujem za taku rady od niekoho co nema vzdelanie

@taktotedanie netreba to komentovať ,keby pani nevedela nenapíše mi nič k tomu ,určite sa tomu rozumie inak by nenapisala nič

patricia1508
autor
1. nov 2025
@procrastique

Máš aj popis z vyšetrenia ? či zatiaľ len snímok?

@procrastique mám aj popis

taktotedanie
2. nov 2025
@patricia1508

@taktotedanie netreba to komentovať ,keby pani nevedela nenapíše mi nič k tomu ,určite sa tomu rozumie inak by nenapisala nič

@patricia1508 vazne? Pochybujem

billy_jean
2. nov 2025
@taktotedanie

@taktotedanie popis som si prečítala a keďže sa tomu myslím, veľmi slušne rozumiem, tak si dovolím povedať, že som bola korektná. Ale ak chceš, nech sa páči, oprav ma. Nech ti Patrícia pošle popis a interpretuj jej výsledky ty. A porovnajme si to. Ja to robím už posledných 15 rokov. A keď si naozaj neviem rady, opýtam sa manžela rádiológa. Taká moja supervízia, lebo on sám robí tieto popisy.

patricia1508
autor
2. nov 2025
@taktotedanie

@taktotedanie odpovedala na moju otázku ,myslím si že modrý konik je aj otom ,prosím nekomentujte niečo čo je mimo témy,ja som sa pýtala či mi niekto nepomôže,pani mi pomohla,viac to netreba komentovať

tim23
2. nov 2025
@taktotedanie

@taktotedanie jediný odborník na všetko ste tu LEN a LEN vy, pani očná dr

billy_jean
2. nov 2025
@patricia1508

@taktotedanie odpovedala na moju otázku ,myslím si že modrý konik je aj otom ,prosím nekomentujte niečo čo je mimo témy,ja som sa pýtala či mi niekto nepomôže,pani mi pomohla,viac to netreba komentovať

@patricia1508 Paťka držím prsty, bude to dobré 🙂.