icon

Ako prežiť deň s minimálnym spánkom?

23. máj 2024

Ahojte.. som tehotná a už pár týždňov neviem spat, cítim sa ako mŕtvola… zaspavam okolo 3.00 a budík mi zvoní o 6.30-7.00.. cez deň nemám možnosť spat, niekedy si ľahnem ale len na hodinku lebo keby som zaspala tak by som mohla spat aj cely deň..😓 nejaké tipy čo mam jesť čo mi dá energiu? Dakujem

majamat
23. máj 2024

ziadne jedlo ti nedoda to co spanok. tvoje telo jednoducho potrebuje spat. udajne po jednej noci s nedostatocnym spankoms a telo dava dokopy 2t.
hoci casom sa da na to zvyknut, ale aj tak tvoje telo trpi, co sa moze odzrkadlit na zdravi.

prave to je dvod priberania mnohych ludi, ze nedostatok energie kompenzuju jedlom.

januska12323
23. máj 2024

Nemáš možnosť ísť na PN? Spať musíš, žiadne jedlo ti to nenahradí.

plushika
23. máj 2024

cez den si nemozes lahnut a pospat si? naplanuj si ostatne veci tak, ze proste oddychnes a pospis. alebo si zober par dni dovolenku, aby si sa nejak dala dokopy. aj to bude lepsie ako takto fungovat.

majamat
23. máj 2024

jedlo sluszi ako stavebny prvok a tiez na energiu.
no spanok podporuje regneraciu opotrebneho/unaveneho. to ti jedlo nedoda.

ivangeline
23. máj 2024

Spi, kedy mozes a nie že nie…ja mám 5r deficit a 15kg navyše.

iwesska
23. máj 2024

Nic ine,ako spanok na nedostatok spanku neexistuje. Chod na PN,ked nevies fungovat. Hadam nechces pit energetaky,ci litre kavy.

beata_k
23. máj 2024

Ved to mas uz pripravu na babatko 😉
A k teme: Nic nezajedaj. Akurat z toho priberies, ale nepomozes si. Pomoze ti len spanok. Mne este dost pomohlo prijat deficit spanku ako fakt a nebojovat s tym. Nevracat sa do casov kedy som spala aj do 9:00. Nesadam si na gauc ked som unavena lebo ma to totalne odrovna. Pomaha mi rozchodit unavu.

deti95060810
23. máj 2024

mne lekárka povedala že človek aj keď nespí - tak aj tak oddychuje. samozrejme keď leží.
takže často oddychuj ako to len ide.
nechápem prečo si nechceš cez deň pospať - vieš ako ti to prospeje?
ešte rieš tento problém s gynekol. - možno ti niečo predpíše