Ako prekonať úzkosť zo sledovania dýchania?
Už len vstanem a len sledujem ako dýcham
Nádych výdych už mám s toho úzkosť či dobre dýcham
Kto mi pomôže v mojom trápeni
Bola som u psychiatra lieky som poctivo užívala a raz sa mi ťažko dýchalo a zas to robím
Pôjdem aj k samanovi liečiteľovi
Ked si nechces dat pomoct,tak asi nikto 🤷♀️
Lucia, už si tu? Veď ti radili viacerí vždy na FB. Lieky si prestala brať. Pár krát si bola u psychologičky, zrazu je všetko v poriadku, lieky nepotrebuješ. O dva týždne je to spať a 5 príspevkov denne na FB. To ozaj aj tu?
@billy_jean aj tu už to bolo 🤷♀️
Lucia, už si tu? Veď ti radili viacerí vždy na FB. Lieky si prestala brať. Pár krát si bola u psychologičky, zrazu je všetko v poriadku, lieky nepotrebuješ. O dva týždne je to spať a 5 príspevkov denne na FB. To ozaj aj tu?
@billy_jean brala som lieky 3 roky nič mi nezabralo
Veď ma pochopte už ako trpím nik má nechápe iba urážať ľudí viete
@biba_18 áno a čo keď chcem pomôcť tak sa chcem s toho dostať neviete ako veľmi
@biba_18 hej, všímam si, že tu je ako doma. Ja len nedokážem pochopiť, ako môže v týchto stavoch vychovávať deti, má 10 ročnú a 3 ročnú dcéru. Veď neustále vypisuje všade.. a nelieči sa. Zato chce vyhnať zlého ducha..
@biba_18 hej, všímam si, že tu je ako doma. Ja len nedokážem pochopiť, ako môže v týchto stavoch vychovávať deti, má 10 ročnú a 3 ročnú dcéru. Veď neustále vypisuje všade.. a nelieči sa. Zato chce vyhnať zlého ducha..
@billy_jean ako viete že sa neliecim vy ste ináč múdra ste Boh vidíte čo robím celý deň
@1321987 ahoj skús lekárku celostnej medicíny viac info na www.alteregida.com
@billy_jean ako viete že sa neliecim vy ste ináč múdra ste Boh vidíte čo robím celý deň
@1321987 vidím Lucia, lebo máš príspevky na FB, tak tam dávaš update každý deň
@1321987 vidím Lucia, lebo máš príspevky na FB, tak tam dávaš update každý deň
@billy_jean áno už nechcem každý večer sa dusiť dýchat nasilu hneď ako vstanem celý boží deň sledovať či sa nezadusim a nasilu dychat celý deň viete čo je to za utrpenie ? A ešte sa venovať rodine a domácnosti
nikto nedýcha nasilu. ani ty….
nie, nedýchaš. telo to robí samo
Ani jednu tu nevidím, že by ťa urážala. Ak je to pravda,že poctivo neberieš lieky a robíš medzi tým prestávky, tak sa nečuduj, že si na tom tak ako si.
a pred troma rokmi bolo vsetko v poriadku? Nasla sa pricina co to spustilo? Preco si kontrolujes dychanie? Coho sa bojis?
@billy_jean Preboha, toto je skutočné? To čo je za psychopatku, že si sleduje dýchanie? To fakt takýmto pacientom nechajú deti?
@billy_jean Preboha, toto je skutočné? To čo je za psychopatku, že si sleduje dýchanie? To fakt takýmto pacientom nechajú deti?
@heleninamama je to normálna vec ja fungujem normálne len s tým že ten dych vnimam veľmi intenzivne
mozno sa skus poriadne venovat rodine a detom a nebudes mat cas na hluposti ako je sledovanie dychu
alebo ak sa fakt neda hospitalizacia na psychiatrii bez pristupu k netu
@heleninamama je to normálna vec ja fungujem normálne len s tým že ten dych vnimam veľmi intenzivne
@1321987 Nie, nie je to normálna vec. Normálneho človeka takáto blbosť ani nenapadne. Prečo to vlastne robíš? Aký to má zmysel? Veď dýchaš neustále, to netreba vôbec riešiť.
@1321987 máš ocd, je nevyhnutné brat lieky dlhodobo a v dávke, akú potrebuješ plus chodiť na terapie. Lieky nestačia, terapie nestačia, oboje musíš. Hľadaj si psychológa, ktorý robí kognitivno behavioralnu terapiu.nestracaj čas s liečiteľmi a sarlatanmi. Iba disciplína v liečbe ti pomôže, nič iné.
