Ako riešiť opakovaný zápal zarasteného nechta?
Pred nejakou dobou asi v februári som bola na chirurgii že mám zarastený nechet tak mi s tým niečo urobili a bolo to v pohode ale teraz sa mi zase urobil nejaký zápal alebo co to je tak som sa objednala lekárke ale bojím sa čo by mohli robiť prípadne či ma zase pošlú na chirurgiu, viete mi nejak poradiť ?

v prvom rade mas zle ostrihane nechty. Pozri sa na internete ako sa maju strihat nechty na nohach
S týmto som dlho bojoval. Až sme si doma urobili tinktúru z bielej ľalie (lupene naložené v Alpe). Nedám na to dopustiť. Mal som to presne také zahnisané ako ty + ešte "divé mäso" okolo. Bolo peklo kráčať s boľavými palcami, a to dbám na hygienu a pedikúru. Obklady s tinktúrou (navlhčiť vatu, priložiť, navliecť ponožku a nechať na noc pôsobiť) mi to nádherne a dlhodobo zahojili.
S týmto som dlho bojoval. Až sme si doma urobili tinktúru z bielej ľalie (lupene naložené v Alpe). Nedám na to dopustiť. Mal som to presne také zahnisané ako ty + ešte "divé mäso" okolo. Bolo peklo kráčať s boľavými palcami, a to dbám na hygienu a pedikúru. Obklady s tinktúrou (navlhčiť vatu, priložiť, navliecť ponožku a nechať na noc pôsobiť) mi to nádherne a dlhodobo zahojili.
@tripetta a ako často ste opakovali? 1-2 krát do týždňa alebo ...
tak som bola u doktorky a poslali ma na chirurgiu tam mi to nejak vyčistil a ze to mam dezinfikovať, tak som sa bála zbytočne a ďakujem za rady

@petrabud1 vyhľadaj medicinálnu pedikúru