icon

Ako riešite chrápanie vašich partnerov?

dada26920
8. apr 2012

Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝

kilian
22. nov 2012

Bitkou 😀 😀 😀

miskakyska
22. nov 2012

@kilian to by sme sa lomili každý deň 😀 😀

kilian
22. nov 2012

@miskakyska vsak aj u nas! 😀 😀 😀 ako mi to chrapanie lezie na nervy!!

dorekapa
22. nov 2012

@dada26920 to poznam velmi dobre.MOj manzel chrape..niekedy uz pri zaspavani a to idem hned k dcerke do detskej a niekedy sa nato zobudim v strede noci..uz som si zvykla ze spime oddelene ... po milovani do hod.odchadzam aj s paplonom a vankusom...takze co..predsa sa musim vyspat,ked rano vstavam do prace..

miskakyska
22. nov 2012

@dorekapa
@kilian 😀 😀 teraz sme vyškerené od ucha k uchu,ale v noci by sme vrrrrraždili 😠 😠 😠 no,moja polovička chrápe ešte nemá oči riadne zavreté 😅 😅 juuuuj,by mi dal,že ho tu ohováram,lebo on vobec nechrápe....to sa mi furt,len zdá 😠

dorekapa
22. nov 2012

@miskakyska ano to poznam..moj si uz aj kupil pasiky na nos..ale nepomohlo..nechrape zase celu noc,ale napriklad ked idem v noci na toaletu,co chodim kazdu noc..tak ked som uz hore..radsej si zoberiem preventivne paplon cestou z toalety,lebo viem,ze ked si lahnem k nemu...tak do cvhili zacne chrapat ako nahle zmeni polohu..Uz aj dcerka mu povedala,ze chrape..a najlepsie bolo ked pred tyzdnom bola dcerka chora a tiez chrapala,lebo mala upchaty nostek..tak som nemal kde spat..nakoniec som si ustlala v obyvacke a z jedne jstrany dcera chrapala z detskej a z druhej strany manzel..oni rano vysmiati ako leco a ja nevyspata...🙂)))))))))

miskakyska
22. nov 2012

@dorekapa to Ti pásky nepomožu,ak chrápete ako my 🙄 ani tie kvapky na vankúš..zbytočne vyhodené peniaze 🙄

dorekapa
22. nov 2012

@miskakyskatiez si myslim..manzel sa nehneva ked odidem do detskej k dcere..ale neviem ako to budeme casom riesit..kupili sme dom a prerabame ho..no bude z neho 4 izb.velky byt..a hoci dietat druhe nemame...(ale velmi sa snazime¨) tak ta rduha detska casom bude tiez aspon dufam obsadena..a ja uz neviem kde sa ulozim spat...asi do psej budi 🙂)))

kilian
22. nov 2012

@miskakyska sranda,moj tvrdi tiez ze on vobec nechrape,lebo vsak on je hore a nespi!Este si ani nelahne,uz chrape.ale ked je to uz extremne,tak ho vyhodim do obyvacky...ked uz kopance a facky nepomahaju....😀 😀 😀

miskap2111
22. nov 2012

Dievcata, len nahodou som narazila na tuto temu - fakt ste super, riesite to s prehladom a kto nezazil riadne chrapajuceho vedla seba, tak nepochopi, aky je to udel... Este ako dieta si pamatam, ako chrapal moj otec - to boli take decibely, ze sa susedia chodili stazovat. Nasi spali samozrejme oddelene, ale aj tak som pocula to jeho chrapanie aj cez 3 steny. Nikdy som sa nezamyslala nad tym, preco nespia spolu. Neskor, ked som ich uz zacala vnimat ako "dospelych", tak som pocula, ze sa navzajom "navstevuju" vo svojich izbach, ale vzdy samozrejme isli potom spat oddelene. Takze ak riesite dilemu, ako to budu vnimat vase deti - tak uplne v pohode, si myslim. Otec samozrejem mal aj dost velke problemy s tym - apnoe - liecil sa aj cez spankove studia - to bola tiez sranda - domov dovliekol taky pristroj na podporu dychania, vyzeralo to ako plynova maska - mama povedala, ze teda keby spala vedla neho a v noci sa zobudila, tak dostane infrakt - strasne to vyzeralo... Potom som sa vydala, vzala som si chrapajuceho, ale nie az tak ako moj otec. Ale sme sa rozisli a moj terajsi partner chrape len trosku, ale aj tak spim so stuplami v usiach - to detstvo a zvuky, co som pocuvala, je proste silno v mojej hlave zakorenene..