@1321987 Nie, nie je to normálna vec. Normálneho človeka takáto blbosť ani nenapadne. Prečo to vlastne robíš? Aký to má zmysel? Veď dýchaš neustále, to netreba vôbec riešiť.
@heleninamama nie je namieste nadávať ľuďom, ktori majú psychicky problém do psychopatpv a pacientov. Bud rada, že si nevieš predstaviť, ako to dokáže komplikovať život a ako ťažko sa z toho ide von. Zároveň nikdy naozaj nikdy nevieš, čo môže postihnúť teba alebo sa objaviť hoci v širšej rodine.
mas doma babenko a dalsie male dieta aspon kvoli nim ak uz nie kvoli sebe sa zacni poriadne liecit
@heleninamama nie je namieste nadávať ľuďom, ktori majú psychicky problém do psychopatpv a pacientov. Bud rada, že si nevieš predstaviť, ako to dokáže komplikovať život a ako ťažko sa z toho ide von. Zároveň nikdy naozaj nikdy nevieš, čo môže postihnúť teba alebo sa objaviť hoci v širšej rodine.
@eviq áno ja som bola šťastná zdrava Teraz sa stále len bojím ako keby niekto bral tu moju energiu daka zlá sila v tomto. Dome
@eviq A čo ju mám ľutovať alebo ubezpečovať, že je v poriadku? Je to očividne psychiatrický pacient, ktorý neberie lieky, hoci jej ich lekár predpísať, ale otravuje ľudí na sociálnych sieťach svojimi pseudoproblémami. Potenciálne môže byť nebezpečná. Len tento týždeň tu všetci ľutovali chlapca, ktorého dobodala podobná matka.
Takýto ľudia majú byť zatvorení na psychiatrii a donútení k liečbe, hoci nasilu. Nielen kvôli sebe, ale aj ako ochrana okolia.
@eviq áno ja som bola šťastná zdrava Teraz sa stále len bojím ako keby niekto bral tu moju energiu daka zlá sila v tomto. Dome
@1321987 nie je to zlá sila. Sú to len tvoje myšlienky. Nedaj im moc ovládať tvoje správanie. Predstav si ze tvoje myšlienky sú "príšera", ktorá ťa chce ovládať. A stále keď si sledujes dýchanie, krmis tu príšer. Toto ona chce. Musíš ju vyhladovať a ona zmizne. A výhľaduješ ju len tak, že proti svoje vôli si to dýchanie nebudeš sledovať. Stále keď to robíš, povedz si nahlas stop. Kľudne to zakričí, buchni po stole. A potom sa sústrediť na veci ktoré práve robíš. Napríklad: teraz idem vstať, z postele, prezliekam sa do pyžamá a idem si umyť zuby. Robím si rannú kávu a chystám raňajky deťom. Vyberám z chladničky maslo, šunku. Zalieva im čaj. Bude to veľmi ťažké, ale skúšaj to. Ak to zvládneš co i len raz, nekontrolovat dýchanie, povzbudí ta to do ďalších pokusov. Je to dlhá a ťažká cesta k potlačeníu tohto správania. Ale treba prestať špekulovať o zlej sila a začať sa liečiť.
@eviq A čo ju mám ľutovať alebo ubezpečovať, že je v poriadku? Je to očividne psychiatrický pacient, ktorý neberie lieky, hoci jej ich lekár predpísať, ale otravuje ľudí na sociálnych sieťach svojimi pseudoproblémami. Potenciálne môže byť nebezpečná. Len tento týždeň tu všetci ľutovali chlapca, ktorého dobodala podobná matka.
Takýto ľudia majú byť zatvorení na psychiatrii a donútení k liečbe, hoci nasilu. Nielen kvôli sebe, ale aj ako ochrana okolia.
@heleninamama nikto tu nehovori, ze ju treba lutovat, ale hovorit, ze je psychopatka jej tiez nepomoze. Veci sa daju odkomunikovat slusne, zvlast ak ide o choreho cloveka. Nic viac, nic nemej. Preco byt hned agresivny? A ak ta to otravuje, tak nereaguj.
@heleninamama tvoj komentár bol urážlivy, nijak jej nepomohol ani nikomu. Iba si si kopla. Bol zbytočný.
@1321987 mne sa to raz stalo, že som si uvedomila, že dýcham a sa mi veľmi ťažko dýchalo a nevedela som dýchať sama od seba ako keby. Ale to bola aj taká úzkosť, panický záchvat, prešlo mi to. Ale vy máte psychickú poruchu, keď až 3 roky..