icon

Ako prebiť pocit neustálej únavy?

15. feb 2024

Prosím ja mám dnes fungovať ešte 8h. Nebiem sa sústrediť Neviem vnímať z dôvodu nespanku mi klipkaju oči a strasne sa mi chce spať. Ako mám to prebiť ? Pila som vodu

amy2807
15. feb 2024

mne voda s citronom zabera na toto

bursika
15. feb 2024

Presne, úplne prvé, čo spravím je, že vypijem aspoň dva deci čistej vody s citrónom. Mňa to tak nabudí zakaždým 😀 Moc som tomu najprv neverila, ale fakt.

kremlika
15. feb 2024

u mna funguje len to, ze sa niecim zamestnam. cerstvy vzduch je u mna tiez fajn. ale napriklad mozem vypit aj galon vody aj s kilom citronov a to nespravi nic 😀

lucia7933
15. feb 2024

mne pomaha kava :D bez mlieka

beata_k
15. feb 2024

Daj si zuvacku. Pozerala som dokument kde vysvetlovali, ze ludske telo je nastavene tak, ze ked zuje nezaspi aby sa nezadusilo.

michaelammka
26. feb 2024

Vitamíny na energiu 🙂

ibatanecnica
26. feb 2024

@bursika aj mňa + nejaké vitamíny teraz si dávam D-čko, ľahšia strava, ovocie, zelenina, robím si rôzne šaláty + grilované mäso. Nič ťažké zaťažujúce a zelený čaj.

ibatanecnica
26. feb 2024

@beata_k lenže ak je príliš unavená môže prestať žuvať a človek zaspí. Toto veru pravda nie je.

yvanielka
26. feb 2024

Ja som raz niekde videla či čítala že nechať si chvíľu tiecť veľmi studenú vodu z vodovodu na zápästia a celkom to funguje len treba opakovať 😀 a asi by som siahla aj po energy drinku v takomto stave núdze

beata_k
26. feb 2024

@ibatanecnica To by musela byt mimoriadne unavena a ani vit. D by jej pri takej unave nepomohol.

ibatanecnica
26. feb 2024

@beata_k no niekedy stačí aj taký mikrospánok a ten nie je problém ,,dostať,,