miskakyska
22. nov 2012

@kilian sme dopadli 🙂 nakoniec chrápeme my 😠 😠

monikajaco
22. nov 2012

moj chrape len po party a vtedy zasadne spi v OBYVACKE .....😀

odrik
22. nov 2012

@zdraviezprirody
Úplne otvorene a priamo sme to synovi vysvetlili, a okrem toho, veď nášho tatinka počul chrápať 🙂! Veľmi rýchlo pochopil, že sa s ním spinkať v jednej posteli nedá 🙂! Ale to predsa neznamená, že sa neľúbime. Prejavy úcty a lásky medzi rodičmi by mali deti vidieť celý deň, to že idú spolu spať do jednej postele ešte neznamená, že majú krásne manželstvo. Takže, ak to bude treba, pokojne sa dobre vyspinkaj vo vedľajšej izbe 🙂🙂🙂.

zdraviezprirody
22. nov 2012

@odrik pekne si to napísala 🙂

maartinkaa
22. nov 2012

@miskakyska hahah, ako by si o mojom hovorila, este ani plestiaky nezatvori a uz chrape,,,bodaj ho stislo!!!! 😀 😀 😀 ja to proste nepochopim,,,,a povie mi, ze ved on nechrape, to ty chrapes a este aj prdis!!! a keby som aj chrapala a prdela, tak on o tom nemoze vediet, ked chrape skor, ako ja....pretoze na mam niekedy velky problem zaspat 😖 😖

rora
3. feb 2013

Prosim vas zabral niekomu asonor? Je to sprej do nosa proti chrapaniu,ja uz som z chlapa zufala spi oddelene ale aj tak je to hrozny hluk ja som este riadny spanok nemala,aj mala sa mi budi, nosovy klip mu uz nezabera,dala som mu uz aj dva naraz. Bol uz aj v spankovom centre no musime cakat na vysledky 2 mesiace a ja to uz nevydrzim... nasla som si na nete ten asonor no je dost drahy :( tak ci s nim nahodou nema niekto skusenost
Pripadne s inym sprejom/kvapkami.dakujem

pipka
16. mar 2013

@rora my mame oskusany len adenol..ale ten tak zabera ze raz ano a raz nie 😅 😖 a netusim od coho je to zavisle... 😅

pre mna tiez najlepsie, ked spi oddelene...neda sa nic robit..ak chcem aby som sa ja aj deti vyspali, musi tatino spavat v pracovni...vdakabohu za to, ze ju mame 😅 😀 😀 😝

eribac
15. júl 2013

Ahojte, mám taký problém, že práve čakáme baby a ja som si už pri manželovi zvykla spávať so štuplami v ušiach. Neviem však, čo budem robiť, keď sa malý narodí, zrejme štuple už nebudem môcť si dávať, však potom zrejme ani nezaspím.Ako ste to riešili vy?Mali ste podobný problém? Či sa dá baby počuť aj cez štuple?

lalolka
28. sep 2013

Dobrý deň, prepáčte mi, že reagujem na túto tému, ale pokiaľ by ste mali záujem, môžete vyplniť môj dotazník k bakalárskej práci. Je zameraný na túto tému - chrápania a je tam možno pár otázok, ktoré by Vám mohli pomôcť pri tomto probléme. Je tam súhrn všetkých zdravotníckych pomôcok určených na terapiu chrápania. Pokiaľ by ste mali záujem o nejaký druh, tak mi napíšte mail a môžem Vám ho bližšie opísať ako funguje. (lalolka1@gmail.com)

Dotazník je anonymný. Nachádza sa tu:
www.zuzanachuda.szm.com/dotaznik.html

Za každý jeden názor vopred ďakujem.

