Ako prebiť pocit neustálej únavy?
Prosím ja mám dnes fungovať ešte 8h. Nebiem sa sústrediť Neviem vnímať z dôvodu nespanku mi klipkaju oči a strasne sa mi chce spať. Ako mám to prebiť ? Pila som vodu
Presne, úplne prvé, čo spravím je, že vypijem aspoň dva deci čistej vody s citrónom. Mňa to tak nabudí zakaždým 😀 Moc som tomu najprv neverila, ale fakt.
u mna funguje len to, ze sa niecim zamestnam. cerstvy vzduch je u mna tiez fajn. ale napriklad mozem vypit aj galon vody aj s kilom citronov a to nespravi nic 😀
mne pomaha kava :D bez mlieka
Daj si zuvacku. Pozerala som dokument kde vysvetlovali, ze ludske telo je nastavene tak, ze ked zuje nezaspi aby sa nezadusilo.
Vitamíny na energiu 🙂
@bursika aj mňa + nejaké vitamíny teraz si dávam D-čko, ľahšia strava, ovocie, zelenina, robím si rôzne šaláty + grilované mäso. Nič ťažké zaťažujúce a zelený čaj.
@beata_k lenže ak je príliš unavená môže prestať žuvať a človek zaspí. Toto veru pravda nie je.
Ja som raz niekde videla či čítala že nechať si chvíľu tiecť veľmi studenú vodu z vodovodu na zápästia a celkom to funguje len treba opakovať 😀 a asi by som siahla aj po energy drinku v takomto stave núdze
@ibatanecnica To by musela byt mimoriadne unavena a ani vit. D by jej pri takej unave nepomohol.
@beata_k no niekedy stačí aj taký mikrospánok a ten nie je problém ,,dostať,,

mne voda s citronom zabera na toto