Ako riešiť dennú bolesť hlavy a búšenie srdca?
-Častejšie zabúdam, a tiež si častejšie neviem spomenúť na určité slová
-Bolí ma hlava skoro celý deň, občas to prejde, ale potom sa to zase vráti
Toto sa mi zvykne diať len v noci, keď sa snažím zaspať:
-Príval tepla
-Pocit silného búšenia srdca, ale keď si zmeriam tep, tak je v norme
-Kŕče do lýtka skoro každý večer
-Tik vo svaloch, napr. na stehne alebo pri kolene
-Potom také mierne kŕče v oblasti líc
Bol som na vyš. u hematológa a predpísal mi železo kvôli zisteniu, že mám miernu anémiu.
Bol som neurológii a nič mi Dr. nezistila, som údajne zdravý a nemám nič vážne (MR mozgu aj EKG v poriadku).
Lieky beriem magnézium, železo, vitamín C, vápnik, B6
Na bolesť hlavy Novalgin
Jeden známy mi odporučil Medipsyche, tak by som tiež rád vedel, či sa tam oplatí ísť.
A tak sa chcem opýtať, ako mám postupovať?Nemal tu niekto niečo podobné? Ak áno, budem veľmi rád za všetky rady a vopred ďakujem. 🙂
(Rád by som to konzultoval s lekárom, lenže keď mi zatiaľ na nič neprišli, možno sa tu nájde niekto, kto je na tom podobne/rovnako.)
@mia16081996 tetania má v 99 percentách psychicky pôvod
@mackavovreci ak lekár nenájde príčinu tak väčšinou je to psychicky problém
@mackavovreci nasad si vyššie dávky magnézia
Mam pocit, ze na vsetky problemy uz zacinaju odporucat medipsyche.
Ako uz radili skus nasadit magnezium, ale dobre vstrebatelne. Taktiez vitamin D a omega 3. Bolo by dobre vediet tieto hodnoty z krvi. Ak mas nedostatok, mozes denne nasadit vyssie davky. Po par mesiacoch opat skontrolovat.
Ahoj , určite v tvojom prípade by som skúsila Medipsyche , mne pomohla čo sa týka migrén a aj tetanie 😊
Bolo by dobre aj napisat, ci je dotycny ockovany proti covidu, lebo bolesti hlavy su casty sprievodny symptom a s tym nikomu ani v medipsyche nepomozu.