Ako riešiť manželove chrápanie?
Ahojte. Prosím vás ako riešiť manželovo chrapanie? Žiadne stuple ja používať nebudem (bolia má z toho uši, vyskúšané mám, nemôžem to používať pravidelne každú noc) manžel zas odmieta aspoň skúsiť pásky na nos (neviem či sú vôbec účinne) ako to teda riešiť aby prestal chrapať? Navštíviť obvodného a nech ho posunie ďalej? Alebo spánkové centrum? Máte niekto skúsenosť, ako ste to riešili? Ja to už viac neznesiem už nemám nervy každú noc to počúvať 😀
oddelene spanie, bez kompromisov som to u nas zaviedla a fungujeme tak roky. Ani jeden sa nevyspal, ja som ho uz skopala parkrat od nervov, rano nervny clovek, celu noc nervny clovek. Uz som ho len videla ze lezie do spalne tak som nervy chytala... dostal samostatnu izbu a postel, ale zvacsa spi na gauci v obyvacke, lebo proste chce. Tak nech spi kde chce, ale mne do ucha chrapat nebude. Ano hnusna som.. pochopil aj on, ze tkto to nejde a ckat, hovorit na neho, stukat do neho v noci ani jemu nie je prijemne urcite...
nalepky na usta si napr ja neviem predstavit kolkokrat sa aj mne napr zapcha nos, by som sa zblaznila uz len z toho pomysliet na to...
@zabka79 uff no tak to asi prestanem tie stuple používať. Nechcem riskovať nejaký zdravotny problém
@anonym_autor ved si povedala ze ich nepoužívas
@anonym_autor ved si povedala ze ich nepoužívas
@anonym_4ccd77 už keď to je naozaj veľmi zle tak ich musím použiť.

@basska_b a ked sa mu upcha nos , tak sa zadusi 🤣🤣
@alexanderkovacs Podla mna su tie lepky tiez dost drsna metoda 😄