bajboj
28. sep 2013

MM zacal chrapat ako pribral,nevadilo mi to pokial sa nenarodil nas maly a zacal sa mi pri kazdom zachrapani budit.Do jedneho roka sme mali extremneho nespaca a ked uz ako tak zaspal tak som chodila nie ze po spickach ale po malickoch aby sa nezobudil🙂 Nafihu bolo aj to ze muz vstava do prace o 5.00 a to bola kriticka hodia pre maleho ze bud este zaspi alebo budiiiicek!..no ked videl pohyb tak asi viete co nastalo🙂. cize vyriesila som to tak ze manzela som vystahovala do obyvacky a hotovo.teraz sme kupili matrac povodne na stanovacky no kedze v zime nikam nechodime tak som ho pekne roztiahla v detskej izbe a teraz spava tam..teraz si moze s kludom chrapkat kolko len chce🙂

tomasko27
9. dec 2015

Aj moj chrape a ako strasne.Odidem do druhej izby a on pride zamnou zatvori oci a chrape,by som vrazdila.Niekedy mu aj nos zapcham,obcas sa stane ze aj dychat prestane ale on sa nato aj zobudi ze chrapal.Niekedy mi je az doplacu, kym som nebola tehotna mi to az tak moc nevadilo no teraz hrozne.

marikalysik
24. apr 2016
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

ja som mu kúpila Pssst v kekárni je to ústny sprej, dobre pomáha, je to 100x lepšie 🙂

nina8045
24. júl 2016

ahojte chrápači..Ja som vyskusala na manzelovi nosovu vlozku nosnore plus. Odpurucila mi ju lekarnicka. Nakolko kvapky, spreje na chrapanie nezabrali..Moj muž je alergik a preto chrape hlavne ked ma upchaty nos. Tak mi to aj vysvetlila pani v lekarni.. že nosova vlozka pomaha pri chrapani ktore je sposobene upchatim nosa. Cize alergikom, nosovej prekazke,nachladnuti a ze aj pri sportovani. S chrapanim je to ovela lepsie a lepsie sa mu dycha.. kto chce vyskusat, tu je link www.nosnoreplus.com . dajte vediet ci zabralo aj u vas.

liaka
24. júl 2016

Moj mi vzdy povie nech ho nepocuvam a spim 🙂

elliebb
7. sep 2016

Ahojte! Problém s chrápaním sa u nás už konečne vyriešil! Išla som do lekárne a tam mi taká milá lekárnička poradila vložky do nosa. Volá sa to NoSnore Plus. V balení máte 3ks z jednej veľkosti a druhá veľkosť je k tomu zadarmo. Je to umývateľné a jedna mužovi vydržala nejak 3 týždne. Zastrčí si to na noc do nosa v pokoji spinkáme. 😉

mamina_25
7. sep 2016

Drganim a hucanim,nech drží už chlebaren konečne 😀 a keď sa mi konečne podarí zaspať,zobudi ma partner s vyhrazkami,ze ešte raz ho zobudím,mi jednu utne,pretoze už nevie zaspať 😀

zoruska
7. sep 2016

Moj chrape ako das 🙂 nastastie nie kazdy den. Niekedy sa to snazim ignorovat, ked uz fakt nemozem, tak ho podrgam, ze chrape. On sa strhne vacsinou s otazkou: " Laska, deje sa nieco?" Ked mu poviem, ze chrape tak velmi, ze nemozem spat, otoci sa, aby nechrapal, no zvycajne chrape potom este viac 😀 alebo mi povie rozospaty nejaku mudrost typu:"tak si lahni a spi" 🙂
Malemu to nevadi, pri nom by aj z kanona mohli strielat...ked ma to moc nastve, idem si lahnut do druhej izby, len horsie je, ze to pocut aj tam 😀 tak zvycajne rezignujem a vratim sa naspat k mojim chlapom

zuzu1000
7. sep 2016

No môj mi povie že on nepočuje že chrape a ja mu nato ako sa mozes počuť keď chrapes,no horor

natassa2
7. sep 2016

ako tu citam vase prispevky baby tak mozem byt rada ze ten moj fakt iba malokedy chrape a to vacsinou iba ked je velmi unaveny z prace. Ale stacili my aj to, vacsinou vzdy ma to zobudi ale tak milujem ho aj tak a rano mu taktiez vzdy poviem ze zase chrapal a on nato ze som si to vymyslela lebo on o tom nevie, vtedy do mna milion voltov 😀 😀

natalym
7. sep 2016

@elliebb No ako potom dýcha, ústami?