Ako pribrať na váhe?

michaelabuzova
3. júl 2021

Ahojte čo by mi pomohlo pribrať ?

elementissa
3. júl 2021

Cvic 🙂 ak si veľmi chuducka a krehká, tak keď budeš cvičiť, naberies svaly, spevnis telo a nezlomí ťa vetrík v páse :D

marseillefan
3. júl 2021

Mne najlepšie funguje, keď veľa jem, ideálne nezdravé veci a málo sa hýbem.. najlepšie celý deň preležať na posteli

michaelabuzova
autor
3. júl 2021

@marseillefan som uživala vytamin pangamin ale nijako mi nepomohli

bianka432
3. júl 2021

@michaelabuzova Aby si pribrala, musíš prijať viac energie ako tvoje telo spotrebuje- dostať sa do kalorického SURPLUSU. Skús si naštudovať základné informácie o výžive (energetický príjem a výdaj, metabolizmus, makronutrienty a ich kalorické hodnoty…). Odporúčam ti čerpať zo stránok akými sú fitclan, aktin, gymbeam (sú to relevantné zdroje o výžive a cvičení). Človek zrazu zistí, že chudnutie a priberanie je len jednoduchá matematika a pochopí, že rôzne nápoje, tabletky proste nemôžu fungovať.

katesocka
3. júl 2021

Mne pomohlo začať sa pravidelne stravovať, jedla som každé 2-3 hodiny, a hlavne cvičenie k tomu. Cvičila som iba doma, nie kardio, no myslím si, že lepšie je silové cvičenie v posilňovni.

gabika0825
4. júl 2021

Ja mám tiež s týmto roky rokúce problém, pomohlo mi to hlavne prijať, že skratka som taká. Keď som mala viac času a pracovala ešte v starej práci tak som chodila cvičiť s kamarátkou, asi rok a pól som cvičila a bolo vidieť že to svalstvo tam je, ale akonáhle som prestala tak zas som ostala tam kde som bola čiže to by som musela cvičiť stále a na to momentálne teraz nemám toľko času. Ale skús sa prijať taká aká si, ja som nikdy nemala žiadne zdravotné problémy, len som skratka útla a skúšala som kedysi sa aj prejedať jedine čo som z toho mala bol ťažký žalúdok a problémy s trávením. A hlavne moja mamina aj babka sú tenučké majú super postavy na ich vek a ja to beriem ako výhodu lebo nikdy nebudem musieť riešiť jedlo čo jesť čo nejesť a mám kamošky čo aj z vody priberú, čiže to by som fakt nechcela. Takze môžeme byt radi že sme take 🙂 ale úplne chápem aj ja som z toho mala rôzne stavy, keď mi všade kam som prišla len hovorili aká som tenká a že či nejem a podobne. Ale to človek čo priberá aj z vody nepochopí. Všade sa ľuďom trepe do hlavy aby sa neodsudzovali ľudia s nadváhou ale prečo potom takí odsudzujú ľudí ktorí majú rýchlejšie spaľovanie a skratka sú utlejsi. Tomuto nikdy nepochopím. Asi aj trochu závisť. Keď som bola v zahraničí tak sa nikto nepozeral na mna ako na nejakú anorekticku aj keď od tej mám podľa mna veľmi daleko, rebrá mi netrčia, len mám skratka chudší pas a nohy. Keby mám výšku na modelku tak by má hneď zobrali. Čiže moja rada znie prijať sa taká aká si, povedz si že máš proste takú postavu a blbymi ludmi sa nezaoberaj, povedz im že si rada že taká si aspon nebudeš musieť riešiť o pár rokov čo môžeš zjesť a čo nie.

gabika0825
4. júl 2021

@marseillefan toto vôbec nie je zdravé, môže to zabrať na chvíľu ale neskôr sa to odzrkadlí na tvojom zdraví. No každý ako chce

michaelabuzova
autor
4. júl 2021

@gabika0825 Ďakujem za rady 👍👍👍

stanulienkat
4. júl 2021

Neuviedla si svoju vysku a vahu.

michaelabuzova
autor
4. júl 2021

@stanulienkat vaha 42 kg
Vyška 155 cm.
Vek 19

brendaa
4. júl 2021

@michaelabuzova ahoj chuti ti jest?

liusa82
4. júl 2021

Ja mám podobne ako ty 157,158 cm a 40 alebo 42 kg ako kedy a ja si teda nepripadám nejak extrémne chudá a nemenila by som jedine výšku by som menila🙂.Mám normálnu postavu až na ruky mám chudučké zápästia a pás.Ale nohy a zadok mám akurát.To si neni extremne chudá lebo si malinká.A mám 32 som zvedavá dokedy sa mi bude držať takáto váha
@michaelabuzova