icon

Ako riešite chrápanie vašich partnerov?

dada26920
8. apr 2012

Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝

Strana
z9
joannita
7. sep 2016

ja som to vyriesila tak, ze som si kupila stuple do usi v lekarni a odvtedy mozem kludne spat 🙂 Predtym som pouzivala len vatu do usi, ale ta nebola tak ucinna :D

nina8045
8. sep 2016

@elliebb Takze aj vam zabrala? U nás tiež spokojnosť na obe strany 🙂 Z tej velkosti bol trošku zmätok..ale potom sme pochopili, nakoľko su iba dve veľkosti že určite bude stačiť veľkosť M pretože XL je pre extrémne veľké nozdry 😀

tomasko27
8. sep 2016

Minule chrapal ale straasne a dotoho mala zle spala a ja som az revala.Po dvoch hodinach som ho zobudila a povedala nech strazi malu ze ja idem spat a odisla som vedla do izby ale mi to nedalo pridem o chvilu a on spal a zase chrapal mna ze porazi.

elliebb
12. sep 2016

@natalym To si vopchá do nosných dierok a dýcha normálne nosom..ono to tak rozšíri nosné dierky..

elliebb
12. sep 2016

@nina8045 jasné. tá menšia veľkosť je naj! 😉

simca06022011
12. sep 2016

@tomasko27 ale on s tym nic neurobi... treba ho poslat spat vedla a ku lekarke zbehnut. Kolegova mal nejake polypy a este nieco, jednodnova chirurgia a pomohlo.. moj chlap nechce ist a chrape na cely dom, spi na gauci.. nevieme proste pri nom spat.... o tom ze ak nebodaj prechaldne, zapcha mu nos.. no hned mame o nocny koncert postarane .. nepomoze ti ani plakat ani ist vedla, zobud ho a posli spat vedla 🙂)) je do drsne ale vyspat sa musi kazdy a ked do neho budes tukat a budit ho nech nechrape nevyspi sa ani on 🙂

tomasko27
12. sep 2016

@simca06022011 Ved to nikto sa nevyspi.Vzdy idem ja spat inam,a potom za mnou aj tak pride 🙂

simca06022011
12. sep 2016

@tomasko27 :D by som ho poslala niekam :D

pekkka
12. sep 2016

Idem spať prvá 🙂 potom si môže chrápať koľko chce, keď som už z
zaspala 🙂

mikman
12. júl 2021

@dada26920 chrápem do tandemu

Strana
z9